Klaus Iohannis, mesaj critic pentru parlamentari (Foto)

Duminica, 13 Septembrie 2015, ora 12:49
4333 citiri
Klaus Iohannis, mesaj critic pentru parlamentari (Foto)
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj parlamentarilor, pe o retea de socializare.

"Stiu ca oamenii isi doresc legi mai clare, mai coerente, care nu se schimba de pe o zi pe alta. Aceasta asteptare va trebui sa capete un raspuns din partea politicienilor", a scris pe Facebook Klaus Iohannis.

Seful statului va vorbi, miercuri, in Parlament.

Iohannis cere sa vorbeasca in Parlament (Video)

Pe de alta parte, politicienii si oamenii de cultura au si ei cateva cereri pentru presedinte.

De exemplu, deputatul Bogdan Diaconu, presedinte al Partidului Romania Unita (PRU), i-a solicitat lui Klaus Iohannis organizarea unui referendum in chestiunea imigrantilor, astfel incat cetatenii sa se pronunte cu privire la cota de refugiati propusa de Uniunea Europeana pentru Romania, avertizandu-l ca daca nu-l va organiza, ar putea fi suspendat pe motiv ca a incalcat Constitutia.

Un deputat ii cere lui Iohannis sa organizeze un referendum in problema imigrantilor

Cererea vine in contextul in care Klaus Iohannis a precizat ca Romania respinge cota obligatorie de imigranti propusa de Comisia Europeana, anume 6.351, pe motiv ca tara noastra nu dispune de aceasta capacitate.

Iohannis respinge cotele de refugiati impuse Romaniei de CE

Pe de alta parte, zeci de scriitori, filosofi, profesori universitari, cercetatori si alti intelectuali de marca din Romania au lansat un apel public prin care solicita verificarea tuturor tezelor de doctorat obtinute de demnitari si l-au invitat pe presedintele Klaus Iohannis sa exprime public un punct de vedere cu privire la numeroasele cazuri de plagiat semnalate in mass-media.

Zeci de intelectuali ii cer lui Iohannis sa ia atitudine: Romania lucrului bine facut nu poate fi slujita de plagiatori

Sursa: Facebook/Klaus Iohannis

C.P.

Citește și:
Alina Gorghiu: „Colaborarea cu PSD, la momentul acesta, este una bună, e una necesară”
Alina Gorghiu: „Colaborarea cu PSD, la momentul acesta, este una bună, e una necesară”
Preşedintele Senatului Alina Gorghiu a declarat că la acest moment colaborarea cu PSD este ”una bună, e una necesară” pentru a asigura stabilitatea. Totodată, aceasta l-a criticat pe...
Ce șanse are Nicolae Ciucă să fie uns candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. ”Toată lumea joacă cu mai multe variante”
Ce șanse are Nicolae Ciucă să fie uns candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. ”Toată lumea joacă cu mai multe variante”
Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe a sugerat în urmă cu câteva zile că premierul Nicolae Ciucă ar putea fi candidatul partidului pentru prezidențiale din 2024, afirmând că în...
Comentarii