Iohannis: Sunt al patrulea cel mai indragit roman, dar nu ma pregatesc de prezidentiale

Joi, 03 Octombrie 2013, ora 17:42
2038 citiri
Iohannis: Sunt al patrulea cel mai indragit roman, dar nu ma pregatesc de prezidentiale

Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal (PNL), primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, considera ca este bine pentru partid faptul ca el ocupa locul patru in cel mai recent top al increderii in personalitatile politice, devansandu-l chiar pe liderul liberalilor, Crin Antonescu.

"Cum sa nu citesc ca sunt al patrulea cel mai indragit roman? Suna bine, dar nu are nicio urmare practica. (...) Pentru sibieni, oare e bine sau e rau? Eu cred ca e bine. Si pentru partid (e bine n.r.). Eu cred ca aici (faptul ca se afla inaintea lui Crin Antonescu n.r.) ne invartim in jurul marjei de eroare", a declarat joi, Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa.

Intrebat daca in urma acestor sondaje se pregateste pentru un nou pas in cariera politica in 2014, Klaus Iohannis a negat. " (....) nu ma pregatesc de prezidentiale. De premier? Nu.".

Iohannis crede ca "felul sau in care face politica", l-a ajutat sa urce pe locul patru, in topul increderii in personalitati politice, chiar daca, spune acesta, aceste clasamente 'nu reprezinta aproape nimic' pentru el.

Un roman din trei ar vrea o femeie presedinte. Ponta, la egalitate cu Antonescu - sondaj INSCOP

Mugur Isarescu conduce in acest top al increderii in personalitatile politice, fiind urmat de Victor Ponta si Sorin Oprescu, releva un barometru de opinie realizat de INSCOP.

Potrivit cercetarii, 40,9% dintre romani au afirmat in luna septembrie ca au multa si foarte multa incredere in Mugur Isarescu, fata de 39,4% in luna iulie. In topul increderii urmeaza Victor Ponta cu 39% (fata de 39,2% in iulie), Sorin Oprescu cu 33,5% in septembrie fata de 37,4% in iulie. Pe pozitia a patra se situeaza Klaus Iohannis cu 32,9% fata de 30,2% in iulie.

Citeste si:
Raed Arafat susține că nu s-au dat derogări pentru congresul PNL
Raed Arafat susține că nu s-au dat derogări pentru congresul PNL
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a precizat vineri că "nu s-au dat derogări" în cazul congresului PNL, care va avea loc sâmbătă. "Nu s-a dat nicio...
PSD a sesizat Poliţia, Jandarmeria, Prefectura Capitalei şi IGSU în legătură cu Congresul PNL de sâmbătă
PSD a sesizat Poliţia, Jandarmeria, Prefectura Capitalei şi IGSU în legătură cu Congresul PNL de sâmbătă
PSD a sesizat Poliţia Locală Sector 1, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Prefectura Capitalei, Direcţia Generală a Poliţiei Municpiului...
Sursa: AGERPRES
Comentarii
MosGerila
rank 5
NEUTRONU
rank 5
ESTI ALpatru(ped)lea ales al romanilor din cimitirile lui dracnea!!!