Orban: Condamnam atacurile demente ale PSD impotriva presedintelui Klaus Iohannis

Luni, 20 August 2018, ora 15:37
3096 citiri
Orban: Condamnam atacurile demente ale PSD impotriva presedintelui Klaus Iohannis
Foto: Arhiva Ziare.com

Ludovic Orban a condamnat atacurile "demente" ale PSD impotriva lui Klaus Iohannis, precizand ca vinovatia pentru violentele din 10 august apartine exclusiv PSD-ALDE, in contextul intentiei PSD de infiintare a unei comisii de ancheta asupra declaratiilor presedintelui despre actiunile Jandarmeriei.

"Condamnam ferm toate atacurile demente si nejustificate ale PSD impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Vinovatia pentru ce s-a intamplat la protestele impotriva modului in care guverneaza PSD este responsabilitatea exclusiva a PSD-ALDE.

Tirul de minciuni impotriva presedintelui Romaniei arata ca PSD traieste intr-o realitate paralela si ca nu au capacitatea de a-si asuma modul brutal in care i-au tratat pe cetatenii romani.

Transformarea presedintelui Klaus Iohannis intr-o tinta este o operatiune de dezinformare, este o actiune complet lipsita de fundament in realitatea evenimentelor, pentru ca presedintele Iohannis nu a facut altceva decat sa ia o pozitie publica fata de Jandarmerie, fara sa aiba niciun altfel de interventii in ceea ce priveste relatia cu protestatarii. Nu cred ca trebuie sa fie legat de actiunea de cercetare a jandarmilor", a declarat presedintele PNL, la finalul sedintei de luni a Biroului Executiv al partidului care a avut loc la Parlament.

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, a apreciat, sambata, ca este necesara infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru ca declaratiile lui Klaus Iohannis despre actiunea Jandarmeriei la protestul din 10 august "denota dorinta evidenta de a stimula si mai mult violentele existente".

Ministrul Apararii, senatorul PSD Mihai Fifor, a spus si el ca "trebuie constituita de indata" o comisie parlamentara de ancheta a protestelor violente din 10 august, care sa raspunda la intrebari precum "Cui foloseste daramarea prin violenta a Guvernului?".

Pe de alta parte, vicepresedintele ALDE, deputatul Andrei Gerea, nu sustine ideea infiintarii unei comisii parlamentare de ancheta a protestelor violente care au avut loc pe 10 august, in Piata Victoriei, pentru ca exista deja o ancheta in derulare la Parchetul General.

Jandarmii au intervenit in forta, pe 10 august, cu gaze lacrimogene si tunuri de apa, in Piata Victoria, pentru a dispersa protestatarii anti-PSD aflati in fata sediului Executivului. Peste 450 de persoane, intre care 35 de jandarmi, au primit ingrijiri medicale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Orban PSD atac Iohannis, #PSD atac Iohannis , #presedinte
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
ati avut nevoie de o saptamana domnule orban?