Klaus Iohannis, catre liberali, dupa greselile din 2016: De data aceasta, nu va mai las de capul vostru!

Sambata, 19 Octombrie 2019, ora 09:14
4666 citiri
Klaus Iohannis, catre liberali, dupa greselile din 2016: De data aceasta, nu va mai las de capul vostru!
Foto: Facebook Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat, vineri, pe liberali sa nu o "lase mai moale" cu campania electorala, mizand pe rezultatele bune din sondaje, ci sa lupte pana la capat, avand in vedere miza acestor alegeri. El le-a transmis penelistilor si ca "de data aceasta, nu va mai las de capul vostru!".

"Va rog sa nu gresim! Cu totii ati vazut nenumarate sondaje. Si pare asa, ceva usor, fluierand. Doar ca singura metoda prin care poti rata niste alegeri este crezand ca le-ai castigat inainte sa le castigi. Asta a fost una dintre greselile pe care le-am facut, din pacate, in decembrie 2016. Nu am crezut atunci ca le vom castiga, dar nimeni nu si-a imaginat ca vom ajunge asa de jos. Iar ceilalti, prin contrast, atat de sus. Acum nu avem decat sa punem umarul si sa intoarcem acest scor in favoarea noastra. Asa ca eu nu am deloc de gand sa o las moale cu campania. Dimpotriva, o sa fac campanie cat pot de mult. Si va rog, daca credeti ca merita, sa faceti si voi, fiindca miza este foarte mare. Miza este nu doar castigarea prezidentialelor, chit ca aceasta este o conditie fara de care este greu de continuat. Nu doar prezidentialele, si am spus-o de la inceput si am spus-o liberalilor: de data aceasta, nu va mai las de capul vostru!", a spus Klaus Iohannis, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii si simpatizantii PNL din Diaspora, citat de Mediafax.

Seful statului a mai spus ca pana acum, PNL a castigat trei mari batalii - europarlamentarele, referendumul si motiunea de cenzura - insa miza mare o au alegerile prezidentiale.

"Lupta doctrinara este in competitie electorala. Deci, acum suntem intr-o competitie electorala, intr-o lupta electorala, si speram ca bataliile pe care le castigam sa duca la terminarea acestui razboi, fiindca o natiune nu poate sa fie la nesfarsit in razboi cu sine. Asa ceva dauneaza grav societatii. Noi ne-am angajat, eu impreuna cu liberalii care ma sustin in aceasta campanie, sa mergem mai departe. Am inceput si am castigat pana acum trei batalii: europarlamentarele, referendumul si recent, cu mare bucurie, contrar tuturor asteptarilor, motiunea de cenzura. Urmeaza prezidentialele, urmeaza localele si urmeaza parlamentarele. Acum, pentru prezidentiale, emotiile sunt mari, implicarea este puternica si va multumesc pentru asta!", a conchis Iohannis.

#Iohannis apel PNL campanie prezidentiala, #Iohannnis PNL alegeri prezidentiale , #presedinte