Ziare.com

Primarul Sibiului acuza PD-L ca racoleaza primari

Sambata, 19 Aprilie 2008, ora 18:36

   

Primarul Sibiului acuza PD-L ca racoleaza primari
Presedintele Forumului Democrat German Roman (FDGR) Klaus Iohannis, primarul Sibiului, a acuzat, sambata, PD-L Sibiu, ca a racolat mai multi membrii ai forumului, dupa ce joi primarul FDGR al Mediasului si alti cinci membrii FDGR au trecut la PD-L, conform NewsIn.

"PD-L a devenit din concurent in alegeri, un adevarat adversar politic", a declarat Klaus Iohannis, sambata, la Sibiu in cadrul unei conferinte de presa. Liderul FDGR s-a aratat suparat de situatia creata si a precizat ca aceste modificari pe scena politica locala vor afecta relatia cu PD-L Sibiu.

"Am avut o alianta la Medias cu PD-L care a tinut doar atata timp cat au reusit sa-l racoleze pe domnul Thellmann. Acesta la randul lui a reusit sa abureasca toti candidatii FDGR din Medias, care au trecut la PD-L. S-a facut o mare greseala si au fost inselate asteptarile mediesenilor. Sunt partide politice care lucreza doar ca sa se afle in treaba, iar acest mod de a face politica prin racolari dauneaza imaginii partidelor din Romania", a declarat Iohannis.

Klaus Iohannis a precizat ca daca pentru primarul Mediasului usile FDGR-ului sunt inchise, pentru ceilalti consilieri care au trecut la PD-L exista posibilitatea dialogului.

Partidul Democrat Liberal, filiala Medias si Forumul Democrat al Germanilor din Romania, organizatia teritoriala Medias au pus bazele, pe 21 martie, aliantei electorale cu numele "Uniunea Locala pentru Dezvoltarea Municipiului Medias.

Citeste mai multe despre Klaus Johannis acuzatii PDL primari
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1165 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor