Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Iohannis, impresionat de modul in care s-a prezentat Romania la Expozitia Universala de la Milano

Joi, 14 Mai 2015, ora 19:16
3476 citiri
Iohannis, impresionat de modul in care s-a prezentat Romania la Expozitia Universala de la Milano

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, dupa vizitarea Expozitiei Universale de la Milano, ca este "foarte placut impresionat", si ca Romania s-a prezentat" foarte bine", cu un pavilion care se impune "nu prin marime, ci prin concept".

"Am vizitat pavilionul Romaniei, am discutat cu comisarul expozitiei, am discutat cu comisarul Romaniei pentru prezenta la Expo Milano 2015 si pot sa va spun ca sunt foarte placut impresionat.

Am reusit noi, Romania, si de data aceasta sa ne prezentam foarte bine, cu un pavilion care nu impresioneaza prin marime, ci prin concept. Un concept care se integreaza, dupa parerea mea, foarte bine in tema expozitiei de aici, o tema legata de pamantul care ne hraneste si exploatarea lui intr-un mod sustenabil", a declarat Klaus Iohannis, dupa vizitarea pavilionului Romaniei din cadrul Expozitiei Universale Milano.

Seful statului a aratat ca in pavilionul Romaniei se afla multe filme, imagini, care arata cum "noi, in Romania, intelegem sustenabilitatea, nu numai in ce priveste hrana, ci si cultura, viata de zi cu zi".

Iohannis, vizita de trei zile in Italia si Vatican - cand este primit de Papa Francisc

"Aceasta imbinare intre prezentare ultramoderna, pe flat screen-uri mari, si arhitectura care ne aminteste in mod placut de arhitectura rurala din Delta, este o imbinare care mie imi place. Sunt bucuros ca am venit astazi aici, la expozitia din Milano, sunt bucuros ca am ocazia sa vizitez acest loc, care ne reprezinta pentru mai multe luni de zile aici", a mai afirmat presedintele.

Presedintele a felicitat organizatorii acestei Expozitii, aratand ca "tinta este de 20 de milioane de vizitatori si deja pentru perioada imediat urmatoare s-au vandut bilete pentru aproximativ 11 milioane de oameni".

"Cand am venit incoace am vazut ca un numar foarte, foarte mare de vizitatori vor sa vada ce se intampla in lume. Sper ca un numar impresionant dintre ei sa vada ce se intampla si in Romania, in sensul pozitiv", a mai afirmat Iohannis.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Iohannis Expozitia Universala Milano, #Romania Expozitia Universala Milano, #Expozitia Universala Milano tari , #presedinte