Printul Charles vine in vizita oficiala in Romania. Iohannis da o receptie in onoarea lui

Luni, 20 Martie 2017, ora 13:55
2533 citiri
Printul Charles vine in vizita oficiala in Romania. Iohannis da o receptie in onoarea lui

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, saptamana viitoare, la Palatul Cotroceni pe printul Charles al Marii Britanii, ocazie cu care va oferi o receptie in onoarea oaspetelui sau.

Anuntul a fost facut luni de purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi.

"Pe 29 martie, miercuri, presedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere oficiala cu printul Charles al Marii Britanii si va fi gazda unei receptii oferite in onoarea oaspetelui sau", a anuntat purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale.

Printul Charles, mostenitorul Coroanei Britanice, efectueaza o vizita oficiala in Romania in perioada 29-31 martie. Vizita are loc in cadrul unui turneu european, informeaza Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Este cea de-a doua vizita oficiala in Romania, din 1998 si pana in prezent, insa printul Charles a venit de mai multe ori in vizite private in Romania, detinand in tara noastra mai multe proprietati, printre care si o casa la Viscri, in judetul Brasov.

Printul Charles a fost primit si in 2015, si anul trecut la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. Vara trecuta, el a discutat si cu premierul de la acea data, Dacian Ciolos.

De asemenea, intrevederi ale presedintelui Romaniei cu printul Charles cu presedintele Romaniei au mai avut loc, la Palatul Cotroceni, si in anii 2011, 2012 si 2014, in timpul celui de-al doilea mandat detinut de Traian Basescu.

Turneul european al mostenitorului Coroanei Britanice continua cu vizite in Italia si la Vatican si se incheie cu o vizita la Viena.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...