Iohannis, nemultumit de Cabinetul Ciolos: Nu e Guvernul meu! (Video)

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 20:36
7670 citiri
Iohannis, nemultumit de Cabinetul Ciolos: Nu e Guvernul meu! (Video)
Foto: Hepta.ro (Arhiva)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca sunt unele lucruri care il nemultumesc la actualul Guvern condus de Dacian Ciolos. Seful statului a precizat ca Executivul nu este "al lui", iar "vremea in care presedintele lua locul premierului a trecut".

"Vremea in care presedintele lua locul premierul a trecut. Asta nu inseamna ca, in calitate de mediator, nu voi interveni atunci cand e cazul. Am facut-o, o voi face si ma voi implica pe subiecte majore care afecteaza bunastare si viata oamenilor sau bunul mers al tarii. Sunt lucruri care ma nemultumesc la acest Guvern, dar nu toate se rezolva pe scena publica.

Unii au vorbit despre acest Guvern ca si cum ar fi al meu. Nu e Guvernul meu! Acest Guvern a fost o solutie, pana la alegerile din toamna acestui an generata de o situatie de criza si la care au subscris toate partidele politice. Este Guvernul Romaniei. Si tocmai, in perspectiva acestor alegeri, cred ca a venit vremea programelor, a competitiei si a asumarii politice pe care astept sa le vad de la partidele politice", a subliniat Iohannis, intr-un discurs sustinut la Timisoara.

Iohannis: Impreuna cu Guvernul Ciolos vom continua sa repunem Romania pe harta lumii (Video)

Acesta a afirmat ca in timpul mandatului sau romanii nu mai asista la "razboaie zilnice intre presedinte si prim-ministru", ceea ce demonstreaza ca institutiile pot lucra impreuna.

"O stare de spirit si un climat social se schimba in ani. Totusi, cred ca realizam cu totii ca nu mai avem zilnic razboaie intre presedinte si prim-ministru, nu se mai duc razboaie impotriva unor institutii intregi si nu se mai inventeaza conflicte intr-un joc politic de conjunctura.

Am aratat ca putem lucra impreuna: Guvern, partide, institutii, societate civila, patronate, sindicate, pentru a crea acel climat social in care sa evoluam normal si predictibil. Exista ceva mai mult calm, mai multa intelegere, pastrand insa dezbaterea si concurenta pe scena politica", a conchis Iohannis.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, prima intalnire din 2016: Ce au discutat

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Iohannis criticat Guvern, #Iohannis nemultumit Guvern, #Iohannis nemultumit Guvern Ciolos , #presedinte