Ziare.com

ANI vs Iohannis - cartoful fierbinte al Justitiei (Opinii)

de Ioana Ene Dogioiu, Senior editor
Luni, 27 Octombrie 2014, ora 09:20

   

ANI vs Iohannis - cartoful fierbinte al Justitiei (Opinii)
Este putin probabil daca nu chiar imposibil ca ICCJ sa dea o decizie in cazul Iohannis in aceasta saptamana.

Judecatorii Inaltei Curti par a astepta ca luni, pe 3 noiembrie, CCR sa se pronunte asupra exceptiilor de neconstitutionalitate ridicate exact asupra articolului de lege pe care se intemeiaza solutia de incompatibilitate la care a ajuns ANI in cazul primarului din Sibiu.

Ca judecatorii asteapta aceasta decizie a spus-o indirect presedintele ICCJ, Livia Stanciu, si, intr-un fel, este firesc pentru ca altfel risca sa pronunte hotarari supuse apoi revizuirii.

Ramane asadar de vazut daca Inalta Curte va pastra termenul de 18 noiembrie, dupa alegeri, sau va decide sa dea un termen intre cele doua tururi, dupa pronuntarea CCR.

Putem avea o pronuntare inainte de finala pe 16 noiembrie? Potrivit juristilor, un verdict intr-un termen este mai degraba posibil doar daca el va fi de respingere a recursului ANI, deci de incheiere a procesului in favoarea lui Klaus Iohannis. Daca solutia s-ar indrepta in cealalta directie, fiind necesara o rejudecare, este probabil sa mai fie nevoie de cel putin un termen.

Dar sunt convinsa ca aceasta problema trebuie transata inainte de turul al doilea, fie prin decizia CCR, fie printr-o decizie a ICCJ, pentru ca incertitudinea este foarte periculoasa si poate pregati o criza absolut fara precedent.

Pe de-o parte, incertitudinea inhiba voturile in favoarea dlui Iohannis, cu ajutorul neprecupetit al lui Traian Basescu care vesteste ca eventuala confirmare a incompatibilitatii este cauza de incetare a mandatului. De ce sa pun stampila pe un om despre care nu stiu daca poate sa fie presedinte pana la capat? Si de ce sa pun stapila pe o solutie care ar putea conduce la o criza imensa?, s-ar putea intreba unii alegatori inca nehotarati.

Pe de alta parte, exista intr-adevar riscul sa ne indreptam spre o furtuna perfecta. Pentru ca daca dl Iohannis va fi gasit incompatibil dupa o eventuala castigare a alegerilor va incepe marele scandal: trebuie sau nu sa demisioneze?

Sunt opinii care invoca faptul ca in Constitutie incompatibilitatea nu este prevazuta explicit drept cauza de incetare a mandatului prezidential, deci interdictia de ocupare a unei functii eligibile ar opera numai dupa finalizarea mandatului prezidential.

De partea cealalta, sunt constitutionalisti care afirma, bazandu-se pe legea ANI si pe Constitutie, ca ar fi vorba despre o cauza clara de incetare a mandatului. Nu s-ar putea face o discriminare intre parlamentarii care isi incheie mandatul din cauza incompatibilitatii si presedinte, pe care sa nu-l afecteze aceeasi situatie.

Nu stiu daca dl Iohannis ar avea taria sa transeze el insusi prin demisie aceasta dilema si tare ma tem ca iar am ajunge la CCR, intr-un suspans paroxistic ca in 2012, si din nou la o solutie pe care una dintre parti sa o socoteasca politica, nelegala, aberanta.

Nu avem nevoie de asa ceva. Si de aceea cred ca judecatorii CCR si ICCJ trebuie sa isi asume conditia de cei mai inalti magistrati ai acestei tari si sa taie nodul gordian. Aici nu este vorba doar despre o candidatura, este vorba despre stabilitatea politica a acestei tari si despre respectul pentru un electorat care trebuie sa stie ce voteaza.

Sigur ca magistratii si de la CCR, si de la ICCJ se afla intr-o situatie extrem de dificila. Indiferent ce vor decide si cand vor decide o parte ii va acuza de politizare, de intereferenta cu procesul electoral. Dar, ma intreb, ar fi mai usor sa judeci un candidat decat ar fi sa judeci un presedinte, iar suspiciunile dupa pronuntarea hotararii, oricare ar fi ea, ar fi mai mici sau mai mari vizandu-l pe insusi presedintele Romaniei? Si sa nu uitam ca decizia in cazul Iohannis va avea valoare de precedent pentru alte 114 dosare similare aflate in diferite stadii.

Dar, pana la urma, a fi magistrat CCR sau ICCJ nu inseamna sa fii doar toba de carte. Inseamna sa fii si curajos, sa nu te sperie perspectiva furtunii pe care o vei starni aplicand legea. Deja magistratii constitutionali au bagat o data capul in pamant impingand o decizie peste primul tur al alegerilor. Ar fi foarte bine ca aceasta strategie de pasare a cartofului fierbinte intre instante si termene sa inceteze.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4646 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
33 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Inapti pentru adevar

Culpa pentru care e judecat Iohannis e destul de mica fatza de zace in cuferele altor politicieni. Ii poti reprosa lui Iohannis felul in care l-a fentat pe prietenul lui, Crin. Ii poti reprosa ca a profitat de manevra cu sondajele si de concursul imoral al lui Blaga ca sa-l inlature pe Predoiu - un candidat si un posibil presedinte mult, mult mai bun decat el. Dar nu-i poti reprosa lalaielile justitiei.
Au judecatorii dreptul sa taraganeze in halul asta procesele? Nu numai pe asta, ci in general. Oricate scuze invoca, Justitia e inca putreda. Mai are mult pana sa-si merite ifosele, inamovibilitatea si lefurile,
E greu sa-i pretinzi lui Iohannis sa renunte la candidatura, daca el stie ca nu a facut mare lucru si ca dulapurile concurentilor gem de "scheleti". Pentru asta, el ar trebui sa fie un om de exceptie, un om in totalitate integru, doar Monica Macovei ar fi capabila de un asemenea gest. Un gest care ar trebui sa-i diferentiezepe cei care merita inaltul rol de presedinte, de tot felul de amatori. Dar romanii par inapti pentru asemenea diferentieri. Minciuna le e mai aproape, si asta se vede nu numai la politicieni si la electorat. Justitia, presa, societatea civila trec printr-o perioada urata, compromitatoare, se dovedesc inapte pentru adevar. O serie de ziaristi si de intelectuali care se dadeau mari moralisti, nu vor scapa niciodata de stampila de pacatul de a nu fi inteles sau de a nu fi vrut sa contribuie la eliberarea tarii de minciuna.

 

Nu doamna Ioana Ene, nu e nici un cartof fierbinte al justitiei.

Dosarul la care va referiti, este anulat de o instanta iar ANI a facut recurs de forma.
ICCJ va anula in prima sa sedinta, rapoerul ANI.
Exista deja o sentinta definitiva pe o ambiguitate legislativa.
ICCJ nu va legaliza o ambiguitate legislativa, nu are puncte de sprijin pentru a face asa ceva.
ICCJ nu va intra in jocul politic electoral.
Este extrem de riscant pentru viitor.

 

Basescu isi bate jok e-o tzara, de totzi alegatorii!

Planul lui e, cu ajutorul Justitziei aservite, ca sa-i declare incompatibili, sa nu-i valideze pe castigatorii cursei electorale si sa ramana el, pe termen nedefinit, presedinte!
jenant!
O noua tradare a interesului natzional!
O conspiratzie murdara!
Jenanta Justitzie aservita!

 
 

Aceasta este Ene Dogioiu vesnic...vs Basescu-Udrea!

In fond nu iti trebuie nici facultate,nici inteligenta peste medie,sa interpretezi un articol care descrie incompatibilitatea!
Romanii insa sunt specialisti la scarpinatul urechii de vis a vis cu mana opusa!
Oricum tov Ene,Udrea este o doamna care va depaseste la multe capitole!

Senatorul Firea, zece intrebări pentru Iohannis:

"1. De ce a acceptat, ca profesor, să ii ajute pe niște străini să ia 3 copii din Romania, in timp ce presa internă si internatională relata, la acea dată, că este un mare risc smulgerea minorilor din propriile familii extinse? Nu ii ajungeau salariul de profesor și banii din meditații?
2. Dacă rolul inițial a fost doar de șofer și translator, de ce s-a implicat, ulterior, in convingerea familiei să-și dea nepoții spre adopție, potrivit mărturiei familiei și vecinilor?
3. In ce au constat bunurile pe care a recunoscut că le-a primit din partea canadienilor? Care a fost valoarea a acestora?
4. Cu cat a fost plătit pentru faptul că a cazat canadienii in propria casă, după cum dl Johannis a recunoscut? De asemenea, cu cat a fost plătit pentru că a cazat minorii la socrul său si la o rudă, pană la rezolvarea in timp record a adopției (2 luni), asa cum au afirmat bunica și mătușa minorilor?
5. Ce legătură are cu avocații care s-au ocupat de această adopție, precum și cu completul de judecată? Ii cunoștea? Erau in relatii bune? Bunica minorilor spune că soția dlui Johannis a fost prezentă și in sala de judecată atunci cand au fost adoptați cei 3 copii ai familiei Iliuț precum și alți copii din județ iar dl Johannis ar fi fost in fața judecătoriei, a mai adăugat bunica.
6. De ce nu s-a ținut de cuvant și nu a făcut demersuri, așa cum a promis, pentru ca cei trei minori ai familiei Iliuț din comuna Rășinari, jud Sibiu, să poată să țină legatura cu familia, potrivit relatării bunicii? Părinții lor fiind decedați, nu exista vreun risc de contestare a adopției. Cand a ajuns primar, deci persoană publică și cu o pozitie importantă in societate, de ce nu a făcut demersuri oficiale, la Ambasada Canadei, pentru a afla care este situația celor 3 copii infiați si pentru a o linști, omeneste, pe bunica indurerată?
7. De ce a respins-o, alungat-o și agresat-o pe bunica minorilor, dna Maria Iliuț, potrivit mărturiei acesteia, care a și depus plangere in acest sens la Poliție, Președinție, Comisia de abuzuri a Camerei Deputaților?
8. De ce nu a reacționat atunci cand a fost acuzat de jurnalistul Dan Tapalagă, care a indus ideea că acei copii romani, infiați cu ajutorul familiei Johannis, au fost folosiți pentru trafic de organe?
9. De ce nu s-a prezentat la audiere in fața membrilor Comisiei parlamentare care a audiat-o și pe bunica minorilor? Acesta este respectul pe care il manifestă și acum față de Parlament?
10. Presa a relatat că soția domnului Johannis, dna Carmen Johannis, lucrand la o școală specială, deținea o listă intreagă de copii romani care ar fi putut fi infiați de străini. Ce știe dl Klaus Johannis despre acest aspect? Cat de implicați erau, in realitate, soția sa și el, in fenomenul adopțiilor international?".

Cunosc că Stăncioaca...

...ii va da liber in decizia cu răzătoarea Werner Klaun Iohănescu. Are ordin de la stăpanire.

Răzătoarea Werner a spus că va continua ceea ce a făcut umilogul bok și acoliții de atunci și mai ales de acum : tăierea salariilor,pensiilor și alocațiilor,inchiderea spitalelor și școlilor,tăierea medicamentelor compensate,va liber la tăiat lemnul din Romania și ar mai sfeterisi flota dacă ar mai avea-o. Ca și CFR-ul...și-a făcut mai multe case ca Năstase și incă mai vrea,exact ca stăpanul lui nomenclaturist comunist securist mafiotbăsesc.

Răzătoarea W nu va putea fi niciodată președinte chiar dacă Stanciu și Jegrean ii vor da liber la adopții și la numeroase case dubioase.Cu părere de rău,pentru facocerii securisto băsiști, Ponta va fi președinte și Tăriceaanu pm. Eu voi vota Vadim Președinte și Funar pm.

Taxele si impozitele cresc grav !

http://www.capital.ro/pericol-iminent-in-2015-cresterea-majora-a-taxelor.html#ziarecom

Restul e can-can !

E un cartof răcit pentru cei ce-i duce capul.

Inseamnă că după toate alea pe care le-ai descris(tăierea salariilor,pensiilor,flota etc) Iohanis va mai face și un imprumut mult mai mare(să zicem dublu sau triplu de la FMI) decat a făcut demolatorul securist băs? Asta inseamnă că dacă cei care-l vor vota pe Iohanis doresc distrugerea Romaniei.Bine că sunt din ce in ce mai puțini care ar vota cu PNL și Iohanis. Mulți și-au dat seama de țeapa trasă de liberali(Antonescu & Co) și infrățirea cu mafia oranjată din Internaționala Socialistă.

Adevarul este ca daca Iohannis este out,Udrea il

desfiinteaza pe Pinochio cu tot cu fulgi in repriza secunda!
Deci,toata atenia pe ICCJ!
Pe de alta parte,comunistoidul @max,zice ca justitia este aservita presedintelui,desi alalta ieri plagiatorul graia ca justitia merge pentru ca el a pus-o pe Kovesi in scaun!
Mare e gradina...Romaniei,si multi socialisti utopici ...intransa!

4 si 18 noiembrie? Halucinante date! De ce nu 30 octombrie?

De la Sibiu la Alba Iulia dai cu piatra si spargi geamurile Curtii de apel, asa ca prima decizie care i-a dat castig de cauza lui Heil Klaus- gura cusuta- miroase a facatura intre vecini...Pe de alta parte, tergiversarea de la Bucuresti a ICCJ si CCR, alegerea unor date halucinante, 4 noiembrie si 18 noiembrie, par cusute cu ata alba pe timpul cenusiu de afara...poate vom avea si o explicatie din partea celor mai inalte foruri ale Justitiei romane ce e cu aceste date in plin proces electoral, intr-un proces in care personajul principal e unul dintre candidati...bine, miza e mare, iar daca ANI castiga cum ar fi normal, decizia va avea efect imediat asupra multor incompatibili...dar cum si magistratii romani voteaza, ramane de descoperit care pe cine sustine in aceste alegeri sugubete!

Vrem dreptate!

Acl-ul si candidatul lor ghinionist au fost absurd de ridicoli prin inaintarea unui om cu probleme de incompatibilitate nerezolvate in competitia prezidentiala. De aici nu pot sa deduc decat ca acl-ul il sprijina indirect pe vvpinochio! Dupa ce se va judeca, iar Iohannis va fi declarat incompatibil, penalii din ACL vor sustie candidatura marelui penal Dottore! Si astfel iese la iveala planul USL-ului - ruperea acestuia in iarna fiind doar un joc de scena! Din fericire, avem alternativa Elena, care garanteaza continuarea reformelor basiste, a modernizatii Romaniei - a dovedit'o milioanelor de romani cu cele peste 6000 de proiecte incepute, a cresterii relatiei externe cu ue si nato, independenta justitie, a DNA-ului si a drepturilor omului! Doamne ai mila si fereste-ne de USL!!

....gandim la fel...

https://www.youtube.com/watch?v=F__2mqMrztg

 
 

e drept ca puteau sa judece dosarul asta

daca ar fi avut interes!si avem si exemple ca se poate, pe Voiculescu l-au judecat in vacanta, in 2 zile!

 

Romani,nu fiti fraieri,cereti vehement dezbateri directe

intre candidati!
Pinochio fuge de Udrea si poate numai asa sa fenteze prostimea!

Daca puteau sinu au facut nu e conspiratie?

Eu zic ca tot sistemul ebolnav, in lupta lor pentru putere aduc grave prejudicii economice si de imagine Romaniei!
Romania a ajuns un fel de stat islamic a Europei in care Basescu face ce vrea, ignora legile, Constitutia, vointa, drepturi si interesele a 22 de milioane de romani!

Romania nu a ajuns nici un stat islamic

Romania a ajuns o tara cu potential economic puternic si resurse intelectuale de necontestat. Partea proasta este ca e pe cale sa o preia un socialism bolnav dupa putere la fel ca dupa razboi, la fel ca dupa revolutie. Ganditi-va ca o luam de la inceput si votati intelept. Dar cel mai important este sa iesim cu totii la vot pentru a arata ca mai exista si un alt electorat inafara de cel pacalit cu diverse pomeni sau plimbat cu autocarele.

te uiti prea mult pe haznaua 3 si se vede...te-au

dresat bine astia...
tu, Carton, Cetateanu', Marinelul666, joianaIIIIIIIIIII etc nu faceti decat sa reproduceti imbecilitatile lui Gadea.
nu puteti mai mult ?
daca ati avea cu ce, ati gandi singuri si ati intelege ca desi guvernarea anterioara a dat cu batu-n balta de multe ori, astia de acum i-au intrecut in furturi si incompetenta. singurul lucru la care au dat intr-adevar dovada de pricepere este manipularea maselor.
voi sunteti dovada vie.
Iohannis are 6 case dar haznaua 3 ocoleste subiectul Ponta - cu 7 csae. se face tam-tam cu terenurile lui Basescu dar nimic despre cele ale lui Voiculescu. udrea e mai are putin si e acuzata de pornografie la TV dar niu se sufla o vorba despre infractorii din PSD. si cred ca or fi si alte exemple dar nu le stiu, pentru ca nu am timp de urmarit imb.ecilitatile lui Gadea & co.
nici pe celelate posturi de politica nu ma uit pentru ca stiu bine ca nu-s impartiali.

ANI vs Iohannis - cartoful fierbinte al Justitiei

@ioanaiiiiii 07.30

"pe Voiculescu l-au judecat in vacanta, in 2 zile!"
- aia opt ani dinaintea celor doua zile , nu se pun ?! :o(((

"ANI vs Iohannis - cartoful fierbinte al Justitiei"

Opinii fara sfarsit

Zice doamna Ioana Ene Dogioiu:
!-"Sunt opinii care invoca faptul ca in Constitutie incompatibilitatea nu este prevazuta explicit"
2-"De partea cealalta, sunt constitutionalisti care afirma..."
3-"Sigur ca magistratii si CCR, si ICCJ se afla intr-o situatie extrem de dificila.."
4-"Dar, pana la urma, a fi magistrat CCR sau ICCJ nu inseamna sa fii doar toba de carte. Inseamna sa fii si curajos, sa nu te sperie perspectiva furtunii pe care o vei starni aplicand legea...."
5-Si ultimul paragraf este in aceeasi nota,nu are sens sa-l mai reproduc.
Cu alte cuvinte,pe noi ne pune pe post de personajul lui Buridan iar dumneaei nu are curajul sa faca o analiza corecta
din acelasi motiv al fricii.Asa ca,intelegeti voi ce vreti ca eu am mai scris un articol la fel de politizat si partinitor ca si celelalte de pana acum.Formatoare de profesie,doamna ne invata cum sa fii duplicitar si sa plutesti ca uleiul la suprafata.Cum e doamna Ioana Ene Dogioiu acest proces de incompatibilitate dupa ce Santa Klaus a mancat painica 3 mandate la Primarie si probabil nesatul fiind vrea un cascaval mai mare.Pune botul la Rosia Montana sau la Chevron sau ne da pe apa Dambovitei pe toti moca,ca doar nemtii abia asteapta sa
intinda o mana de prietenie Maicii Rusia.Si de ce nu ne explicati cum are dreptul musiu Il Prezidente sa-si bage nasul
in campania electorala,a semnat pact de coabitare cu PMP-ul si sa-si dea cu presupusul asupra verdictelor nepronuntate la procesul acestui fata lau care abia mesteca vorbele-n gura citind un prompter.Ce ziceti cand dupa doua ore de la aparitia
articolului vedeti ca aveti peste 1700 de cititori ?Hai, ca am
pus-o si azi de niste banuti suplimentari.Si ca final de Nostradamus ne mai bagati pe gat si:"... incertitudinea este foarte periculoasa si poate pregati o criza absolut fara precedent".Asta-i articol de analiza pertinenta?

 

Ioana Ene -apropo de "independența justiției" - un dialog halucinant

Președintele Băsescu a declarat, duminică, că a discutat la masă cu Elena Udrea și Emil Boc in Centrul Vechi și despre :"situația dificilă a lui Iohannis. ESTE o incompatibilitate. Dosarul domnului Iohannis, legat de incompatibilitate, se află la Inalta Curte de anul trecut, din 2013. Sigur, nimeni nu este indreptățit să judece termenele . MORALITATE era dacă AR FI CERUT domnia sa, știind că are dosarul din 2013, să fie judecat. Poveștile cu moralitatea sunt ca și cele cu 6-7 case făcute din meditații" Asta a declarat Băsescu din ușa "bibliotecii" unde s-a dus să predea un seminar academic de excepție cu studenții cei mai silitori ai cursului la materia "șmecherie aplicată" : DOAMNA , Muc cel Mic și "ăla mic cu capul mare" .

Răspunsul lui Johannis :"Presedintele ar trebui sa AIBĂ mai multă incredere in Justiție. Eu pot să il liniștesc. Eu am foarte multă incredere in Justiție și nu am niciun fel de problemă . Sincer , m-aș bucura să se judece mai repede , ca să terminăm cu acest circ , doar că nu am considerat că e TREABA MEA SĂ SPUN Inaltei ***ți CE SĂ FACĂ și cum să stabilească termenele" .

Hehehe... Păi Băsescu cat o să mai "garanteze independența justiției" cu directive date din ușa "sălii de curs" preferate ? Zi , Ioana Ene , că le știi pe toate ...Eh , iți zic eu :
O lună și restul zile ...

 

Carbon - 8,13

Interesanta prezentare si probabil ca este si bine documentata de Carbon la ora 8,13.In 2 luni au pus copii sub tutela,pentru ca asa era normal sa se procedeze.Ca-i punea sub tutela statului sau sub tutela bunicilor are mai mica relevanta pentru ca adoptia nu se poate desfasura fara acordul cuiva asupra ei.In cazul in care tutela o avea statul era obligatia lui sa se intreseze privind soarta copiilor.Ceea ce se scrie despre soarta acestor copii cred ca este un semnal da alarma pentru INPECTIA JUDICIARA,iar faptul ca doamna Carmen Johanis lucreaza la un centru sau scoala speciala pentru copiii cu dizabilitati ridica mari semene de intrebare asupra integritatii domnului Klaus Johanis si doamnei Carmen Johanis cat si a membrilor comisiei care s-a ocupat de acest caz o afacere murdara ca atatea altele.
Iata doamna Ioana Ene Dogioiu un subiect, mai ceva decat un cartof fierbinte,pentru onorabila noastra JUSTITIE si pentru
onorabilii parlamentari.
Eee?! Ce ziceti? Am dreptate sau nu? E mult de munca la asa ceva si periculos, ori dumneavoastra sunteti lipsita de curaj.E un locsor cald sa arunci 3-4 fraze in doi peri fara sa poata cineva sa te acuze de partizanat sau cine mai stie ce altceva!
Bravo Carbon.Mi-ai placut teribil.

 

Matusa si bunica minorilor orfani,nu s-au angajat in fata ...

.....justitiei sa-i intretina pe copii.
Legea este caustitia sustine INTERESUL COPILULUI.
O adoptie este o noua familie pentru copii si nu un angajament fara responsabiloitate.
Oricum copiilor nu le este rau in Canada.
Bunica si matusa la 18 ani i-i pierea si bieti copii barc fi devenit capsunari, fara famioli8e,
In Canada au o familie, au casa lor , studii garantate, un viitor sigur si o iubire parinteasca, au cui spunhe tata si mamja, msunt copii legali si nu copii vitregi.
justitia a hotarat in favoare copiilor.

Adrian Nastase nu a aprobat cu derogare la limjita legalitatii, infierea a 113 copii de romani in Italia, America si Israel ?

Vranceanu Firea stie despre acestia si nu spune nimic.
De ce oare ?

nu mai este un secret pentru nimeni

Udrea este interfata. Adevarata candidatura sustinuta de Basescu este Iohanis. Numai asa poate ajunge el premier. Asa ca circul asta de doi bani nu mai impresioneaza pe nimeni. Dupa xce si-a ingurgitat wisnkiul cu metresa alaturi Marinarul a decretat, iar judecatorii aserviti vor executa. Iohanis trebuie sa fie spalat pana duminica pe 2 noiembrie. dar noi nu uitam ca cel care tipa din toti bojocii. Bleaga si ai lui, au taiat salariile, pensiile si alocatiile in 2010, iar ei vor acum sa-l votam pe acest neamt traficant de organe. chiar ne credeti idioti.

 

Da ,Boc a taiat salariile si Basescu,dar nu a produs someri.

Taierile de salarii au fost cele care le-a asigurat locul de munca bugetarilor, caci numai lor li-sa taiat temporar 25% din salarii.
Se ctorul privat nu a fost afectat iar bugetari sunt doar 25% din efectivul salariatilor.

Minciuna nu trebuie escamotata cu tairea de salarii.
persoanele neangajate in servicdiu de stat si sectorul liberal si taranesc, nu a simtit nimic la venituriloe lor.

SASUL O PLAGIAZA

pe Monica Macovei! Coana Joitica o plagiaza pe Monica Macovei! Melescanu o plagiaza pe Monica Macovei! Pana si plagiatorul acoperit o plagiaza pe Monica Macovei! Pentru a le ususra munca, romanii, in majoritatea lor vor alege autorul nu plagiatorii! P.S. Monica Macovei, Presedintele Romaniei! Din primul tur de scrutin! La vot, romani! Sa nu mai alegem plagiatorii! Dupa un sfert de veac de plagiat si JAF, manipulare si decredibilizare a Romaniei si neamului romanesc, este timpul sa demonstram lumii civilizate ca nu am cazut de pe Pamant intr-o gaura neagra! 5 milioane de romani trebuie sa curga rauri catre cabinele de vot, din primele ore ale zilei de 2 Noiembrie! Pentru Monica Macovei!

 

Just,

Keep Walking, Monica !

JOHANNIS SI COPII,

este problema cea mare! Sa ai un Presednte al Romaniei cunoscut in afara tarii drept vanzator de copii, ar fi DEZASTRU pentru Romania si credibilitatea ei! P.S. Si la cata "inteligenta" si "mobilitate a neuronilor" degaja, cu el in frunte Romania devine, pe bune, COLONIA Germaniei si Rusiei! P.S.1. Monica Macovei, Presedntel Romaniei! Din primul tur de scrutin! La vot, romani! Avem pe cine vota, nu avem nevoie de negustori sasi ce vand copii romanilor!

 

ACEST JOHANNIS

a impins istoria negustorilor brasoveni si sibieni, de aceeasi origine, intr-o alta dimensiune! De la vanzarea postavului si lemnului, la vanzarea copiilor romanilor, trebuie sa recunoastem, "profesor" trebuia sa fii pentru a atinge...NEBUNIA! P.S. In cazul lui Johannis nu este vorba doar de lacomie! Aici este vorba de ce anume te locuieste? Ce fel de suflet? Minte? Vor romanii sa aiba un dezaxat in rolul de Presedinte? Personal, ma indoiesc!

 

Stii ca nu aduci nici un vot lui Macovei,dece graiesti rautati

Stii bine ca daca Johannis va fi respins, ACL o are pe Macovei sa o sustina. Unnguvern ACL nu o poate exclude pe Macovei de la ministerul de justitie.l

In noul guvern,post Ponta,Macovei are Justitia.

Si asta si fiindca electoratul doamnei Monica Macovei,in turul doi, va vota cu domnul Johannis Klaus.

iohannis la sibiu

Firesc era ca acest personaj sa nu candideze pentru o astfel de functie, imaginea Romaniei a avut deja de suferit cand am ales sa ne reprezinte un europarlamentar incompatibil la P.E nu cred ca este cazul sa repetam episodul din mai , dar de data asta pentru o functie mul mai importanta.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor