Ziare.com

Iohannis comenteaza motivarea CCR: Nu aplic mecanic. PSD incearca sa amputeze puterea presedintelui. Nu va exista nicio suspendare

de Alexandra Sandru
Marti, 12 Iunie 2018, ora 13:26

   

Iohannis comenteaza motivarea CCR: Nu aplic mecanic. PSD incearca sa amputeze puterea presedintelui. Nu va exista nicio suspendare
Presedintele Klaus Iohannis a comentat marti pentru prima data motivarea Curtii Constitutionale pe decizia prin care il obliga sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Iohannis a spus ca nu se grabeste cu o decizie in ce o priveste pe Kovesi, ca el este cel care vegheaza la respectarea Constitutiei, in niciun caz nu o incalca, si ca nu a putut sa nu constate o coincidenta intre actiunile CCR din ultimul timp si planul PSD de a amputa puterea presedintelui.

Seful statului a fost intrebat si despre declaratia lui Dragnea potrivit careia statul paralel ar fi fost finantat de UE si NATO. Iohannis a spus ca acea afirmatie este o prostie, si ca nu exista acest stat paralel, ci e inventat de PSD sau consultantii lor.

"Cum indrazneste un politician, care este si infractor, sa mearga la televizor si sa ameninte magistrati? Asta dupa ce a organizat si un miting mediocru. Este inadmisibil!
Vrea sa fie mai puternic decat e sanatos", a criticat presedintele actiunile sefului PSD.

Declaratiile lui Iohannis au fost facute dupa o intalnire cu reprezentantii Comisiei de la Venetia. Seful statului a spus ca institutia e posibil sa dea chiar si o opinie preliminara pe Legile Justitiei, intr-un timp foarte scurt.

Ziare.com v-a transmis, in format LIVE TEXT, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis:

- Tocmai s-a incheiat intalnirea pe care am avut-o cu o delegatie a Comisiei de la Venetia, care a venit sa discute despre Legile Justitiei. Va amintiti ca eu am sesizat Comisia si i-am rugat sa faca o analiza a legislatiei care este inca in lucru, a celor trei legi care se refera la Justitie.

- Am avut o discutie foarte buna, am discutat despre aceste legi, care sunt preocuparile noastre si asteptam cu mare interes sa avem poate chiar o opinie preliminara in relativ scurt timp si in final o opinie consolidata care, cred eu, ca va fi luata in considerare de Parlament.

Intrebari:

- Ati discutat despre modificari date cu dedicatie (cu reprezentantii Comisiei de la Venetia)?

Nu am dorit sa intram, nici eu, nici membrii delegatiei, in textul legii, am discutat despre principii. Da, le-am explicat cum am ajuns la concluzia ca e nevoie de aceasta sesizare. Intai procedura neuzuala de comisie speciala, apoi lipsa totala de transparenta in dezbaterile acestei comisii, dar si faptul ca anumite prevederi pot duce la blocaje in justitie. Le-am explicat destul de detaliat preocuparile mele si le-am raspuns la cateva intrebari legate de procedura, parcursul legii si mi-au spus cum ar putea sa arate parcursul acestor analize.

- S-a publicat motivarea CCR, ati apucat sa o cititi, ce ati inteles din ea?

(Rade) Am citit motivarea deciziei Curtii. Ca sa nu apara asa o confuzie, eu am spus de prima data ca voi citi aceasta motivare pana cand o inteleg foarte bine, deci mai avem un pic de citit.

Insa, citind aceasta motivare, au aparut cateva lucuri pe care pot sa vi le comunic si astazi, care m-au facut sa evaluez anumite demersuri intr-o noua lumina.

In aceasta etapa, recunosc, motivarea aduce la suprafata mai multe intrebari decat clarificari, dar o aprofundare ulterioara poate ne duce mai aproape de adevar. Vom vedea.

Toata dezbaterea a pornit in jurul luptei anticoruptie. Si atunci se pune intrebarea legitima: "daca atatia politicieni sunt nemultumiti cu lupta anticoruptie, daca au fost atatea discutii, mai e nevoie de lupta anticoruptie in Romania? Aici, raspunsul meu e ferm si clar: E nevoie de lupta anticoruptie, trebuie dusa cu toata fermitatea si romanii sa aiba incredere ca aceasta e o lupta dreapta.

Sigur, au fost aduse exemple unde poate procedurile au fost discutabile, unde poate lucrurile n-au mers "ca la carte", dar aceste chestiuni sunt in analiza, sunt in rezolvare si mii si mii de alte cazuri merg inainte si lupta anticoruptie e un succes in Romania. Aici sunt foarte ferm, foarte clar, lupta anticoruptie merge mai departe.

Abordarea politica arata PSD incearca amputarea puterilor presedintelui Romaniei. Atentie, un partid, PSD, incearca sa amputeze puterile presedintelui Romaniei. De ce? Pentru ca presedintele Romaniei, actualul presedinte al Romaniei, evident ca are in multe privinte alta parere decat majoritatea pesedista din Parlament.

Am vazut aceasta dorinta prima data cand s-a motificat legea ANCOM, unde presedintele a fost scos din pricedura de numire a sefului ANCOM. A continuat discutia chiar cand s-a discutat de Legile Justitiei, unde puterea presedintelui a fost diminuata fata de situatia anterioara. Se pune intrebarea 'nu cumva aceste legi au fost modificate si pentru a diminua puterea presedintelui?' E clar ca PSD incearca cu toate mijloacele de care dispune sa diminueze puterea presedintelui. Din pacate decizia CCR vine exact in aceeasi linie si logica.

Si de aici apar intrebarile. Care mai este statutul procurorilor in Romania dupa aceasta decizie? Mai sunt ei eficienti sau sunt pusi in subordinea ministrului Justitiei in loc sa fie sub autoritatea ministrului Justitiei, asa cum scrie in Constitutie. Este o intrebare la care trebuie sa raspundem.

O alta intrebare ar fi "Avem, un nou superministru al Justitiei care decide si presedintele executa fara sa se tina seama de avizul CSM-ului?" De unde vine urmatoarea intrebare: Ce mai este CSM-ul? Cum poate sa garanteze independenta justitiei daca nici nu mai conteaza in procedura de demitere a unui procuror sef.

Iata intrebari la care incet-incet sa inceapa sa raspunda si unii si altii. Sunt intrebari care trebuie sa primeasca un raspuns dupa o dezbatere publica, clara, sanatoasa, extinsa si eu sunt dispus sa pun aceste intrebari intr-o dezbatere publica.

- Intr-un referendum?

Un referendum poate sa fie la finalul acestor dezbateri. Am vazut ce lucruri discutabile pot iesi dintr-o dezbatere prost condusa si netransparenta cum a fost la Legile Justitiei in Parlament.

Nu! Este nevoie de o dezbatere larga, este nevoie de o discutie cu toti, absolut toti actorii interesati si poate este nevoie, sigur, la sfarsit, ca poporul roman sa-si spuna parerea. Poate este nevoie de clarificari in Constitutie chiar.

Poate este nevoie de o clarificare in Constitutie, poate trebuie sa gandim daca lucrurile, arhitectura statului este bine gandita sau daca trebuie introduse noi mecanisme care ne garanteaza ca nu ne indepartam de la valorile democratice, poate este nevoie sa discutam ce fel de persoane pot fi chemate la conducerea statului, poate revenim la discutia pe care am pornit-o in toamna lui 2016 si de atunci lucrurile au fost interpretate in fel si chip.

- Mai aveti vreo posibilitate sa cereti CCR aceste lamuriri de care vorbeati?

Care sunt pasii ii voi spune dupa ce ajung cu juristii din Administratie la o concluzie. E o speta foarte complicata care va avea efecte asupra felului in care va functiona statul roman in continuare.

Nu putem face greseala sa aplicam mecanic anumite lucruri. Riscam sa ne gasim intr-o situatie de forma fara fond. Avem nevoie de un stat puternic si trebuie sa gasim raspunsurile noastre, ale romanilor, la aceste intrebari.

- Puteti separa cele doua probleme despre care ati vorbit? Decizia Curtii, acolo scrie clar: presedintele semneaza revocarea sefei DNA. Puteti sa faceti aceasta separatie?

Separarea tocmai am facut-o. Motivarea e ampla, nu putem sa facem urmatorul pas pana nu intelegem ce ni se transmite prin aceasta motivare.

- Semnati decretul de revocare, domnule Presedinte? Cei de la PSD spuneau ca este un demers posibil in acest context, in acest moment?

Se grabesc putin PSD-istii. Eu nici nu am afirmat in vreun fel ce voi face in perioada imediat urmatoare, decat sa citesc cu atentie decizia si motivarea, si sa vad cum putem sa formulam demersuri care ne dau raspunsuri pertinente la intrebarile care apar de acolo. Ah, sigur, unii politicieni s-au grabit sa dea in spatiul public cu suspendarea.

Repet, nu va exista nicio suspendare, fiindca nu exista niciun temei pentru suspendare, iar, daca unii pesedisti se trezesc vorbind de suspendare, doar asa, sa para mai interesanti la televizor, este problema dumnealor.

- Orizont de timp pentru revocare?

Acum, sigur, este nevoie sa reactionez intr-un timp rezonabil, nu putem sa stam, de exemplu, pana in decembrie. Dar nu cred ca cineva serios asteapta de la mine sa aplic mecanic o decizie intr-o zi sau doua. Repet, nu-mi doresc sa ajungem intr-un stat care se bazeaza pe o forma fara fond, ci doresc, daca aceste teme acum au aparut, sa avem o dezbatere, sa avem o discutie, sa ne lamurim inainte sa facem un pas.

- Va intrebam daca demisia sefei DNA este o optiune, domnule presedinte, in acest moment si daca ati discutat cu Laura Codruta Kovesi.

Nu am discutat aceasta chestiune si asta n-ar depinde de mine. Deci nu puteti sa-mi puneti mie aceasta intrebare.

- Daca ar demisiona Kovesi dezbaterea ar fi mai usoara?

In mod paradoxal, nu. Nu putem sa stam si sa ne intrebam bun, si acum ce e cu procurorii, cu lupta anticoruptie? Lupta anticoruptie trebuie sa continue, procurorii sa fie independenenti, in niciun caz nu pot fi controlati politic, nu putem sa avem un super-ministru al Justitiei care sa dicteze presedintelui ce sa faca.

- Ce le spuneti celor care va spun ca incalcati Constitutia cu cat trece timpul?

Eu nu incalc Constitutia, eu veghez la aplicarea Constitutiei.

Dragnea a facut declaratii la adresa procurorilor care au fost interpretate ca amenintari. Dumneavoastra ati auzit aceste declaratii, cum le comentati?

Pai pe buna dreptate s-au revoltat magistratii. Adica, cum se trezeste un politician, care mai este si infractor, sa duca la televizor, sa ameninte acolo magistratii? Dupa ce a convocat un miting mediocru anti-justitie? Deci este inadmisibil. De asta am spus, nu putem sa lasam statul sa intre intr-o situatie de incertitudine, sa intram in deriva si sa ne trezim. In loc sa consolidam democratia romaneasca, noi asa, de dragul unuia care vrea sa fie mai puternic decat este sanatos, renuntam la valori democratice.

- Luati in calcul sa-i cereti lui Kovesi sa demisioneze?

Eu sunt in faza in care ma lamuresc ce e cu decizia CCR si cu motivarea.

- Puterea actuala mai are un referendum, mai are rezultatele unui referendum pe care le tine la sertar si pe care nu le-a aplicat niciodata. Ce credeti ca vor face cu inca un referendum, cel pe care vi-l doriti dumneavoastra, asa cum spuneti?

Una e una, alta e alta. Este o chestiune care va primi raspuns cand va primi, cealalta e cum construim noi, romanii in Romania, statul nostru care sa fie solid.

- Acuzati CCR de implicare politica?

N-as face asa ceva cum nici nu este cazul. Constat o coincidenta care ridica foarte multe intrebari.

- Cine sa lamureasca coincidenta?

In primul rand politicienii. Demersul de amputare a puterilor presedintelui e al PSD-ului. Vazand de atatia ani ca nu reuseste sa dea presedintele tarii, s-a gandit ca e o solutie sa taie din puterile presedintelui. Si eu le spun clar: nu e o solutie.

- Din acea dezbatere ar trebui sa faca parte si consultari politice aici la Cotroceni? Convocati? Sau societatea civila?

Sigur, si politicienii, si societatea civila. Sunt dispus sa demarez un astfel de demers.

- In acest context domnul Dragnea a spus ca statul paralel din Romania a fost finantat din pacate si de partenerii nostri externi. Va ingrijoreaza aceasta declaratie? Are vreun efect asupra parteneriatelor strategice ale Romaniei?

Declaratia e foarte proasta si contraproductiva. E o inventie a PSD statul paralel, nu exista. In Romania exista un singur stat pe care il reprezint eu. Nu stiu daca e o inventie a PSDistilor sau a consultantilor lor, dar nu exista.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Klaus Iohannis Comisie Venetia
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 33505 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
109 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

NU I S-A IMPUS UN TIMP pentru citit or Decizie.Sunt atatea altele...

Ma refer la Decizii CCR, care nu s-au aplicat pana-n prezent. Asta-i doar o alta decizie inaplicabila si de neaplicat. KWJ a informat CCR ca citeste! Pai cum altfel ? ADICA SA SEMNEZE FARA SA CIEASCA? CCR a scris 133 de pagini! Cine i-a pus sa scrie un "roman" de motivare? Stilul lui TeTea Nerodul! Fiecare virgula poate da un alt sens!
Stiti ca-n programare chiar si un blank ,spatiu liber blocheaza codul sursa si nu mai devine executabil , compilatorul se opreste,ai erori al comanda F9/"make" ,nu "Make a photo?". La Interpretor daca scrii o sintaxa gresita chiar si pentru un caracter ai eroare de rulare program !
Asa ca CCR a asteapta pana citeste KWJ !Doar Nu vrei sa citeasca ca "primarul" , nu-i asa? Si-n plus Nu are numai asta pe cap...E ocupat sau nu stiai?
KWJ citeste pana cand li s-o lungi beregatile acestor daunatoare ,rozatoare din CCR! OK?

gg

 

jos CIUMA ROSIE

Bravo Presedintelui ales al Romaniei pentru raspunsul dat infractionalitatii!

Psd-ii cred ca tara le apartin! La meetingul PSD erau numai tigani si asistati social!

 

@Hups, cati troli sau trezit :)

Cum apare un articol cu subiecte calde si presedintele isi da cu parerea cum roiul de troli si-a facut aparitia :). Isi raspund unii altora, in cascada :). Cata agitatie si energie! Toti canta in "cor" incercand sa canalizeze discutiile pe araturile gandirii pzd-iste. Mai uros cu tropentele pe scari mancatorilor de turkis delight. Iar vreti sa mai primiti niste bonuri de masa la cantina unitatii.

 

Avem presedinte !!!

Asta-i oftica cea mare a pizdistilor si a infractorului
Draknea.
Ati uitat ofticosilor ca Johannis a fost votat de 6,3 milioane de romani,iar voi cu toate fraudele ati obtinut numai vreo 3 milioane de voturi ?

 

Zau?

Analfabetism functional?
Avem un presedinte analfabet functional? Nu intelege ce citeste? Ce-i invata pe copii in scoala?

 

Cand vorbesti de "alfabeti" de candesti si la Dracila??

Sau ti-o fi mama??
Ca tareee desteptttt pariiii:)))

vorbesti de dancila ca e analfabeta iar

tu esti un monument de analfabetism...

hastalavista

iar a dat drumul la wireless la balaceanca?

Incurci borcanele ! Astia sunt la alde psd, vezi guvernul si

sparlamentarii mafiei alde psd ...

Interesant

Sobolanii rosii penali incaseaza zilnic bocanci in figura !
Si asta este foarte bine !

 

Romania are un Presedinte ! Singura putere din tara care este aleasa

prin vot deschis si nominal !

Sobolanii rosii au fost alesi prin vot pe liste de partid. Apoi se numesc ei intre ei, fara cea mai mica urma de transparenta.
Guvernul este si el NUMIT si nu are nici o reprezentare electorala sau legitimitate populara.

Singura persoana din Romania care are o credibilitate nationala si internationala este Presedintele Klaus Werner Iohannis. CCR nu poate obliga Presedintele Romaniei la nici o actiune. Asa cum sobolanii rosii au gasit modalitati de a baga pe gatul romanilor legile lor mafioase, inclusiv prin smecheria ordonantelotr de urgenta (urgenta este a lui Draknea dea scapa de puscarie!), la fel va gasi si presedintele Romaniei midalitatea de a respecta Constitutia fara a renunta la principiile statului de drept !

Ai nostri sunt mai destepti decat ai vostri!
Mult mai destepti si mai cultivati :)

 

"intelege" greu, e greu de cap asta !

"intelege" greu, e greu de cap asta ! misto, acum in eventualitatea unui referendum de demitere cu 30% din nr . de votanti e Paaaa si ggPushy Von Klaus ! prostia umana se plateste ! ccr-ul e dumnezeu legilor ro indiferent culoarea politica !

 

Ha, ha

sigur ...indiferent de culoarea politica, cita vreme e rosie. Problema este nu culoarea politica ci lipsa unei logici elementare la acesti pitecantropi comunisti. Pai cum sa-l faci pe Ministrul Justitiei atotputernic, unde e separarea puterilor ? Ce rol mai au CSM si Presedintele in numirea si revocarea procurorilor de rang inalt ?

Tu nu intelegi nimci si faci mereu spume la gura !

Oare de ce ??? Ti se taie sursa de bani furati ?

Lasa, cucoana, 30%, a fost cifra anume pentru Basescu.

Acum vor veni la vot 70-80% sa-l apere pe Iohannis, inclusiv aia care n-au fost la vot si acum regreta amarnic. Asta va fi marele vostru necaz, prezenta masiva si votul pentru presedinte. O sa-l voteze inclusiv Ponta, veti vedea!

Ahmedinejar ...Dl Presedinte a spus ca mai are de citit , asta

inseamna ca se intelege greu sau deloc decizia CCR , nu poti sa faci tu CCR stat parlamentar , astia urmaresc ca sa aleaga si Presedintele Romaniei pana la urma ...nu merge nici chiar asa .

 

Intrebare de referndum

Sunteti de acord ca mafia PSD sa "dea coltu’ " catre groapa de gunoi a istoriei ?
Variante de raspuns:
1. Da
2. Fireste
3. Din tot sufletul.

 

Un referendum trebuie finantat,cine o face el,cu pensia

soacra-si ? Si in alta ordine de idei,este deja suspendat,il suspenda Comisia de la Venetia !

Interesant

Cand era vorba de suspendarea lui Basescu nu se punea problema de bani !
Si s-au facut doua referendumuri pe aceeasi tema absolut degeaba din banii romanilor !
Iar acum economia duduie conform spuselor celor din mafia PSD+alde si ca urmare nu este nici o problema sa aloce banii necesari !

Mai grohai si tu pe aici??

Cine a finanțat mitingul?? zdragnea din Bani LUI??
Hai ba ca va inflabati degeaba...Nu vedeti ce debitati ...Voi sudiștii Maneliști???

Nume

Chiar ti se potriveste numele, atat ca gandire cat si la chip. Cine finanteaza referendumul? Raspuns: *** ta

30%

la referendumul de demitere cu 30% + 1 din cei cu drept de vot il trimite acasa la sibiu pe tact-u klaus !!! de asta ce mai zic! da luxul din vila lac 2 pe tovarasia lui cioaba ? e kapput in ambele situatii ,spor la "urlat"! romania nu nici ziaree. ro nici piata victoriei !

Porcico din Ferrentari ....CCR Nu mai au valoare

nici cat un PRAZ degerat!
Procentele ce au decis demisia LcK sunt buni sa infunde puscaria...sunt numai Tradatori de tara!
Ce e greu de inteles?? ai capul mic ???

:) KI ramne presedinte!Pana si PSD-ului ii convine

Basescu ii incomoda :)
Oricum nu avem oprzitie reala.Un nou partid daca va aparea, va fi parazitate rapid de lichele venite din trecut !! Se ocupa specialistii in discreditari de asta!! Ar fi o mare umire sa mai apara ceva nou si de calitate pe piata politica din Ro!!

Interesant

Corect ar fi ca dupa un referendum de suspendare impotriva presedintelui sa plece cei care pierd : presedintele sau parlamentul !
Mai mult, pe perioada referendumului, presedintele interimar n-ar trebui sa aiba dreptul de a promulga legi sau de a da decrete prezidentiale! Drepturile presedintelui interimar ar trebui sa fie foarte limitate !

Asa, asa, ca bine zici Johy

Eu daca ar fi prin absurd in pozitia ta, l-as chema pe cel care a mazgalit prostia aia de raport si i-as da sec nota 4. Sa vina cu parintii la sediu, nu sa trimita mazgaleli pe acolo ca doar nu suntem la eseuri in aer liber, nu?

 

Iohannis a trimis PSD (cima rosie) la plimbare

acum Draknea poate sa faca mitingul ala mare cu care tot ameninta direct in Piata Rosie din Moscova. si daca tot isi plimba ciumetii pana acolo, nu se supara nimeni daca ocupa Piata Rosie si nu mai pleaca de acolo!

oricum psedistii s-au facut de toata jena cu mitingul lor catastrofal. plus Firea huiduita pe stadion. cine sa ii mai bage in seama pe hotzomanii astia care isi bat joc de romani?

 

@Cronos Rank user: x4 12.06.2018, 14:09

Sa-ti dea Dumnezeu multa Sanatate, Fericire si Bucurie !!!

Se pare ca la Cotroceni le baga presedintilor ceva in ceai, imi aduc aminte cand Antonescu era interimar, discursul si actiunile lui au fost diametral opuse cu Antonescu pe care il stiam eu...

E foarte simplu

Macar presedintele nu-i condamnat penal sau urmarit penal (cu un picior in puscarie) !

Ar trebui sa-i trateze si in Parlament cu acelasi

ceai :)))

Din nefericire PSD -ul a ramas doar pe mana lui Dragnea Este ingrijorator, insa ca in afara de femei (si alea blonde) nimic nu mai supravietuiest in preajma lui Dragnea!!

Si tie sa-ti creasca Dumnezeu iq-ul ala mic de tot

Daca o mai fi posibil ...

prostie =psd

acum se vede ce fac postacii psd...dau navala si comenteaza care mai de care mai prosteste, fara pac de logica si dicernamant ,sau...probabil este aceeasi persoana...prea se potriveste stilul de a scrie..

 

@Cronos Rank user: x4 12.06.2018, 13:56

Te bucuri ca ce? Ai deviatii comportamentale?

@GileRank user: x5 12.06.2018, 13:58

Decizie CCR? Te pricepi si tu la intins bobine...

Referendumul a decis, romanii au votat, in nici un caz CCR-ul...

Nici macar Basescu nu a fost de acord cu "300", a bagat-o la pleaseneala, nici macar nu ai cum "300" trebuie schimbata jumatate de Constitutie...

In fine...n-am cu cine...

Android - te deranjeaz oamenii veseli?? :)))

Nu uita, ca PSD acum vreo 7-8 ani il vedea pe Iohannis ca o sansa pentru Ro !!

Mhmmm

si mai demult era Marea Adunare Nationala, si PCR si nea Nicu care nu-i asa aveau intotdeauna dreptate. Pina cind ... nu au mai avut. Cam la fel si cu CCR asta de doi bani, plin de haimanale comuniste. Frizeaza logica sa dai toata puterea in miinile unui ministru politic, lasind CSM si Presedintele fara nici u ndrept de apel.
Rusine!

 

normal

klaus a facut armata la transmisiuni, nu la dus capatana la morse ,radio transmisii in schimb i-au dat aia bobina cu cablu de 500 m in carca ,de acolo i se trage cu alte cuvinte ,mare si prost !!! ordinul se executa nu se comenteaza ,in civilie de duci la bulau ,in razboi te executa pe loc ! asa si cu ccr-ul !

Predoiu, despre Voiculescu: "Deciziile justitiei nu se comentează, se execută cand sunt definitive“

 

Chiar nu mai conteaza unde a facut armata si cum...

Omul e cel mai mare pericol la Securitatea Nationala, e total pe langa functia de presedinte...

Imi este mie rusine de prestatia lui, pe bune, degeaba il tot umfla unii si altii, omul e praf si pulbere...

Omul arata diperare maxima, nu e nici o strategie, omul e disperat...

adevarul este ca-i prea fin pentru romani!!

Noua ne trebuie unul ca Stalin: mincinos, incult , cu tupeu si dictator.

@Android

Vorbele tale il descriu perfect pe Dragnea! SI cumm ti-ai realizat tu ca omul este disperat? Disperat mi s-a parut Dragnea. Discursul lui, daca s-a putut numi discurs, a aratat ca este asa de disperat incat ii trebuie trascau de Teleorman ca sa poata articula ceva.

Dupa cum scrii disperarea creste la tine !

Ce procent ai din furturile mafiei alde psd ???

CCR nu-i o institutie de profesionisti ci una politica asa

ca deciziile ei sunt precum promisiunile electorale. Prostii le cred si desteptii se descurca.
Ar trebui sa se dea examen ca sa se intre la CCR .Nu-i normal sa ajunga in CCR toate limbile zemuinde murdare de *** politic.

Ha,ha,ha!

Pai daca nu va convine..suspendati bai,suspendati!Incepeti prin a va suspenda camasile alea albe la uscat.Nu uitati sa le spalati mai intii sa iasa mirosul de.. suspendare din ele.
Ati suspendat de-ati..transpirat milogilor.Ha,ha,ha!Ati facut mult gunoi pentru nimic.Ha,ha,ha.

 

WoW!

Tu te bucuri ca Presedintele Republicii NU respecta deciziile CCR?

Tu iti dai seama de gravitatea nerespectarii deciziilor CCR? Iti dai seama de repercusiuni?

 

Interesant

Imi dau seama de consecintele nerespectarii deciziei CCR : de foarte multi ani parlamentul nu respecta decizia CCR si anume reducerea numarului de parlamentari la 300 !
Si acum avem aproape 600 de borfasi in parlament in loc de 300 de borfasi !
Sau de ce CCR nu-si respecta propriile decizii si Lazaroiu este in continuare membru al CCR ?
Cate decizii ale CCR zac in parlamentul Romaniei (si nu numai) pentru ca nu convin borfasilor ?
Apropo : poti sa-mi spui si mie cati din cei care au fost sambata in Piata Victoriei adusi cu forta de mafia PSD+alde stiu ce inseamna CCR ? Nu mai vorbim sa cantareasca cu creierul lor gravitatea nerespectarii unei decizii a CCR !
Hai voinicule Android cu gura mare, spune-ne si noua !

CCR

Vrei sa spui Curtea de Cacanari din Romania...la ce prostii debiteaza idiotii din ccr nimic nu trebuie respectat


Prima   1   2   3   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor