Articol citit de 7074 ori
Roion, sunt foarte mahnit ca te superi aprig pe Leca, doar fiindca a
tras de sfoara unui clopotzel.
Ceea ce spune omul acesta prietenul nostru, Leca, ar merita scena de delir intru fericire acolo in scena unde Quasimodo - indragostit de mandra Esmeralda cu capritza cea alba fara macar s-o stie mai mult decat in "La oglinda" de vorba cu Zburatorul... sinelui implinindu-se - tragea clopotele de la Notre-Dame ale extazului propriului afectiv, si, deopotriva, al bejeniei ce-a urmat.
Leca atrage discret atentia cumva ca indolenta inoperanta, va aduce cu sine filme-omagiu despre biografia lui Dragnea cel Erdogan in devenire, si ca vom vorbi in audienta la Sultan, pupand iminei, tarlici.
Supararea e buna, knsa nu trage in tot azimutul, ca dupa "Hai, Libi !"
Cu amara prietenie,
T. B.
Tovarase leca,
Tovarășe leca Dumnezeu pentru a creea lumea a avut nevoie de zece zile!!!
Klaus Iohannis este OM !!!
Are nevoie de mult mai mult timp decat zece zile.
Nu te impacienta tovarășe leca!!!
Vine si timpul cand tu vei disparea!
Odata cu "lucru bine facut" !
Tovarășe leca,tu esti totusi om?
La ora actuala conteaza doar presedintele Iohannis si #Rezist 2017
Guvernul este la pamant, condus de condamnatul dracnea nu este bagat in seama in lume, tocmai acum cand se decide viitoarul UE.
Opozitia? Na.iba stie pe unde e si de ce doarme pe ea.
Viitorul UE s-a decis in 2008
Daca ai fi citit ce am scris aici in loc sa ma injuri ai fi inteles de ce UE nu poate continua in forma in care este si nu va putea continua nici in versiunea cu 2 viteze , doar mai prelungeste agonia.
Il injurati degeaba pe Juncker , daca ati fi in locul lui si daca ati avea datele statistice care i se pun pe birou zilnic , si voi ati cere tot o 'europa cu doua viteze"
Nu are legatura cu Romania , putea sa fie la Bucuresti un guvern de ingeri , are legatura cu criza finaciara globala , deflatia in care se afla economia mondiala si viciile monetare ale zonei euro.
Mai simplu spus ,o masina prost construita si mare consumatoare poate functiona cat e prosperitate si nu conteaza risipa. Cand e austeritate , e mai eficient sa mergi pe jos.
Tovarasa fieru, cand vorbesti cu mine bea intai un
pahar de apa rece, abia apoi putem vorbi de Europa, de Realpolitik.
Cunosc mai bine UE decat iti cunosti tu locuinta, daca nu ai o hacienda, mosie si sute de argati ca dracnea.
O cunosc real, nu ca tine din sedintele de la alde-psd.
Deci mie nu-mi cere sa citesc ce scrii tu (dar cine esti tu, ca nu am vazut din ce am citit doar propaganda a la nivelul latrina3).
Am inteles ca pe voi Mitici lui Dorel nu vă
interesează nici un proiect de nici o țară!!
Inafara de pomeni ,furt,și puturosenie,nu vreți nimica!!
Am aflat o bomba statistica a PSD
Dintre cei 104 secretari de stat de pe linga guvern,
23 sint din Judetul Teleorman, adica din Clanul lui Dragnea-Cimitir.
Cel mai sarac, jefuit si nepopulat judet.
De ce nu si-au aratat rolul conducator acolo ?
Nici Ceausescu nu si-a adus atitia ciumeti din Scornicesti.
O mostra de “tragere de timp", cum spune autorul articolului I
Recent, vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu, afirma, cu privire la demisia lui Victor Ponta: “El a renuntat singur, fara sa se consulte…"
Mi-am reimprospatat memoria, facand filmul declaratiilor lui Victor Ponta insusi.
- In noiembrie 2015, Victor Ponta isi motiva demisia prin evitarea unor tensiuni sociale: "Am obligatia sa constat supararea legitima care exista in cadrul societatii si dorinta legitima de a avea responsabilitati mai mari decat patronii unei firme. Nu cred ca este corect sa las aceasta responsabilitate nici pe seama celor care au fost pe teren. Nu ma bat cu oamenii, cred ca ar fi o mare greseala si am avea toti de suferit." " Eu cu adversarii politici mă lupt, cu oamenii nu mă lupt. Este cazul să-i lăsăm pe altii mai buni."
- Cateva luni mai tarziu, in august 2016, V.P. declara ca demisionase pentru a evita o explozie de violenta in Romania: "Se dorea sa se intample in Romania ce s-a intamplat in Ucraina, un fel de Maidan."
- Dupa alte cateva luni, respectiv la inceputul lui decembrie 2016, V. P. lansa bomba: demisia era parte a unui plan bine pus la punct IMPREUNA cu Liviu Dragnea, pentru A ASIGURA PSD-ului urmatorii 4 ani la guvernare:
"M-am vazut atunci cu Liviu Dragnea si am discutat. Am spus 'hai sa ne asumam riscul un an de zile sa guverneze ceilalti, dupa care oamenii sa compare. Cum le-a fost mai bine, pe vremea PSD-ului, cu Ponta ministru sau... […] hai sa ne asumam acest risc – sa stam un an in opozitie ca dupa aceea, prin comparatie, oamenii sa ne sprijine patru ani la guvernare"
Leca a intors armele?
Romanii au vazut demult ca Werner nu stie ce sa faca la Cotroceni! In primii 2 ani a calatorit in toata lumea! Cand s-a apucat de politica a dat foc la tara! Cu incompetenta lui!
Mai vorbim de chestiile penale cu actele false si retrocedarile Frontului Hitlerist?
Vorbesti de dragnea si filiera braziliana???
Sobolanul rosu are o vila mai mare decat blocurile unde stau sute de amarasteni in Teleorman. Putred de bogat, dracnea este reprezentantul vostru, al celor mai saraci romani???????????
http://www.ziare.com/liviu-dragnea/presedinte-psd/rise-project-dezvaluie-cum-si-ar-fi-construit-dragnea-puterea-politica-prin-filiera-braziliana-seful-psd-nu-am-nicio-afacere-nicio-proprietate-in-brazilia-e-o-legenda-1455769
Scrie ce e penal de Dragnea si scriu si eu de
..Ciolannis! Deacord? Ai ce scrie?
Hai! La final facem comparatie!))))))))))))
O mostra de “tragere de timp", cum spune autorul articolului (II)
Strategia celor doi lideri PSD a fost ulterior minutios si abil elaborata, presa din Israel dezvaluind ca in spatele campaniei electorale a social-democratilor au stat strategii israelieni Moshe Klughaft si Sefi Shaked.
In preajma alegerilor din decembrie 2016, analistul Radu Magdin, fost consilier onorific al premierului Ponta pentru comunicarea externa, afirma:
"PSD e mai emotional si pune accentul pe cateva mari linii de atac si pe stampile dure gen «guvernul zero», incercand să devină in mintea romanilor «partidul patriotic, care are grijă de interesele tale, nu de ale străinilor sau ale lui Soros». PSD punctează astfel, cu propuneri concrete pentru fanii săi, mai ales in zonă de politici sociale, cat si pe campanie negativă demonizand guvernul si Presedintele ca făcand jocuri străine. Totodată, PSD joacă cartea conservatoare din punct de vedere valoric, combătand ideea că sprijinul pentru Coalitia pentru familie este «fanatism religios», si pozitionandu-se astfel in antiteză cu Presedintele Iohannis. In rezumat, PSD stă confortabil in jur de +/- 40% pentru că este o frumusete de partid conservator de dreapta care periodic mai are instincte compensatorii de stanga."
-----------------
Doar pentru curiosi, un articol semnat de Roxana Popa: http://revistablogurilor.ro/detalii-incredibile-despre-cum-s-a-ajuns-la-soroism-in-romania-rolul-consultantilor-israelieni-in-campania-din-alegerile-parlamentare/
Proiect de tara?
Ce proiect de tara? Tara mea? Guvernul meu? Oamenii mei? Din pacate pentru el, nu a reusit nici macar proiectul "6 case". A fost deconspirat la termen. Karma!!!
Care "romani" au vazut demult, Mareane?
Tu si cu vecinu' Grigore de peste drum?
Ti-am mai spus intr-un alt comentariu sa nu te mai erijezi in "vocea poporului". Parerile tale (stupide de altfel) nu-s deloc "parerile tuturor", asa cum te straduiesti cu fatarnicie sa dai impresia. Obisnuieste-te cu ideea ca tacticile astea comuniste nu mai merg. Au mers candva, cand agitatorii comunisti vorbeau "in numele intregului popor muncitor", desi poporul ala muncitor avea cu totul alte pareri si i-ar fi prajit cu bucurie pe respectivii agitatori, la foc mic. Ai ramas in urma cu calendarul. Suntem totusi in 2017, nu in 1947, bolsevic rau si parshiv ce esti.
Apoi: da, Iohannis a calatorit in toata lumea. Bravo lui! Un presedinte de Stat trebuie sa se faca pe deplin cunoscut in lume, dupa cum trebuie sa promoveze imaginea tarii lui in toata lumea. Ti-e ciuda? Plesnesti de ciuda ca minusculul Dragnea al tau n-a reusit sa calatoreasca decat in SUA, platind bani grei (sute de mii de dolari) ca sa participe la o masa la care au participat pana si copiii? Dai in galbenare de ciuda ca tu, la randul tau, n-ai reusit sa calatoresti la viata ta anonima si stearsa decat pana la Urziceni si retur? Dar ia sa fi fost Dragnea prezident si sa fi mers el cu cheptul scos in fata prin toate statele si teritoriile lumii, inclusiv prin Insulele Kurile. Ce te-ai mai fi umplut de fala si mandrie, ce l-ai mai fi laudat slugarniceste pe Dragnea ca promoveaza interesu' Romaniei pe tot globul! Nu-i asa?
Mare secatura esti, bai Mareane!
A, si inca ceva: intr-un comentariu al tau postat ceva mai jos (la ora 22:06), il provoci pe cop4you sa scrie ce e penal in privinta lui Dragnea. Si-l mai si intrebi: "Ai ce scrie?" Bai Mareane, bun, inteleg, ai creierul spalat cu tone de detergenti pesedisti, da' totusi, chiar in halul asta? Ti s-a sters din memorie toata realitatea? Pai Dragnea E DEJA CONDAMNAT PENAL la doi ani de parnaie cu suspendare, pentru furt electoral. Si E CERCETAT PENAL pentru fals intelectual si instigare la abuz, alaturi de nevasta-sa Bombonica. Mai PENAL decat atat, cam ce-ai vrea sa fie???
A, si stai, ca de fapt poate fi si mai penal decat atat. Vin acusi facturile de la proprietatile uriase din Brazilia americo-latina si din Prazilia olteano-teleormaneana! Alea obtinute "cinstit, din leafa de bugetar". Stai sa vezi atunci treaba PENALA! Ca de aia se straduieste Dragnea sa ingenuncheze Justitia si sa dea legi si ordonante favorabile penalilor. Mormanul de balegar i s-a facut deja de-o tona in dosul izmenelor. De morcovii infipti in acelasi dos, nici nu mai vorbesc. Nici frunzele nu se mai vad din adancime.
Lasa filozofia! Daca PNL a facut 20% la alegeri e
.."meritul" lui Iohannis si Ciolos! O stiu si copiii, la gradinita!
Invata sa te adresezi daca vrei dialog. Badaranilor le dau ignor, dupa cum ai observat!
@copy4you
Zau? Ia spune tu cate quantitative easing a incercat Banca Centrala Europeana din 2008 pana acum?
Dar ce deficit comercial are UE din 2008 pana acum?
Dar care e procentul de indatorare bancilor centrale din zona euro?
Dar ce prevede Tratatul de la Lisabona in privinta armonizarii instrumentelor de politica monetara/financiara?
Dupa ce prezinti toate datele astea , poate te cred ca stii ceva despre UE .
Si apoi adauga aceleasi date de la nivelul NAFTA si BRICS cel putin.
Anunta-ne daca iti da cu plus :)
Pana atunci , noteaza ce am scris si memoreaza integral.
alde Valentina, Tratatul de la Lisabona a incercat
o armonizare, dar sunt tari care pana azi franeaza (de ex Polonia) asa ca inca nu poti spune daca a fost eficient ori nu.
BCE? Pompeaza munti de bani in tari cu "jebul spart" ca Grecia, Portugalia, Italia. Fara succes, parerea mea.
UE cu 28 evident ca nu putea avea viitor, doar daca se iau altfel deciziile. Cu majoritate simpla, nu ca azi cand de ex. Teleormanul (vezi Walonia) poate bloca o reforma pentru sute milioane europeni.
Autorul ar trebui a intrebe public:,,Cine poate realiza, ori a
realizat un proiect de tara, sa vina sa-l faca public, prin ZIARE.com"!Tema acestuia nu poate fi decit intr-o singura directie:reconstructia economica si industriala a Romaniei"!Ce alt obiectiv poate avea un proiect de tara, acolo unde economia si industria nationala nu mai exista?
Aceasta intrebare ar trebui pusa de dvs., deoarece nimeni n-a pus-o vreodata, iar acest proiect nu este realizabil de politicieni si consultantii lor economici!
1.Presedintele si consilierii dumnealui nu vor putea realiza niciodata un "proiect de tara", dovada fiind cele 53 de strategii teoretice, pe domenii si sectoare economice nationale realizate de (marii nostri) economisti.De la acestea pina la un proiect de reindustrializare, care sa elimine toate blocajele din fata realizarii ei, exista o mare de necunoscute stiintifice, capabile de a "prelucra si transforma" strategiile teoretice in "proiect national operational", care sa poate fi "cuprins" textual, in programul de guvernare al PSD de pilda!In lipsa proiectului de tara, acesta cuprinde "serii intregi si repetitive" de "vom face, vom incuraja, vom sustine...totul teoretic.
2.In Romania lipseste "piata stiintifica" economica nationala care sa fi cerut astfel de proiecte si in consecinta ele nu exista!In loc sa solicite public (de la cei capabili) un proiect de tara, guvernarea PNT-cd a anuntat (in 1997)ca are 200 de mii de specialisti in economie, PDL a infiintat comisia CoNaCO de competitivitate, guvernarea urmatoare "comisia de reindustrializare" sub conducerea d-lui Vozganian, Guvernul actual a comunicat realizarea unui "program de reindustrializare", pentru care nu a fost prezentat PROIECTUL NECESAR!
3.Fara a exista cercetarea economica fundamentala si specialistii in "dezvoltare economica", capabili sa o realizeze, proiectul de tara se lasa asteptat inca multi ani.Economistul comun, profesind contabilitate, marketing, finante si banci, vinzari sau turism si alte specializari (inguste) pe segmentele activitatii intreprinderii ori a statului, nu poate construi SINGUR "proiectul de tara".Acesta este un ansamblu coerent de politici publice si private, economice si institutionale, care aduc competitivitatea economica catre indicii 20-25 ai tarilor dezvoltate.Proiectul de tara inseamna tehnici si instrumente de accelerare a dezvoltarii industriale, masuri ce fac performante si functionale institutiile nationale si locale, constructie de institutii noi, "dezvoltatoare economic" - adica o "revolutie economica si institutionala nationala", comparabila cu a "tigrilor asiatici"!Fara acest tip de cercetare si gindire economica, aparitia masiva de noi intreprinderi industriale si agricole este imposibila pentru o tara saraca, lipsita de resursele nationale de dezvoltare.
4.Reindustrializarea tarii este imposibila fara aportul masiv al investitorilor industriali straini, care nu se mai apropie de Romania dupa 2008...
QMagdalena Valentina, unde ai plecat, te-a chemat tradiceanu?
Tu te-ai urca vreodata la bordul unui avion pilotat de tariceanu, ponta ori dragnea? Eu NICIODATA!
Cand revii spune cum poate dovedi dragnea mosia de Teleorman din bani de bugetar, OK?
@ Caliman Eugen: tu hibernezi? Eu iti dau doar un exemplu de un colos industrial, C.U.G. de la Cluj.
Cine drea.k mai vrea asa ceva, de ce reindustrializare gavaresti? Ce poti exporta azi, ca tara-aici Romania?
Te anunt ca azi e 1 martie 2017 si nu 1 martie 1977!
Unde erai atunci...? Eu, la scoala.
Ai uitat de Educatie, cu asta trebuie inceput!
Toate "fabricile de diplome si doctorate" trebuiesc desfiintate urgent, iar titlurile date de ele ANULATE.
Coruptia din invatamant (ca si acolo exista), urmarita si pedepsita.
Viitor si Prezent
Am atins deja comunismul prin democratie! Sfarsitul istoriei.
Fiecare fura dupa posibilitatzi, la fiecare dupa nevoi si indemanare.
Stimate ,,cop4you", Coreea de Sud, Malaezia si ceilalti "tigri
asiatici v-au raspuns deja la intrebarea "ce fel de reindustrializare gavaresc"!Este asa de greu de vazut si de inteles ce anume au facut aceste tari - care in 30 de ani au ajuns sa concureze economic Europa si au o crestere economica sanatoasa (industriala) de 1,5 - 2 la suta pe an?Toate au plecat de la situatia de tari semifeudale agrare, inapoiate - pe cind Romania ar porni spre reindustrializare de la o stare economica si culturala net superioara.Ce ne opreste sa preluam viziunea si proiectul lor de dezvoltare economica accelerata, pe care (de fapt)l-am oferit (fara succes) si d-lui Johaniss, dar s-a "impiedecat" la consilierii sai economici si in final (acolo) a fost si ingropat.Nu trebuie sa inventam roata morii, ea fiind inventata deja in Asia emergenta, insa trebuie sa intelegem si sa preluam adecvat, tot ceeace este pro-activ si functional economic (nu doar de la ele) si sa adaptam conditiilor Romaniei.Neincrederea in fortele proprii nu este o noutate, ea tinind de istoricul national - al unei tari care s-a modernizat tirziu si urmare a comunismului a pierdut nu doar ceeace realizase, ci insasi increderea in propriul viitor.Cauza la zi?Obiceiul intelighentiei nationale de a fi constatativa si critica, fara a oferi solutii programatice, operationale, pe care guvernarile postdecembriste sa le fi putut realiza practic.Sub raport METODOLOGIC, teoria politica liberala este de 27 de ani "despartita" de teoria economica liberala, profesindu-se un liberalism teoretic, lipsit de concretitidinea stiintifica economica, care sa permita "transformarea" strategiilor economistilor, in proiecte operationale, realizabile practic de catre guvernarile postdecembriste...
cu stima,