Din culisele campaniei lui Iohannis: Cand a spus faza cu ghinionul, nu-mi venea sa cred

Duminica, 23 Noiembrie 2014, ora 17:43
21184 citiri
Din culisele campaniei lui Iohannis: Cand a spus faza cu ghinionul, nu-mi venea sa cred
Foto: Digi 24

Consultantul politic Felix Tataru, care s-a aflat in echipa de campanie a presedintelui ales Klaus Iohannis, a relatat momentele ce au urmat dupa ce candidatul ACL a raspuns "Ghinion", cand a fost intrebat despre profesorii care nu au 6 case, cum are el.

"Cand a spus faza cu ghinionul... Si eram acolo. Nu am inteles ce se intampla. Nu-mi venea sa cred. Niciodata, nici in intimitate, nu l-am vazut vorbind asa. Si pentru dansul a fost delicat. Si pentru mine. Eram, dupa emisiune, debusolati", a povestit Felix Tataru, pentru Digi 24.

Klaus Iohannis, gafa uriasa: Profesori care nu au sase case? Ghinion! (Video)

Iohannis cere scuze pentru gafa cu "ghinionul": Am avut o zi proasta

Acesta spune despre Iohannis ca, desi a avut impresia ca este "un om mai rece, mai inchis", a aflat ca "este alt om": "Politicienii in general au raspunsuri la toate. Klaus Iohannis nu are raspunsuri la toate, ceea ce e misto".

Felix Tataru povesteste si care a fost una dintre recomandarile de campanie pe care i le-a facut candidatului ACL, dar pe care acesta nu a primit-o.

"I-am recomandat sa o implice pe doamna Iohannis in campanie si sa dea un anumit interviu si ne spusese: lucru asta nu e negociabil. Si a ramas consecvent pana la final", rememoreaza consultantul politic.

Totodata, acesta relateaza si cum au decurs pregatirile pentru cele doua dezbateri electorale.

"Sa nu ma intelegeti gresit - pregatit nu inseamna cine stie ce chestie, exercitii nu stiu de care. Pur si simplu, sa-ti iei un timp de cateva ore si sa te aduni si sa te gandesti la toate lucrurile pe care noi aveam timp sa le pregatim. Am stat cu el, am spus glume, replicile... La sfarsit mi-a si spus: va rog sa-mi spuneti un banc. Ma rog, nu i-am spus un banc, i-am aratat un filmulet de pe net care l-a binedispus", a mai spus Felix Tataru.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Felix Tataru campanie Iohannis, #campanie electorala Iohannis, #Iohannis ghinion , #presedinte