Reactia lui Iohannis la declaratiile ambasadorului Mihalache, deranjat la nunta de atentatele din Londra

Joi, 08 Iunie 2017, ora 07:31
13148 citiri
Reactia lui Iohannis la declaratiile ambasadorului Mihalache, deranjat la nunta de atentatele din Londra
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu a urmarit "in detaliu" declaratiile ambasadorului de la Londra, Dan Mihalache, subliniind insa ca tragedia s-a produs, iar "chestiunea trebuie abordata cu maxima seriozitate".

"Nu am urmarit in detaliu. Nu e treaba mea sa urmaresc in detaliu ce declara ambasadorii, dar am inteles ca au fost niste exprimari care poate au fost deplasate, poate au fost interpretate. E pur si simplu pacat, fiindca tragedia s-a produs si atunci trebuie sa abordam chestiunea cu maxima seriozitate", a declarat presedintele Klaus Iohannis, aflat la Washington.

Seful statului a fost intrebat daca il va decora pe romanul devenit erou dupa ce a adapostit mai multe persoane in timpul atentatelor de sambata din capitala Marii Britanii.

"E o idee care poate fi urmarita, de ce nu?", a replicat Iohannis.

Romanul care l-a lovit pe unul dintre teroristii de la Londra cu o lada in cap e erou in presa britanica

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, a anuntat ca nu exista romani printre victimele atacurilor teroriste. Desi se afla in Romania, el fiind sambata seara nas la nunta unor prieteni, Dan Mihalache a explicat ca a comunicat permanent cu celula de criza infiintata dupa atentate la ambasada pe care o conduce la Londra si ca "totul a fost sub control".

"Eu nu pot sa imi planific nasiile in functie de atentate. Asta e viata", a spus Dan Mihalache.

Dan Mihalache, nas de cununie in timpul atacului din Londra: In loc sa-mi fac datoria crestineasca, m-am ocupat de criza

#Iohannis reactie ambasador Mihalache , #presedinte
Comentarii
Poza copilul
copilul
rank 1
nu e treaba presedintelui,ce declara ambasadorii pentru ca astia