Iohannis: De saptamana viitoare vom avea alt guvern. Nu ti-ar fi rusine, PSD!

Sambata, 05 Octombrie 2019, ora 12:46
9651 citiri
Iohannis: De saptamana viitoare vom avea alt guvern. Nu ti-ar fi rusine, PSD!
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis spune ca, de saptamana viitoare, vom avea alt guvern, astfel ca nu este nevoie de un alt ministru al Educatiei, cum cer social-democratii.

Seful statului a facut referire la faptul ca rezidentiatul a fost amanat o luna, motivul invocat de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, fiind acela ca nu avem un ministru al Educatiei.

"O adevarata bataie de joc la adresa romanilor pe care si-a permis-o PSD-ul si isi permite si in continuare. Auziti, zice doamna Dancila ca nu se poate tine rezidentitul tinerilor medici, fiindca nu avem ministru al Educatiei. Dragii mei, acuma se organizeaza rezidentiatul? Cand trebuia sa fie in noiembrie, te apuci in octombrie? Pai nu ti-ar fi rusine, PSD!

Nu este nevoie de un alt ministru al Educatiei PSD, pentru ca vom avea de saptamana viitoare un alt guvern. Motiunea de cenzura este in procedura. Va spun cu toata seriozitatea: Pregatiti-va pentru guvernare.

Imi doresc foarte mult ca aceasta motiune sa treaca. Acest guvern esuat sa pice!", a spus Iohannis, sambata, la Iasi, in fata liderilor PNL, la adunarea regionala a organizatiilor liberale din Regiunea Nord-Est.

La randul sau, europarlamentarul Rares Bogdan a vorbit si el despre motiunea de cenzura programata pentru joi: "PSD va parasi guvernarea. PSD mai are exact cinci zile la guvernare. Peste cinci zile PSD va deveni istorie"

Amintim ca, vineri, ministrul Sanatatii Sorina Pitnea a spus ca examenul de rezidentiat care ar fi trebuit sa aiba loc in 17 noiembrie a fost amanat cu o luna.

"Suntem in imposibilitatea de a sustine examentul de rezidentiat la data programata. Desi am sperat sa nu ajungem in aceasta situatie si am sperat ca vom avea un ministru al Educatiei in baza propunerii transmise de catre premier presedintelui Romaniei, iata ca ne vedem nevoiti sa luam o decizie de amanare a concursului pentru binele celor care doresc sa se specializeze pentru a ingriji si a ajuta semenii", a precizat Pintea.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Klaus Iohannis motiune cenzura, #Iohannis nou guvern, #Iohannis nou ministru Educatie , #presedinte
Comentarii
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
@alfabeta: nu-ti citesc comentariile, te depunctez cind vad avatarul