Klaus Iohannis participa la o Adunare PNL la Timisoara - mai intai s-a oprit la o terasa

Duminica, 13 Octombrie 2019, ora 16:33
5889 citiri
Klaus Iohannis participa la o Adunare PNL la Timisoara - mai intai s-a oprit la o terasa

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica la Timisoara, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL regiunea Vest, care va avea loc la Sala Polivalenta Constantin Jude.

Evenimentul incepe la ora 16.00 si se asteapta participarea a circa 3.500 de membri si simpatizanti ai partidului, parlamentari si alesi locali, se arata intr-un comunicat de presa ala PNL.

Alaturi de seful statului, la reuniune vor mai lua cuvantul presedintele PNL Ludovic Orban, prim-vicepresedintii PNL Raluca Turcan si Rares Bogdan, vicepresedintele Senatului Alina Gorghiu, vicepresedintele PNL Gheorghe Falca, si presedintele PNL Timis Nicolae Robu.

Mai intai s-a oprit la o terasa

Inainte de inceperea Adunarii, Klaus Iohannis, insotit de Ludovic Orban, primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, si alti lideri liberali, s-a odihnit pe o terasa in centrul orasului Timisoara, potrivit News.ro.

Klaus Iohannis a fost intampinat de primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, care este si liderul PNL Timis. Robu i-a aratat sefului statului Domul Catolic din Piata Unirii din Timisoara si i-a spus ca acesta va fi reabilitat cu bani de la Uniunea Europeana. De asemenea, Robu i-a mai spus presedintelui ca si cladirea in care se afla sediul PNL Timis, din Piata Unirii, a intrat intr-un proces de reabilitare.

Apoi, Robu l-a invitat pe Iohannis si pe cei care il insoteau, pe o terasa din Piata Unirii.

In plimbarea sa prin centrul Timisoarei, Klaus Iohannis a mai schimbat cateva cuvinte cu o femeie care vorbea limba germana, dar si cu cativa absolventi al Liceului "N. Lenau", liceu cu predare in limba germana, din Timisoara.

Klaus Iohannis a mai participat, in ultima perioada, la intalnirile regionale ale organizatiilor PNL din Bucuresti, Brasov, Iasi, Cluj-Napoca, Craiova si Constanta.

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput oficial sambata, 12 octombrie, si se incheie pe 9 noiembrie.

Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale are loc pe 10 noiembrie, iar votul pentru al doilea tur a fost programat pentru data de 24 noiembrie. Romanii din strainatate vor vota intre 8 si 10 noiembrie si, la al doilea tur, intre 22 si 24 noiembrie.

Citeste si:
Șefa CNAIR, dată afară de puterea PNL deși nu fusese numită de USR PLUS. Un consilier al lui Florin Cîțu, uns la cârma companiei
Șefa CNAIR, dată afară de puterea PNL deși nu fusese numită de USR PLUS. Un consilier al lui Florin Cîțu, uns la cârma companiei
Mariana Ioniță a fost schimbată de la conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). În locul său director general a fost numit Cristian Pistol, fost...
Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, primită la Palatul Cotroceni
Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, primită la Palatul Cotroceni
Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost primită, luni, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis, cei doi oficiali având convorbiri tete-a-tete. În...
Sursa: Ziare.com