Traseismul, legalizat Gabriela Firea: Intaiul traseist al tarii denunta traseismul

Miercuri, 27 August 2014, ora 19:24
2676 citiri
Traseismul, legalizat Gabriela Firea: Intaiul traseist al tarii denunta traseismul

Senatoarea PSD Gabriela Firea sustine ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, "de cand a imbracat paltonul de presedinte de partid si mantaua" de candidat la presedintie, si-a schimbat brusc parerile.

El gireaza de la inaltimea functiei politice pe care o ocupa denuntul facut de liderii ACL catre ambasadele occidentale cu privire la "intentia abuziva si nedemocratica a Guvernului Ponta de a legaliza pentru o scurta perioada migratia politica a alesilor locali".

"In urma cu doi ani, in contextul denuntarii pe plan european a asa-zisei 'lovituri de stat' de catre presedintele Basescu si lideri ai PDL, Klaus Iohannis, pe acea vreme doar primar al Sibiului, spunea: Politicieni de la noi nu au gasit altceva mai bun de facut decat sa alerge ata la Bruxelles si sa se planga acolo. E interesant de urmarit, in istorie, cum au fugit sa se planga ba la Poarta, ba la Viena, ba la Budapesta, ba la Bruxelles, in loc sa stea acasa, sa vorbeasca impreuna si sa gaseasca solutii pentru problemele noastre".

"De cand a imbracat insa, peste haina de primar, paltonul de presedinte de partid si mantaua de candidat la presedintie, dl. Iohannis si-a schimbat brusc parerile, girand de la inaltimea functiei politice pe care o ocupa denuntul facut de liderii ACL catre ambasadele occidentale cu privire la 'intentia abuziva si nedemocratica a Guvernului Ponta de a legaliza pentru o scurta perioada migratia politica a alesilor locali".

Dan Sova, despre Iohannis: Un traseist politic

Parafrazandu-l pe Klaus Werner Iohannis, versiunea 2012, putem spune ca 'nu vine nimeni din afara sa ne rezolve problemele sau sa ne randuiasca tara. Numai noi, aici, putem sa o facem si de aceea cred ca rolul cel mai trist l-au jucat cei care s-au dus sa se planga liderilor europeni despre ce rau e in Romania"", arata Firea intr-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

In opinia acesteia, "nu mira" faptul ca liberalii si-au schimbat "peste noapte opiniile si au preluat din mers metodele pedelisto-basiste de lupta politica".

"Dar nu ne-am fi imaginat ca ne vor acuza ca incurajam traseismul politic tocmai reprezentantii a doua partide care si-au schimbat peste noapte orientarile si familiile politice europene, consacrand in Romania conceptul de migratie politica in masa", a adaugat Gabriela Firea.

Citeste si:
Florin Cîțu: ”Voi câștiga, sâmbătă. Sunt dispus să negociem pentru coaliție. USR PLUS s-au comportat ca niște copii răsfățați”
Florin Cîțu: ”Voi câștiga, sâmbătă. Sunt dispus să negociem pentru coaliție. USR PLUS s-au comportat ca niște copii răsfățați”
Florin Cîțu a declarat joi seara că va câștiga funcția de președinte PNL. Uitați-vă la PNL în ultimii ani de zile care s-a mutat de la un electoral din antreprenoriat către cei din...
Există riscul să fie închis centrul de vaccinare de la Romexpo. Ce motiv invocă autoritățile
Există riscul să fie închis centrul de vaccinare de la Romexpo. Ce motiv invocă autoritățile
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a semnalat, joi, 23 septembrie, că există riscul să fie închis centrul de vaccinare de la Romexpo, în urma respingerii proiectului de rectificare...
Sursa: AGERPRES