Nu m-am intalnit cu Ponta la Grivco. Il provoc sa aduca o proba oricat de mica

Marti, 26 August 2014, ora 07:28
5055 citiri
Nu m-am intalnit cu Ponta la Grivco. Il provoc sa aduca o proba oricat de mica

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, sustine ca afirmatia premierului Victor Ponta cu privire la o intalnire pe care ar fi avut-o cei doi la Grivco "este o minciuna sfruntata".

"Este o minciuna sfruntata. (...) Victor Ponta stie foarte bine ca nu am fost niciodata la Grivco. (...) El a fost in echipa de conducere a PSD, a fost omul de langa Mircea Geoana, daca bine imi amintesc a fost chiar seful de campanie al lui Mircea Geoana", a spus Iohannis, luni, la B1 Tv referindu-se la afirmatia premierului Victor Ponta privind o intalnire din 2009 de la Grivco.

El i-a cerut premierului sa aduca probe referitoare la intalnire.

"Il provoc pe Victor Ponta sa aduca orice proba, oricat de mica, oricat de indirecta, care sa arate ca am fost eu cu el la Grivco sau sa aduca pe cineva care a fost la Grivco si sa spuna: Da, a fost Klaus Iohannis acolo", a mai spus liderul PNL.

In plus, Iohannis a afirmat ca nu a avut nicio intalnire confidentiala cu Dan Voiculescu si ca nu a avut niciun fel de relatie cu acesta.

Liderul PNL a sustinut ca, din punctul sau de vedere, Victor Ponta a fost un personaj secundar in negocierile de la acea vreme. "A fost, din punctul meu de vedere, un personaj secundar. Nu am negociat nimic cu Victor Ponta", a punctat el.

Iohannis a mai spus ca o sa-i spuna "fata in fata" lui Victor Ponta ca "este un mincinos" daca o sa aiba un duel in campania electorala. "Abia astept sa am o discutie fata in fata. (...) Mie mi-ar placea o astfel de discutie, ar fi foarte interesanta si instructiva pentru romani", a adaugat edilul Sibiului.

Totodata, el a spus ca a fost o eroare faptul ca premierul Victor Ponta a introdus tema religiei in campania electorala.

De asemenea, Klaus Iohannis a mai aratat ca propunerea pentru functia de premier in 2009 a plecat de la o discutie cu Crin Antonescu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Klaus Iohannis Victor Ponta Grivco, #Klaus Iohannis candidat presedintie , #presedinte PNL
Comentarii