Liviu Dragnea dezlănțuit în prima apariție televizată: „Structură de guvernare coordonată de Iohannis, ajutată de PSD coordonat şi el de Iohannis”
Duminica, 19 Septembrie 2021, ora 22:25 - Liviu Dragnea dezlănțuit în prima apariție televizată: „Structură de guvernare coordonată de Iohannis, ajutată de PSD coordonat şi el de Iohannis”
Liviu Dragnea / stiri Liviu Dragnea
Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a lansat duminică, 19 septembrie, atacuri dure la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, a actualei guvernări, dar şi a partidului pe care l-a condus. Pe Iohannis l-a catalogat drept „dictator”, asociază PNL şi USR cu termenul „circ”, iar despre PSD spune că este „controlat de preşedintele Klaus Iohannis, susţinând că nu e mare diferenţă între PSD şi „ceilalţi”. „Cred că Iohannis a înţeles că România, în final cred că a înţeles, că România este o ţară test dar în care nimeni din cei care sunt instrumentele celor de afară nu este protejat”, a declarat fostul lider al PSD. „Ce văd eu acum, după ce am ieşit, vedeam şi acolo (...) ce este acum în România este o dictatură a lui Iohannis. E vizibilă cu ochiul liber pentru orice om informat şi de bună credinţă şi care are puterea să creadă asta, chiar dacă a votat cu el sau a votat...
S-a întors roata pentru Iohannis. De ce-l susține PSD pe Cîțu
Vineri, 10 Septembrie 2021, ora 07:00 - S-a întors roata pentru Iohannis. De ce-l susține PSD pe Cîțu
Politica / stiri politice
Dincolo de înțelegerile pe sub masă cu PNL în detrimentul USR, liderii PSD au un scop precis: îl vor pe Florin Cîțu în fruntea PNL. Cîțu, politician cu o erodare masivă după doar 8 luni de guvernare, ar prăbuși PNL în sondaje în perspectiva anului electoral 2024. Practic, susținându-l acum pe Cîțu, PSD pune umărul pentru slăbirea adversarului la următoarele alegeri....
De ce nu va accepta PNL un guvern minoritar. „Înseamnă foarte mulți bani pierduți care trebuie dați PSD în loc să fie ascunși de USRPLUS”
Miercuri, 08 Septembrie 2021, ora 09:20 - De ce nu va accepta PNL un guvern minoritar. „Înseamnă foarte mulți bani pierduți care trebuie dați PSD în loc să fie ascunși de USRPLUS”
Florin Citu / stiri Florin Citu
Deși unele voci din conducerea PNL au început să anunțe că sunt dispuși la un guvern minoritar susținut de către PSD, sociologul Barbu Mateescu este de părere că această variantă este una pe care liberalii nu o doresc în realitate. Motivul principal ar consta în faptul că o astfel de variantă implică „o taxă” către PSD, mult mai costisitoare comparativ cu o colaborare cu...
Marcel Ciolacu: „Este exclus să susținem un guvern PNL minoritar. PSD intră la guvernare doar dacă dă premierul”
Miercuri, 08 Septembrie 2021, ora 07:34 - Marcel Ciolacu: „Este exclus să susținem un guvern PNL minoritar. PSD intră la guvernare doar dacă dă premierul”
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți seară, la România TV, că este exclus ca social-democrații să susțină un guvern minoritar format doar din miniștri ai Partidului Național Liberal. Ciolacu a transmis, de asemenea, că PSD va intra la guvernare într-un viitor Executiv, care ar putea să urmeze dacă moțiunea USRPLUS și AUR va fi votată în Parlament, cu o...
PSD, mesaj pentru Klaus Iohannis, în plin scandal al coaliției: „Să iasă din letargia care-l caracterizează pentru a cere demisia premierului Cîțu”
Marti, 07 Septembrie 2021, ora 12:57 - PSD, mesaj pentru Klaus Iohannis, în plin scandal al coaliției: „Să iasă din letargia care-l caracterizează pentru a cere demisia premierului Cîțu”
Politica / criza coalitie
Social-democrații i-au solicitat marți, 7 septembrie, președintelui Klaus Iohannis să-i ceară demisia premierului Florin Cîțu. „PSD consideră că soluția cea mai rapidă de încetare a crizei politice și guvernamentale este ca președintele Klaus Iohannis să își exercite rolul constituțional de mediator și să solicite demisia urgentă a prim-ministrului Florin Cîțu. O...
Sociologul Barbu Mateescu despre jocul Iohannis-PSD: „O sucursală a palatului Cotroceni, PSD-ul va fi un fel de amantă de care PNL-ului îi e jenă”
Luni, 06 Septembrie 2021, ora 16:10 - Sociologul Barbu Mateescu despre jocul Iohannis-PSD: „O sucursală a palatului Cotroceni, PSD-ul va fi un fel de amantă de care PNL-ului îi e jenă”
Klaus Iohannis / stiri Klaus Iohannis
Sociologul Barbu Mateescu este de părere că alianța informală dintre Klaus Iohannis și PSD prin care au asigurat că moțiunea împotriva guvernului Cîțu nu ajunge în parlament nu va avea rezultate scontate în privința unor planuri pentru alegerile din 2024. „Ca divan pe care Iohannis să-și odihnească picioarele, PSD nu are șanse să fie credibil în 2024”, a scris acesta pe...
Cum va plăti șeful statului actuala criză politică. „Iohannis va rămâne drept președintele care a dat mereu PSD o a doua șansă”
Duminica, 05 Septembrie 2021, ora 17:39 - Cum va plăti șeful statului actuala criză politică. „Iohannis va rămâne drept președintele care a dat mereu PSD o a doua șansă”
Klaus Iohannis / stiri Klaus Iohannis
Scriitorul Radu Vancu, una din vocile importante în protestele anti-Dragnea de la Sibiu, a criticat duminică, 5 septembrie, ieșirea de ieri a președintelui Klaus Iohannis în care a criticat alianța dintre USR PLUS și AUR în privința moțiunii de cenzură împotriva guvernului Cîțu. „Iohannis are o mână neinspirată în alegerea tinerilor politicieni”, adaugă Vancu....
Lucian Bode, filmat în timp ce lansa ode pentru Elena Udrea. Deputat USR: „Cîțu e doar o clonă a lui Dragnea”
Joi, 02 Septembrie 2021, ora 23:30 - Lucian Bode, filmat în timp ce lansa ode pentru Elena Udrea. Deputat USR: „Cîțu e doar o clonă a lui Dragnea”
Emanuel-Dumitru Ungureanu / Stiri Emanuel-Dumitru Ungureanu
Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook un videoclip din timpul guvernării Boc în care ministrul interimar al Justiției Lucian Bode lansa mai multe ode pentru Elena Udrea. Totodată, Ungureanu îl acuză pe președintele Klaus Iohannis pe vrea să „controleze justiția”, în timp ce despre Florin Cîțu spune că este „doar o clonă” a fostului lider PSD Liviu Dragnea....
Marcel Ciolacu: „De ce să fac blat cu Iohannis? Pe ce să fac blat, ce să îmi dea mie Iohannis mai multe decât mi-au dat românii?”
Joi, 02 Septembrie 2021, ora 23:12 - Marcel Ciolacu: „De ce să fac blat cu Iohannis? Pe ce să fac blat, ce să îmi dea mie Iohannis mai multe decât mi-au dat românii?”
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu are "pe ce" să "facă blat" cu preşedintele Klaus Iohannis pentru ca Florin Cîţu să rămână premier şi că şeful statului nu are ce să îi ofere mai mult decât i-au oferit românii. "Nu îmi aduc aminte să mă fi urcat băut la volan. Nici măcar nu mi-a trecut prin cap. De ce nu urcă toţi românii? Am cerut la Biroul...
PSD se pregătește să cheme oamenii în stradă. Ciolacu: „E posibil să facem manifestaţii în fiecare judeţ”
Luni, 30 August 2021, ora 15:25 - PSD se pregătește să cheme oamenii în stradă. Ciolacu: „E posibil să facem manifestaţii în fiecare judeţ”
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, 30 august, că îi încurajează pe români să iasă în stradă pentru a pune presiune publică pe Klaus Iohannis iar acesta să recunoască astfel că numirea lui Florin Cîțu în postul de premier a fost o greșeală. Liderul PSD a adăugat că este posibil ca social-democraţii să organizeze manifestaţii în fiecare judeţ....
Marcel Ciolacu continuă atacurile la premierul Cîțu: „Un stat vulnerabil, cu un guvern ineficient, corupt şi condus de un penal strategic”
Duminica, 22 August 2021, ora 20:48 - Marcel Ciolacu continuă atacurile la premierul Cîțu: „Un stat vulnerabil, cu un guvern ineficient, corupt şi condus de un penal strategic”
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că România este, în acest moment, "un stat vulnerabil" şi îi cere preşedintelui Klaus Iohannis, despre care afirmă că a contribuit la crearea situaţiei politice din România, să intervină "şi să pună capăt". "Constatăm un stat vulnerabil, cu împrumuturi care atacă suveranitatea statului român, cu un guvern ineficient, corupt...
PSD depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: ”Cu Pinocchio în frunte, încrederea în Executiv este la pământ”
Sambata, 21 August 2021, ora 12:13 - PSD depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: ”Cu Pinocchio în frunte, încrederea în Executiv este la pământ”
Politica / motiune cenzura
PSD va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, pentru că înscrierea acestuia în cursa pentru şefia PNL echivalează cu susţinerea "necondiţionată" a preşedintelui Klaus Iohannis pentru un "penal", a anunţat, sâmbătă, secretarul general al social-democraţilor, Paul Stănescu. "Cu un condamnat în fruntea Executivului şi viitor preşedinte de partid, Iohannis...
Ciolacu, nou atac în scandalul dezvăluirilor despre Florin Cîțu: „Iohannis să-și ceară scuze pentru că a pus un penal inconștient și haotic în fruntea guvernului”
Vineri, 13 August 2021, ora 14:36 - Ciolacu, nou atac în scandalul dezvăluirilor despre Florin Cîțu: „Iohannis să-și ceară scuze pentru că a pus un penal inconștient și haotic în fruntea guvernului”
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Președintele PSD Marcel Ciolacu a lansat vineri, 13 august, un atac la adresa premierului Florin Cîțu, la care se referă cu apelativele „inconștient” și „penal”. Social-democratul îi transmite premierului că ar treui bă-și dea demisia, în timp ce președintele Klaus Iohannis „să iasă odată și să-și ceară scuze românilor”. „Adevărul se află întotdeauna! Dar...
Marcel Ciolacu, despre scandalul Cîțu: „Un infractor internațional. Vrea să stea pe scaunul Brătienilor pentru că a făcut puşcărie pentru că e beţiv?”
Vineri, 13 August 2021, ora 07:36 - Marcel Ciolacu, despre scandalul Cîțu: „Un infractor internațional. Vrea să stea pe scaunul Brătienilor pentru că a făcut puşcărie pentru că e beţiv?”
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că legea în România prevede că persoanele cu condamnări penale nu pot fi membri ai Guvernului, iar în acest context îl critică pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care susţine că "se face că nu vede legea". Ciolacu cataloghează drept "ridicole" declaraţiile unor membri ai PNL despre care spune că "aruncă în derizoriu" fapta...
Clotilde Armand intervine în scandalul Cîțu cu un atac la șeful PSD: „Ce făcea dl. Ciolacu în urmă cu 20 de ani? Mergea la vânătoare cu Omar Hayssam”
Joi, 12 August 2021, ora 14:26 - Clotilde Armand intervine în scandalul Cîțu cu un atac la șeful PSD: „Ce făcea dl. Ciolacu în urmă cu 20 de ani? Mergea la vânătoare cu Omar Hayssam”
Clotilde Armand / stiri Clotilde Armand
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a intervenit joi, 12 august, în scandalul privind cele două zile de detenție pe care le-a executat premierul Florin Cîțu în urmă cu 20 de ani în SUA și a transmis că PSD nu are de ce să-i ceară președintelui Klaus Iohannis să-l demită pe șeful Guvernului. „După ce a solicitat preşedintelui României ’’să intervină pentru că...
Șeful PSD îi solicită președintelui Iohannis să îi ceară urgent demisia lui Florin Cîțu
Miercuri, 11 August 2021, ora 21:22 - Șeful PSD îi solicită președintelui Iohannis să îi ceară urgent demisia lui Florin Cîțu
Politica / stiri politice
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că solicită preşedintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia premierului Florin Cîţu. "O #RomâniaNormală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni" "După ore bune în care speram la o #RomâniaNormală în politică şi la o retragere a premierului Florin Cîţu, solicit preşedintelui...
Ciolacu îi cere președintelui Iohannis să facă ședință în CSAT după apariția imaginilor cu primarul Sectorului 1. ”Este un pericol la democrația României”
Duminica, 08 August 2021, ora 22:23 - Ciolacu îi cere președintelui Iohannis să facă ședință în CSAT după apariția imaginilor cu primarul Sectorului 1. ”Este un pericol la democrația României”
Alegeri / Alegeri locale 2020
Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, referindu-se la imaginile cu primarul din Sectorul 1, Clotilde Armand, care ar fi intrat în camera cu voturi în seara alegerilor, că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să intervină pentru că este în pericol democraţia şi să facă şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pe această temă. Marcel Ciolacu a declarat duminică...
PSD, după plângerea penală a Declic: Se pare că domnul Cîțu va deveni penal. Așteptăm să vedem cum va acționa domnul Iohannis
Vineri, 30 Iulie 2021, ora 14:36 - PSD, după plângerea penală a Declic: Se pare că domnul Cîțu va deveni penal. Așteptăm să vedem cum va acționa domnul Iohannis
Stefan Radu Oprea / stiri Stefan Radu Oprea
Purtătorul de cuvând al PSD Radu Oprea a declarat vineri, 30 iulie, că social-democrații așteaptă cu interes să vadă poziția președintelui Klaus Iohannis după ce comunitatea Declic a depus plângere penală în numele premierului Florin Cîțu și al fostei sale consiliere de stat Mioara Costin. ”Faptul că, de astăzi, se pare că domnul premier Cîţu va deveni penal în...
Marcel Ciolacu: ”Nu cred că Liviu Dragnea ar dori să devină un instrument al lui Klaus Iohannis”
Luni, 19 Iulie 2021, ora 23:05 - Marcel Ciolacu: ”Nu cred că Liviu Dragnea ar dori să devină un instrument al lui Klaus Iohannis”
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, crede că Liviu Dragnea nu poate reveni deocamdată legal, statutar în partid şi afirmă că nu crede că acesta ar dori să devină "un instrument, culmea, al lui Klaus Iohannis, de a face un aşa presupus scandal". Liderul PSD a susţinut luni seară, la România TV, că nu îi este frică de Liviu Dragnea în libertate. "Nu. Mă bucur că s-a luat o...
PSD conduce in intentia de vot, cu 12 procente in fata PNL. Cum se raporteaza romanii la campania de vaccinare SONDAJ
Marti, 22 Iunie 2021, ora 14:32 - PSD conduce in intentia de vot, cu 12 procente in fata PNL. Cum se raporteaza romanii la campania de vaccinare SONDAJ
Klaus Iohannis / stiri Klaus Iohannis
Cel mai recent sondaj realizat de CURS la nivel national, in perioada 11-18 iunie 2021, arata ca presedintele Klaus Iohannis se afla pe primul loc in preferintele romanilor la capitolul incredere, cu 33%. Pe locul 2 se pozitioneaza presedintele PSD, Marcel Ciolacu, cu 26%, iar locul 3 este ocupat de premierul Florin Citu. Urmeaza presedintele AUR, George Simion, si presedintele PNL, Ludovic...
Motivul pentru care Ciolacu nu-l poate ierta pe presedintele Iohannis. "E cea mai mare mizerie, ca am stat si am tacut pana acum"
Miercuri, 02 Iunie 2021, ora 00:22 - Motivul pentru care Ciolacu nu-l poate ierta pe presedintele Iohannis. "E cea mai mare mizerie, ca am stat si am tacut pana acum"
Politica / stiri politice
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca nu are nicio comunicare cu presedintele Klaus Iohannis si respinge acuzatiile conform carora ar exista o intelegere intre el si seful statului. "Sa iasa public sa-si ceara scuze nu mie, nu parlamentarilor... oamenilor care au votat cu PSD", sustine Ciolacu, referindu-se la presedintele Klaus Iohanis. "Cand aud pe unu: Ciolacu si PSD-ul sunt intelesi cu...
Ciolacu: "Iohannis minte din nou pentru Guvernul Sau. Chiar presedintele a promis ca PNRR va fi trimis pana pe 30 aprilie, iar acum o da la intors"
Marti, 27 Aprilie 2021, ora 19:47 - Ciolacu: "Iohannis minte din nou pentru Guvernul Sau. Chiar presedintele a promis ca PNRR va fi trimis pana pe 30 aprilie, iar acum o da la intors"
Politica / stiri politice
Marcel Ciolacu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis minte iar pentru "Guvernul Sau", cand afirma ca doar Portugalia a depus PNRR, in conditiile in care premierul italiei Mario Draghi a depus marti PNRR. Liderul PSD a adaugat ca insusi seful statului a promis ca Planul National va fi trimis pana pe 30 aprilie, iar acum o da la intors "ca un scolar prins cu temele nefacute". "Iohannis...
Tudose despre plecarea USR PLUS din Guvern: Nu pleaca ei de la macelarie dar nu stau nici la masa dupa ce s-au porcait
Joi, 15 Aprilie 2021, ora 20:25 - Tudose despre plecarea USR PLUS din Guvern: Nu pleaca ei de la macelarie dar nu stau nici la masa dupa ce s-au porcait
Politica / guvern
Vicepresedintele PSD Mihai Tudose este de parere ca Florin Citu va ramane in continuare premierul Romaniei si ca demiterea lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sanatatii s-a facut cu aprobarea presedintelui Klaus Iohannis. "Pararea mea este ca va ramane premier Citu. In niciun caz nu facea gestul fara aprobarea sefului suprem, nu ma refer la Orban. Avand binecuvantarea sefului...
PSD, mesaj pentru Iohannis, in scandalul din coalitie: "Sa iasa din letargia in care se afla si sa intervina pentru rezolvarea crizei politice majore"
Joi, 15 Aprilie 2021, ora 14:40 - PSD, mesaj pentru Iohannis, in scandalul din coalitie: "Sa iasa din letargia in care se afla si sa intervina pentru rezolvarea crizei politice majore"
Klaus Iohannis / PSD
Reprezentantii PSD au transmis ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa iasa "din letargia in care se afla de mai multe saptamani" si sa intervina public "rapid" pentru rezolvarea crizei politice din Guvern. "PSD ii cere presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, sa iasa din letargia in care se afla de mai multe saptamani si sa intervina public pentru rezolvarea crizei politice majore din...
PSD, dupa ce Dan Barna a anuntat ca premierul nu mai are sustinerea USR PLUS: "Singura solutie este sa ne intoarcem la popor prin alegeri anticipate"
Miercuri, 14 Aprilie 2021, ora 16:22 - PSD, dupa ce Dan Barna a anuntat ca premierul nu mai are sustinerea USR PLUS: "Singura solutie este sa ne intoarcem la popor prin alegeri anticipate"
Politica / stiri politice
PSD a transmis ca exclude scenariul de a sustine in Parlament un guvern minoritar PNL. Reprezentantii partidului au mai spus ca presedintele Klaus Iohannis si PNL-USR PLUS- UDMR, trei partide care au pierdut alegerile anul trecut, sunt responsabili de criza pe care au creat-o, iar daca seful statului nu e capabil sa isi faca treaba de mediator, atunci singura solutie sunt alegerile anticipate....
PSD, critici dure cu privire la gestionarea pandemiei: "Iohannis si-a adus la putere Guvernul sau plin de nevolnici si s-a retras in "Foisorul" sau de la Cotroceni"
Duminica, 11 Aprilie 2021, ora 14:22 - PSD, critici dure cu privire la gestionarea pandemiei: "Iohannis si-a adus la putere Guvernul sau plin de nevolnici si s-a retras in "Foisorul" sau de la Cotroceni"
Politica / stiri politice
Social-democratii au transmis ca presedintele Klaus Iohannis "si-a adus la putere Guvernul sau plin de nevolnici si s-a retras in > sau de la Cotroceni, mut si surd la durerile romanilor". PSD acuza ca niciun politician de la guvernare nu isi asuma vreo raspundere pentru faptul ca pandemia pare scapata de sub control, Romania trecand de un milion de infectati cu noul coronavirus si 25.000...
Liderul PSD Marcel Ciolacu ii cere presedintelui Iohannis un plan de ridicare a restrictiilor: "Exista doar romani! Romani disperati"
Joi, 01 Aprilie 2021, ora 14:01 - Liderul PSD Marcel Ciolacu ii cere presedintelui Iohannis un plan de ridicare a restrictiilor: "Exista doar romani! Romani disperati"
Politica / stiri politice
Presedintele PSD Marcel Ciolacu ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa vina cu un plan de "reducere etapizata a restrictiilor", intr-o postare pe Facebook. "Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care sa ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate si de masuri coerente pentru a le proteja locurile de munca. Altfel, tensiunea sociala se va...
VIDEO De ce a fost mentinuta amenda primita de Klaus Iohannis pentru afirmatiile despre "marele PSD care lupta ca sa dea Ardealul ungurilor"
Marti, 23 Martie 2021, ora 23:20 - VIDEO De ce a fost mentinuta amenda primita de Klaus Iohannis pentru afirmatiile despre "marele PSD care lupta ca sa dea Ardealul ungurilor"
Klaus Iohannis / PSD
Curtea de Apel Bucuresti a motivat sentinta care mentine amenda de 5.000 de lei primita de presedintele Klaus Iohannis din partea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii dupa declaratiile de la Cotroceni in care a spus ca PSD "se lupta sa dea Ardealul ungurilor". Sentinta nu este definitiva. "Buna ziua, dragi romani! Jo napot kivanok, PSD! Este incredibil, dragi romani, ce se...
Marcel Ciolacu: "Oamenii politici ar trebui sa se hotarasca. Respecta independenta justitiei sau pun presiune pe judecatori atunci cand o sentinta nu le convine"
Joi, 04 Martie 2021, ora 16:12 - Marcel Ciolacu: "Oamenii politici ar trebui sa se hotarasca. Respecta independenta justitiei sau pun presiune pe judecatori atunci cand o sentinta nu le convine"
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, in contextul solicitarii presedintelui Klaus Iohannis catre ministrul Justitiei de a explica urgent cum s-a ajuns sa fie clasat dosarul 10 august, ca oamenii politici din Romania ar trebui sa se decida daca respecta independenta justitiei sau pun presiune pe judecatori atunci cand o sentinta definitiva nu le convine din punct de vedere politic. "Oamenii...
Ciolacu anunta ca PSD nu va sustine un demers al AUR pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis
Marti, 16 Februarie 2021, ora 22:59 - Ciolacu anunta ca PSD nu va sustine un demers al AUR pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis
Klaus Iohannis / PSD
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti seara, ca in acest moment nu este oportuna initierea unei proceduri de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. Ciolacu a recunoscut ca a discutat in Parlament cu liderul AUR, George Simion, insa nu a existat o intalnire oficiala pentru reunirea opozitiei. "Am avut discutii cu domnul presedinte Simion si la Parlament, ca si colegi. Am...
Legea care prevede cresterea pensiilor cu 40%, retrimisa Parlamentului pentru reexaminare
Joi, 04 Februarie 2021, ora 12:42 - Legea care prevede cresterea pensiilor cu 40%, retrimisa Parlamentului pentru reexaminare
Social / stiri sociale
Legea privind rectificarea bugetara pe 2020, care prevedea cresterea pensiilor cu 40% a fost retrimisa de presedintele Klaus Iohannis Parlamentului, pentru reexaminare. Amendamentul cu privire la majorarea pensiilor era sustinut de PSD. Concret, presedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 136/2020...
Presedintele Iohannis ar fi fost filmat la schi, la o zi dupa tragedia de la Matei Bals. PSD: Este perfect paralel cu viata semenilor sai
Sambata, 30 Ianuarie 2021, ora 16:44 - Presedintele Iohannis ar fi fost filmat la schi, la o zi dupa tragedia de la Matei Bals. PSD: Este perfect paralel cu viata semenilor sai
Stiri / Incendiu Matei Bals
O filmare care a fost difuzata de Antena 3 il arata pe Klaus Iohannis pe partia de schi din Paltinis, la o zi dupa tragedia de la Matei Bals, unde au decedat sase persoane. Cameraman: Cum e la schi, domnule presedinte? Klaus Iohannis: Buna ziua. E foarte bine. Va invit sa veniti Cameraman: Cum e zapada la Paltinis? Klaus Iohannis: Astazi e destul de bine. Va doresc o zi frumoasa!, a...
Curtea de Apel mentine amenda de 5.000 de lei primita de Iohannis de la CNCD. Presedintele a declarat ca "PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor"
Vineri, 29 Ianuarie 2021, ora 12:31 - Curtea de Apel mentine amenda de 5.000 de lei primita de Iohannis de la CNCD. Presedintele a declarat ca "PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor"
Klaus Iohannis / stiri Klaus Iohannis
Curtea de Apel Bucuresti a respins vineri, 29 ianuarie, cererea presedintelui Klaus Iohannis de anulare a amenzii de 5.000 de lei primita in mai 2020 de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), in urma unor declaratii pe care le-a facut privind un proiect de lege referitor la autonomia Tinutului Secuiesc. "Respinge exceptia lipsei calitatii de reprezentant a...
Cat de iresponsabili au fost politicienii si expertii care au condus lupta anti-COVID in 2020. Cele mai neinspirate momente
Duminica, 10 Ianuarie 2021, ora 00:02 - Cat de iresponsabili au fost politicienii si expertii care au condus lupta anti-COVID in 2020. Cele mai neinspirate momente
Stiri / eveniment
2020 va ramane in istorie drept anul pandemiei, dar si anul in care expertii si sefii de stat s-au intrecut in erori, chiar daca ulterior si-au schimbat radical discursul. Noul coronavirus a luat prin surprindere pe toata lumea, de la expertii OMS si pana la sefii guvernelor marilor natiuni. Nici Romania nu a facut exceptie. Presedintele Klaus Iohannis sau experti de prim rang precum Adrian...
Marcel Ciolacu acuza guvernul ca vrea sa vanda companiile de stat. "Iohannis sa nu fie partas la acest furt!"
Vineri, 08 Ianuarie 2021, ora 12:42 - Marcel Ciolacu acuza guvernul ca vrea sa vanda companiile de stat. "Iohannis sa nu fie partas la acest furt!"
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, presedintele PSD, acuza Guvernul Citu ca vrea sa "vanda pe nimic" cele mai profitabile companii de stat si ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu permita acest lucru. Liderul social-democrat afirma ca guvernul nu se mai poate imprumuta si de aceea recurge la aceasta solutie. "Iohannis trebuie sa faca un singur lucru la sueta anticonstitutionala cu ministrii de la...
Grindeanu: Orban sa ii ceara lui Alexe sa demisioneze din functia de presedinte al CJ Iasi
Luni, 04 Ianuarie 2021, ora 16:18 - Grindeanu: Orban sa ii ceara lui Alexe sa demisioneze din functia de presedinte al CJ Iasi
Sorin Grindeanu / Klaus Iohannis
Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a afirmat ca Ludovic Orban trebuie sa ii ceara lui Costel Alexe sa demisioneze din functia de presedinte al Consiliului Judetean Iasi, iar seful statului Klaus Iohannis trebuie "sa incuviinteze cu celeritate cererea DNA de incepere a urmaririi penale" a fostului ministru al Mediului. "Conform DNA, Costel Alexe - PNL a luat spaga in timp ce era...
Liderii AUR dupa intalnirea cu presedintele Iohannis: "Guvernul nu o sa prinda 2024. PSD s-a predat total Cotroceniului"
Marti, 22 Decembrie 2020, ora 17:41 - Liderii AUR dupa intalnirea cu presedintele Iohannis: "Guvernul nu o sa prinda 2024. PSD s-a predat total Cotroceniului"
George Simion / Stiri George Simion
George Simion si Claudiu Tarziu, co-presedintii Aliantei pentru Unirea Romanilor au declarat dupa consultarile cu Klaus Iohannis ca discutiile au fost protocolare si si-au exprimat lipsa de incredere cum ca viitorul guvern va prinde anul 2024. "Discutia a fost una protocolara, nu credem ca viitorul guvern pe care il va anunta diseara o sa prinda 2024. PSD e un partid care s-a predat total...
UPDATE Consultari la Cotroceni cu partidele parlamentare. Klaus Iohannis, catre reprezentantii coalitiei: "Felicitari pentru viteza cu care ati promovat demersurile in parlament"
Marti, 22 Decembrie 2020, ora 16:57 - UPDATE Consultari la Cotroceni cu partidele parlamentare. Klaus Iohannis, catre reprezentantii coalitiei: "Felicitari pentru viteza cu care ati promovat demersurile in parlament"
Klaus Iohannis / PSD
Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru marti, 22 decembrie, partidele si formatiunile parlamentare la consultari in vederea desemnarii unui prim-ministru. UPDATE 16.53 Liderii partidelor care vor forma coalitia de guvernare, Ludovic Orban, Dacian Ciolos, Dan Barna, Kelemen Hunor, dar si Florin Citu, propunerea de premier, au sustinut declaratii de presa in urma consultarilor cu...
Marcel Ciolacu: "PSD nu va participa la circul ieftin condus de Iohannis"
Marti, 22 Decembrie 2020, ora 12:15 - Marcel Ciolacu: "PSD nu va participa la circul ieftin condus de Iohannis"
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti, 22 decembrie, ca partidul pe care-l conduce nu va participa la negocierile de marti, 22 decembrie, cu presedintele Iohannis, sustinand ca acesta a fost "purtatorul de cuvant" al PNL in timpul campaniei electorale atunci cand deja s-a antepronuntat cu privire la guvernul dorit. "PSD nu va participa la circul ieftin condus de Iohannis....
Surse: PSD refuza sa participe la consultarile pentru noul guvern de la Cotroceni: "N-are rost sa mergem"
Marti, 22 Decembrie 2020, ora 11:44 - Surse: PSD refuza sa participe la consultarile pentru noul guvern de la Cotroceni: "N-are rost sa mergem"
Klaus Iohannis / PSD
Partidul Social Democrat ar urma sa nu participe la consultarile de marti, 22 decembrie, cu presedintele Klaus Iohannis, privind desemnarea premierului, transmite Digi24.ro, citand surse din conducerea PSD. Delegatia condusa de Marcel Ciolacu nu va mai participa marti, 22 decembrie, la consultarile cu seful statului. PSD era primul partid convocat, la ora 15.00. "Deci n-are rost sa...
Klaus Iohannis se consulta marti, de la ora 15.00, cu partidele parlamentare pentru desemnarea premierului
Marti, 22 Decembrie 2020, ora 05:59 - Klaus Iohannis se consulta marti, de la ora 15.00, cu partidele parlamentare pentru desemnarea premierului
Klaus Iohannis / presedinte
Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru marti partidele si formatiunile parlamentare la consultari in vederea desemnarii unui premier. Consultarile vor incepe la ora 15.00, cu delegatia PSD. "In temeiul prevederilor art. 80 alin. (2) si ale art. 103 din Constitutia Romaniei, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a invitat la Palatul Cotroceni presedintii partidelor si...
Ciolacu i-a scris lui Iohannis: Hotararea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice este de-a dreptul scandaloasa
Vineri, 18 Decembrie 2020, ora 13:37 - Ciolacu i-a scris lui Iohannis: Hotararea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice este de-a dreptul scandaloasa
PSD / PNL
Marcel Ciolacu i-a transmis vineri o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care i-a transmis ca hotararea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de functionare si Asistenta Sociala sau Protectia Copilului este "de-a dreptul scandaloasa". Liderul PSD ii cere sefului statului sa intervina privind acest act normativ prin care se face "un abuz...
Marcel Ciolacu se plange ambasadelor si liderilor europeni ca Iohannis refuza premier PSD. Ce erori se gasesc in scrisoarea acestuia
Joi, 17 Decembrie 2020, ora 01:14 - Marcel Ciolacu se plange ambasadelor si liderilor europeni ca Iohannis refuza premier PSD. Ce erori se gasesc in scrisoarea acestuia
PSD / stiri PSD
Marcel Ciolacu a trimis mai multe scrisori ambasadelor si liderilor politici de stanga din Europa in care se plange ca presedintele Klaus Iohannis nu vrea sa numeasca un premier de la PSD si le cere acestora sprijin public in acest sens. Liderul Grupului S&D din Parlamentul European, europarlamentarul spaniol Iratxe Garcia Perez, a reactionat si a lansat un apel presedintelui Klaus...
Liderul grupului S&D din Parlamentul European ii cere lui Iohannis sa desemneze propunerea de premier facuta de PSD
Marti, 15 Decembrie 2020, ora 19:19 - Liderul grupului S&D din Parlamentul European ii cere lui Iohannis sa desemneze propunerea de premier facuta de PSD
Stiri / eveniment
Liderul Grupului S&D din Parlamentul European, europarlamentarul spaniol Iratxe Garcia Perez, a facut apel la presedintele Klaus Iohannis sa respecte practicile europene si sa desemneze propunerea de prremier facuta de partidul care a castigat alegerile parlamentare si anume PSD. "In cadrul ultimei reuniuni a Consiliului European, Europa a reconfirmat statul de drept si democratia ca valori...
Adevarata miza a primei runde de consultari de la Cotroceni. "Presedintelui ii convine aceasta situatie"
Marti, 15 Decembrie 2020, ora 00:02 - Adevarata miza a primei runde de consultari de la Cotroceni. "Presedintelui ii convine aceasta situatie"
Klaus Iohannis / PNL
Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 14 decembrie, consultari cu reprezentantii partidelor si formatiunilor politice reprezentate in viitorul Parlament in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru. Nu s-a ajuns insa la niciun consens, seful statului anuntand ca nu au fost intrunite conditiile pentru desemnarea unui premier. "Am avut astazi o prima runda de...
Vasile Dincu: "Klaus Iohannis va incerca probabil o noua solutie pentru un premier de centru-dreapta. Nu e exclus un Guvern de uniune nationala"
Luni, 14 Decembrie 2020, ora 19:46 - Vasile Dincu: "Klaus Iohannis va incerca probabil o noua solutie pentru un premier de centru-dreapta. Nu e exclus un Guvern de uniune nationala"
Vasile Dancu / PSD
Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a declarat ca seful statului, Klaus Iohannis, va incerca probabil, in a doua runda de consultari la Cotroceni solutia unui premier de centru-dreapta, insa nu exclude nici scenariul unui Guvern de uniune nationala, ceea ce au propus social-democratii. "Este una normala. Ne asteptam la asta. Spuneam saptamana trecuta ca lucrurile, dupa...
Klaus Iohannis: Nu s-au indeplinit conditiile pentru a desemna un premier
Luni, 14 Decembrie 2020, ora 18:00 - Klaus Iohannis: Nu s-au indeplinit conditiile pentru a desemna un premier
Klaus Iohannis / presedinte
Presedintele Klaus Iohannis a avut consultari cu reprezentantii partidelor si formatiunilor politice reprezentate in viitorul Parlament in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru. "Am avut astazi o prima runda de consultari cu formatiunile care vor fi reprezentate in noul parlament care se va constitui, in urma alegerilor parlamentare. Aceasta prima runda de...
Propunerile cu care au venit partidele politice la consultari cu presedintele Klaus Iohannis
Luni, 14 Decembrie 2020, ora 17:33 - Propunerile cu care au venit partidele politice la consultari cu presedintele Klaus Iohannis
Klaus Iohannis / premier
Presedintele Klaus Iohannis a avut consultari luni, 14 decembrie, cu partidele parlamentare in vederea desemnarii viitorului premier. PSD l-a propus pe Alexandru Rafila pentru sefia Executivului si un Guvern minoritar sau de uniune nationala, PNL il sustine pe Florin Citu, USR-PLUS pe Dacian Ciolos, AUR pe Calin Georgescu, iar liderul UDMR Kelemen Hunor a anuntat ca formatiunea sa politica...
Zegrean: "Iohannis are doua variante - sa continue consultarile sau sa numeasca premier o persoana pe care o va sustine Parlamentul. PSD poate ataca numirea de premier la CCR, dar fara succes"
Luni, 14 Decembrie 2020, ora 15:18 - Zegrean: "Iohannis are doua variante - sa continue consultarile sau sa numeasca premier o persoana pe care o va sustine Parlamentul. PSD poate ataca numirea de premier la CCR, dar fara succes"
Politica / stiri politice
Fostul presedinte al CCR, Augustin Zegrean, a afirmat ca seful statului Klaus Iohannis are doua variante si anume poate sa continue consultarile pana va fi gasita o solutie sau poate sa desemneze in functia de premier pe cineva despre care crede ca va avea sustinere in Parlament. "Varianta este sa continue consultarile pana cand gasesc o solutie. Asta ar fi prima varianta. A doua ca...
Lider PSD: "Daca Iohannis ne dadea mandatul de prim-ministru, va garantez ca faceam majoritatea". Cu cine ar fi facut alianta social-democratii
Luni, 14 Decembrie 2020, ora 14:52 - Lider PSD: "Daca Iohannis ne dadea mandatul de prim-ministru, va garantez ca faceam majoritatea". Cu cine ar fi facut alianta social-democratii
Ioan Mang / stiri Ioan Mang
Liderul organizatiei PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca daca presedintele Klaus Iohannis ar fi dat de la inceput PSD mandatul de prim-ministru, sigur social-democratii ar fi alcatuit o majoritate cu UDMR si "nemultumitii" din PNL si USR. "In mod normal, presedintele Iohannis trebuia sa se consulte cu PSD-ul, fara nicio alta iesire publica, si sa dea mandat...
 
Top stiri despre Klaus Iohannis

Ce cred cititorii despre Klaus Iohannis

mariusgherasie
Rank user: x1
19.08.2021mariusgherasie
Klaus Iohannis e super!
Cel mai bun presedinte :))))
Citeste toate parerile