Iohannis i-a intins o capcana lui Ponta, ca la liceu: Am vrut sa vad ce face

Duminica, 31 August 2014, ora 21:02
18226 citiri
Iohannis i-a intins o capcana lui Ponta, ca la liceu: Am vrut sa vad ce face

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a spus, duminica, la Iasi, ca afirmatia sa potrivit careia ar fi un politruc a fost un experiment didactic, o afirmatie auto-ironica, cu scopul de a demonstra ca PSD se ocupa doar de copiat, folosind cuvantul pentru a-l ataca.

Klaus Iohannis a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi, ca banuia ca PSD se ocupa de copiat inca de la Congresul PNL, cand afirmatia sa ca va fi un presedinte mediator a fost preluata apoi si de Victor Ponta, care a inceput sa spuna acelasi lucru.

"Nici bine n-am iesit din Congresul PNL, unde am prezentat viziunea mea asupra institutiei prezidentiale, adica un presedinte mediator, integrator, dar ferm, care vindeca faliile din societate si care aduna specialisti si politicieni, si am constatat ca la putin timp domnul Ponta iese exact cu acelasi text, pe care nu l-a avut niciodata inainte. Mi-a dat de gandit", a spus Klaus Iohannis.

El a explicat ca afirmatia sa facuta recent, ca este un politruc, a fost un experiment didactic, pentru a demonstra ca "PSD copiaza orice".

"Fiind profesor de fizica de liceu stiu cum se construieste un experiment. Experimentul a fost simplu. Intr-o intalnire pe teme de educatie am facut aceasta afirmatia auto-ironica. Evident ca nu mi se potriveste. Sunt cunoscut ca un anti-comunist. A fost clar ca nu eu sunt acela, dar am vrut sa urmaresc ce face PSD cu acea afirmatie. A copiat-o si a venit exact sa ma atace cu acest cuvant.

Experimentul s-a incheiat cu o concluzie clara: PSD nu are vreun proiect politic, vreun proiect de tara si, neavand vreo abordare pentru romani, incearca sa improvizeze si sa copieze. Daca venim noi cu o afirmatie frumoasa, o regasim si la ei, daca vin eu cu o constructie care aparent le foloseste pentru a ma ataca pe mine ca persoana, o copiaza. In loc sa vina cu solutii, ei vin cu copy-paste", a declarat Klaus Iohannis.

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca este "un politruc care vrea sa candideze la Presedintia Romaniei", declaratia fiind facuta la o dezbatere pe tema educatiei.

"Situatia mea este un pic deosebita, fiindca eu chiar am antecedente in sistemul educational, am fost dascal de fizica timp de 15 ani, am condus un inspectorat scolar timp de trei ani si acuma sunt un politruc care vrea sa candideze la Presedintia Romaniei", a spus Klaus Iohannis la o dezbatere organizata de ISP pe tema educatiei.

Premierul Ponta a declarat, vineri, ca a adoptat sloganul "fa, Ponta" ca simbol pentru proiectele initiate de actualul Guvern, care sunt blocate insa de "politruci" ca Blaga, Iohannis sau Udrea, care doar fac scandal si parasc la ambasade, oamenii avand de ales intre aceste optiuni.

"Politrucul este un termen pe care imi permit sa il folosesc de la domnul Iohannis. Grupul asta de politruci, Blaga, Iohannis, Udrea, ne-au aratat foarte clar ce stiu ei sa faca: ei stiu sa faca scandal, ei stiu sa ne parasca pe la ambasade, sa faca plangeri penale. Oamenii au de ales intre noi, cei care facem, de aceea am accentuat acest nou slogan de la Teleorman: 'fa, Ponta', 'fa, Dragnea'! Noi facem lucruri, iar ei striga, tipa", a declarat, vineri, la Alexandria, premierul Victor Ponta.

Citeste si:
MAE atenționează Ungaria după ce noul președinte și-a asumat dreptul de reprezentant al tuturor maghiarilor: ”Astfel de declaraţii nu corespund standardelor europene”
MAE atenționează Ungaria după ce noul președinte și-a asumat dreptul de reprezentant al tuturor maghiarilor: ”Astfel de declaraţii nu corespund standardelor europene”
Ministerul Afacerilor Externe a reacționat vineri seară, 20 mai, după o postare a preşedintelui Ungariei, Katalin Novak, în care a transmis că prioritatea sa este să îi reprezinte pe toţi...
Cum au ajuns românii din Diaspora să voteze AUR. Antropolog: George Simion este fix simbolul clasei mijlocii deprivate de globalizare
Cum au ajuns românii din Diaspora să voteze AUR. Antropolog: George Simion este fix simbolul clasei mijlocii deprivate de globalizare
Votanții AUR sunt motivați de „nemulțumirea pe care o simt că alții câștigă mult mai mult decât ei de pe urma globalizării”, argumentează antropologul Radu Umbreș într-o analiză...