Protest in trafic: Coloana oficiala a lui Klaus Iohannis, claxonata minute in sir (Video)

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 12:01
14280 citiri
Protest in trafic: Coloana oficiala a lui Klaus Iohannis, claxonata minute in sir (Video)

Un protest spontan a avut loc miercuri dimineata in Capitala in momentul in care traficul a fost oprit pentru a trece coloana oficiala a presedintelui Klaus Iohannis.

Seful statului s-a deplasat dimineata la Romexpo, unde a vizitat targul Indagra, tinand si o scurta alocutiune.

In momentul in care coloana care il insotea pe Klaus Iohannis a intrat in intersectia de la Piata Presei, soferii care asteptau sa isi continue drumul au inceput sa claxoneze, informeaza DC News.

Incidentul vine in urma revoltei opiniei publice dupa ce politistul Bogdan Gigina a murit in timp ce deschidea drumul coloanei oficiale a ministrului de Interne Gabriel Oprea.

Politist mort in coloana oficiala: Oprea sustine ca nu si-a luat nicio zi de concediu. Ce spune despre urgenta deplasarii (Video)

Lider de sindicat din Politie, acuzatii grave la adresa lui Oprea: Se grabea la masa. Aceste animale trebuie sa plece din MAI

Totusi, presedintele tarii este unul dintre cei patru demnitari care au, conform legii, dreptul la coloana oficiala, insa, cel mai probabil, soferii nu stiau cine se afla in spatele geamurilor fumurii.

Pe langa seful statului, mai au dreptul la coloana oficiala premierul si sefii Camerei Deputatilor si Senatului. Asadar, ministrul de Interne nu ar avea dreptul la coloana oficiala.

Oprea a avut anul acesta 1.500 de "misiuni urgente": Nu mai putin de 5 pe zi (Surse)

Cu toate acestea, au aparut informatii conform carora de la inceputul anului si pana in prezent Oprea ar fi avut 1.500 de "misiuni urgente", adica acele deplasari care necesita ca masina demnitarului sa fie escortata de coloana oficiala. Asta ar insemna o medie de 5 astfel de deplasari pe zi.

Noi marturii halucinante in cazul Oprea: Ne avanseaza doar post mortem. In Politia Romana domneste o frica

Oprea a avut insa dreptul la coloana oficiala doar 35 de zile anul acesta, in perioadele in care a fost premier interimar.

Sursa Video: DC News

Citeste si:
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
La trei luni după ce primăria Sectorului 5 din Capitală a rămas fără primar ca urmare a condamnării lui Cristian Popescu-Piedone, partidele nu s-au grăbit să facă propuneri de...
România va avea o nouă conductă de transport de gaze naturale. Ce județe va tranzita
România va avea o nouă conductă de transport de gaze naturale. Ce județe va tranzita
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat vineri, 12 august, că a fost semnată autorizaţia de construire a conductei de transport gaze naturale pe direcţia Prunişor - Orşova - Băile...