Casa lui Klaus Iohannis este supravegheata de Politia Comunitara Sibiu

Luni, 14 Decembrie 2009, ora 17:31
3088 citiri
Casa lui Klaus Iohannis este supravegheata de Politia Comunitara Sibiu
Foto: Sibiu7

Serviciul Politei Comunitare Sibiu din cadrul Primariei Sibiu a decis includerea strazii Balea, pe care isi are resedinta primarul Klaus Iohannis, in graficul celor supravegheate de polistii comunitari, imediat dupa ce primarul a primit o scrisoare in care era amenintat cu moartea.

Politia Comunitara supravegheaza zona atat din masini inscriptionate, cat si cu masini care nu au inscrise insemnele serviciului.

Chestionat asupra motivului pentru care Politia Comunitara, sustinuta din bani publici, efectueaza patrule in zona resedintei primarului, seful serviciului, Gheorghe Adrian Aldea, a declarat, prin intermediul biroului de presa al Primariei Sibiu: "Politia Comunitara Sibiu a inclus strada Balea in lista cu obiectivele de patrulare din municipiul Sibiu".

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis a fost amenintat cu moartea, prin intermediul unei scrisori anonime care a ajuns la resedinta acestuia din Sibiu, in 5 decembrie, cu o zi inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, informatia fiind confirmata de seful IPJ Sibiu, Lucian Muntean.

"In acest moment putem spune ca la Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu s-a demarat o ancheta si un dosar penal cu autor necunoscut, si se fac cercetari pentru a se afla identitatea celui sau celor care l-au amenintat pe primarul Sibiului", a declarat luni comisarul Lucian Muntean.

De partea cealalta, primarul Klaus Iohannis a refuzat sa comenteze. "Domnul primar nu doreste sa comenteze aceasta informatie", a anuntat biroul de presa al Primariei Sibiu.

Klaus Iohannis a fost nominalizat pentru functia de prim-ministru in cazul in care alegerile erau castigate de candidatuil PSD la presedintia Romaniei, Mircea Geoana.

Iohannis a declarat ca nu mai este dispus sa preia functia de prim-ministru luni dimineata, imediat dupa ce Biroul Electoral Central a anuntat ca Traian Basescu este castigatorul alegerilor.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Klaus Johannis amenintat, #casa Johannis supravegheata, #casa Johannis politie, #Johannis amenintat moartea , #primar Sibiu