Iohannis se intalneste cu liberalii, astazi, la ora 16:00 (Surse)

Marti, 09 Aprilie 2019, ora 14:17
2227 citiri
Iohannis se intalneste cu liberalii, astazi, la ora 16:00 (Surse)
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire cu liberalii, marti de la ora 16.00, conform unor surse politice.

La intalnirea de marti cu Iohannis, care va avea loc la o vila de protocol, vor participa 10 liberali au mai precizat sursele citate.

Intrevederea vine si in contextul in care Klaus Iohannis a anuntat vinerea trecuta ca va invita la consultari partidele politice pe tema situatiei Justitiei. Conform anuntului Administratiei Prezidentiale, joi, au fost invitati reprezentatii PNL, de la ora 15.00, ai USR de la ora 16.00, cei ai PMP de la ora 16.45, la 17.30 - UDMR si la 18.15 Grupul parlamentar al minoritatilor nationale.

Vineri sunt invitate la Cotroceni delegatiile PSD si ALDE, de la ora 11.00, respectiv ora 12.00. In anunt, Presedintia a mai precizat ca fiecare delegatie poate fi formata din maximum 5 persoane.

In schimb, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au spus ca nu vor fi prezenti la Cotroceni.

Vezi si:

Pe 21 martie, Ludovic Orban a avut o intalnire cu Klaus Iohannis, cei doi discutand despre coordonarea strategiei la referendumul pe care seful statului ar vrea sa il declanseze pentru a fi organizat in aceeasi zi cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai, potrivit unor surse politice.

A doua zi dupa intrevederea cu seful statului, liderul PNL a anuntat ca liberalii vor sustine un astfel de demers al presedintelui.

Klaus Iohannis a anuntat, joia trecuta, cele doua teme care au fost transmise Parlamentului ca fiind de interes national si urmeaza sa fie puse in discutie la referendumul din 26 mai: interzicerea amnistiei si gratierii pentru fapte de coruptie si interzicerea ordonantelor de urgenta ale Guvernului in domeniul infractiunilor, pedepselor si al organizarii judiciare corelata cu dreptul altor autoritati constitutionale de a sesiza direct Curtea Constitutionala cu privire la ordonante.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Iohannis intalnire PNL, #Iohannis inalnire liberali , #presedinte