Iohannis, in Polonia pentru aniversarea a 70 de ani de la sfarsitului celui de-Al Doilea Razboi Mondial

Miercuri, 06 Mai 2015, ora 18:09
3182 citiri
Iohannis, in Polonia pentru aniversarea a 70 de ani de la sfarsitului celui de-Al Doilea Razboi Mondial
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis participa joi la manifestarile organizate cu ocazia celei de-a 70-a aniversari a sfarsitului celui de-Al Doilea Razboi Mondial organizate la Gdansk, in Republica Polona.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, seful statului va vizita impreuna cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski, la Centrul European Solidaritatea din Gdansk o expozitie dedicata celui de-Al Doilea Razboi Mondial si va participa la panelul istoric cu titlul "Reevaluarea mostenirii celui de-Al Doilea Razboi Mondial dupa 70 de ani" si la panelul politic intitulat "Integrarea Europeana ca lectie invatata dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial: ce mai reprezinta aceasta astazi".

De asemenea, presedintele Iohannis va participa la ceremonia de aprindere de candele la Monumentul lucratorilor navali, la dineul oficial oferit de presedintele Komorowski si la ceremonia de marcare a sfarsitului celui de-Al Doilea Razboi Mondial de la Monumentul Aparatorilor Polonezi.

#Iohannis aniversare Al Doilea Razboi Mondial, #Iohannis Al Doilea Razboi Mondial Polonia, #Iohannis vizita Gdansk , #presedinte