Klaus Iohannis, mesaj inainte de campanie: Mergeti la vot, nu toti candidatii sunt la fel!

Joi, 05 Mai 2016, ora 19:07
8522 citiri
Klaus Iohannis, mesaj inainte de campanie: Mergeti la vot, nu toti candidatii sunt la fel!
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie de presa, joi seara, in care a vorbit despre importanta alegerilor locale, indemnandu-i pe romani sa mearga la vot si sa se uite bine la candidatii pe care ii vor alege.

Seful statului a tinut sa sublinieze ca "nu toti candidatii sunt la fel" si ca unele partide au inceput sa se reformeze, in timp ce altele doar "mimeaza" acest lucru.

In plus, Iohannis le-a spus romanilor sa ia in calcul, inainte de a vota, daca respectivul candidat este "un om integru", care "sa nu fie certat cu legea".

CCR: Alegerile locale vor avea loc intr-un singur tur de scrutin

Ziare.com v-a prezentat, in format LIVE TEXT, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis:

- Incepe campania electorala pentru alegerile locale. Aceste alegeri sunt foarte importante. Oamenii pe care ii alegem vor fi responsabili de destinul localitatii in care traim.

- Uitati-va bine la candidati, uitati-va la candidati si ganditi-va daca candidatul dvs. preferat este un om integru, sa nu fie certat cu legea.

- Uitati-va bine daca este un bun gospodar. Uitati-va la echipa de consilieri cu care vine, uitati-va daca sunt oameni seriosi. Uitati-va la candidati si intrebati-va daca cunosc problemele localitatii dvs., daca vin cu solutii. Este de asemenea important sa vedem din ce partid vine candidatul.

- Nu sunt toti la fel. Acum 6 luni dvs. si cu mine am cerut partidelor politice sa se reformeze. Unii au luat-o foarte in serios, altii doar mimeaza reforma. Este important si partidul din care provine candidatul, uitati-va bine.

- Candidatilor le spun "Faceti o campanie curata. Mergeti, expuneti-va programul electoral, vorbiti cu oamenii, aflati care sunt problemele lor, veniti cu solutii. Faceti o campanie pe proiecte, nu pe scandal, nu pe mizerii".

- Autoritatilor le spun simplu: "Faceti-va datoria si organizati alegerile impecabil".

- Dragii mei, urmariti campania electorala, mergeti la adunarile electorale, puneti intrebari incomode, evauluati-l, iar la sfarsit mergeti la vot. Din 4 in 4 ani, destinul localitatii dvs. este in votul dvs. Exercitati-va acest drept.

- Va doresc o seara buna!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Klaus Iohannis declaratii presa, #Iohannis declaratii Cotroceni, #Iohannis declaratii campanie electorala, #Klaus Iohannis candidati alegeri locale, #Iohannis candidati locale 2016 , #presedinte