Klaus Iohannis, nemultumit ca nu are rival la primaria Sibiului

Joi, 16 Februarie 2012, ora 20:35
2142 citiri
Klaus Iohannis, nemultumit ca nu are rival la primaria Sibiului
Foto: Arhiva

Primarul din Sibiu, Klaus Iohannis, s-a declarat, joi, ingrijorat de faptul ca pana in prezent nu are contracandidat la alegerile pentru functia de primar al municipiului si a afirmat ca: "Nu poti sa faci o competitie de buna calitate cu un sportiv".

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost intrebat, intr-o conferinta de presa, ce parere are despre faptul ca in interiorul USL se discuta, inca din toamna anului trecut, despre desemnarea unui candidat la functia de primar al municipiului Sibiu, fara a exista un raspuns concret pana in prezent.

"Aceste discutii mi se par putin dezorganizate. Recunosc ca azi (joi - n.red.) l-am invitat pe colegul Popa (viceprimarul Sibiului, Virgil Popa, presedintele organizatiei municipale a PNL Sibiu - n.red.) sa-mi spuna ce se intampla acolo pentru ca nu am inteles mare lucru. Adevarul este ca se pare ca lucrurile nu sunt foarte clare. Sper sa se clarifice", a raspuns Iohannis.

El a afirmat ca viceprimarul Virgil Popa i-a spus ca in continuare se fac sondaje interne in cadrul formatiunii si se discuta inca pe aceasta tema, apreciind ca "daca discutiile tin pana dupa alegeri nu mai e asa de bine".

"Ma ingrijoreaza situatia, pentru ca asa cum se comporta clasa politica din Sibiu, asa va fi administratia Sibiului", a spus Iohannis, care a fost intrebat explicit daca este ingrijorat ca nu are un contracandidat si a confirmat.

"Nu poti sa faci o competitie de buna calitate cu un sportiv. Trebuie sa fie mai multi acolo ca sa devina mai interesanta competitia", a spus Iohannis.

Klaus Iohannis este la finalul celui de-al treilea mandat de primar al municipiului Sibiu, ultimele doua castigate din primul tur de scrutin cu peste 80 la suta din voturile exprimate.

Liderii tuturor principalelor partide au recunoscut ca la alegerile locale din acest an Iohannis pleaca cu prima sansa de castig, filialele locale avand dificultati in a desemna contracandidati pentru el.

Eveniment Quarterly Report

Șoferii prinși beți sau drogați la volan vor avea interdicție de a conduce de până la zece ani, conform unui proiect legislativ
Șoferii prinși beți sau drogați la volan vor avea interdicție de a conduce de până la zece ani, conform unui proiect legislativ
Senatorul PSD Robert Cazanciuc anunţă că a depus, joi, un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului de a conduce pe o perioadă de până la 10 ani în cazul...
Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Rusia s-a aşteptat la o comunitate internaţională slabă atunci când a atacat Ucraina, dar "a calculat greşit", a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a susţinut o...
#Klaus Iohannis primar Sibiu, #campanie electorala Sibiu, #Klaus Iohannis contracandidat Sibiu , #primar Sibiu