Klaus Iohannis a vizitat Institutul Oncologic din Cluj-Napoca - Nu a vrut sa faca declaratii in fata presei

Duminica, 08 Iulie 2018, ora 14:51

   

Klaus Iohannis a vizitat Institutul Oncologic din Cluj-Napoca - Nu a vrut sa faca declaratii in fata presei
Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, duminica, Institutul Oncologic din Cluj-Napoca (IOCN) si a fost interesat mai ales de modul de ingrijire a pacientilor si de cercetarea din cadrul unitatii medicale.

Vizita presedintelui la Institutul Oncologic a durat aproximativ 35 de minute si acesta n-a dorit sa faca declaratii presei.

Directorul medical al IOCN, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat ca presedintele a vizitat mai multe sectii.

"A vizitat sectii clinice si neclinice, in zona de medicina nucleara, imagistica, anatomie patologica, cercetare si chirurgie. A fost limitat de timpul domniei sale. L-a interesat in primul rand ingrijirea pacientilor, atat din punct de vedere al calitatii, cat si al numarului de pacienti, infrastructura si resursa umana care deserveste institutul.

Presedintele a fost foarte impresionat de ceea ce a vazut, era bine informat despre institut. (...) A fost foarte, foarte impresionat de partea de cercetare, domnia sa fiind fizician intelege foarte bine multe dintre procesele care se petrec acolo", a spus Patriciu Achimas-Cadariu.Anterior vizitei la IOCN, Klaus Iohannis a fost prezent la deschiderea celei de a 59-a editii a Olimpiadei Internationale de Matematica, care se desfasoara la Cluj-Napoca.

La IOCN, presedintele Klaus Iohannis a fost insotit de primarul Emil Boc, iar la intrarea si la iesirea din unitatea medical a fost asteptat de un grup de circa 20 de persoane care au scandat "Clujul va sustine" si "Uniti salvam toata Romania".
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 3086 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor