Val de comentarii critice la adresa lui Iohannis, pe pagina vicepreședintei Parlamentului European: "Îți amintești de ce am fost în stradă acum câțiva ani? Da, Iohannis a cedat în fața bandei lui Dragnea"

Sambata, 23 Octombrie 2021, ora 13:53
4763 citiri
Val de comentarii critice la adresa lui Iohannis, pe pagina vicepreședintei Parlamentului European: "Îți amintești de ce am fost în stradă acum câțiva ani? Da, Iohannis a cedat în fața bandei lui Dragnea"
Klaus Iohannis alături de Roberta Metsola FOTO Facebook/ Roberta Metsola

Președintele Klaus Iohannis a participat, joi și vineri, pe 21 și 22 octombrie, la reuniunea Consiliului European, care a avut loc la Bruxelles.

La finalul reuniunii, vicepreședintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a postat pe pagina sa de pe Facebook un mesaj prin care îi mulțumeste președintelui României:

"Discuție excelentă cu Președintele #României Klaus Iohannis în această dimineață. Ne-am bucurat de discuțiile noastre despre viitoarea direcție a proiectului european și modul în care putem continua să construim punți între luarea deciziilor la nivelul UE și oameni în fiecare stat membru.

Recunoscătoare pentru perspectiva clară și perspicace a președintelui Iohannis", a scris Roberta Metsola pe Facebook.

Românii au postat sute de comentarii critice la adresa lui Iohannis

"Ai grijă, el te înșală așa cum ne-a înșelat pe noi! El este cea mai mare dezamăgire a noastră!"

"Nu Nu. Se pare că a reușit să-i păcălească pe toți. Românii suferă acum doar din cauza ego-ului și a intereselor sale politice."

"Am votat pentru acest tip de două ori sperând că va fi un lider și va ajuta țara noastră și o va aduce mai aproape de valorile și principiile europene, ceea ce am primit este o nouă domnie a hoților și o mare dezamăgire."

"Ei bine, tocmai a făcut pași uriași pentru a submina fragila noastră democrație și o justiție liberă și un proces transparent de luare a deciziilor politice. tocmai a distrus tot ce am sperat de la el când l-am ales președinte, luând efectiv partea celor mai corupte, anacronice și incompetente forțe politice din țara noastră săracă. Au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a menține populația săracă și, astfel, dependentă de „baronii locali” și mogulii mass-media care controlează statul. nu mai e de încredere, nu mai trebuie respectat.

Îmi pare atât de rău pentru țara mea."

"Se pare că te-a păcălit și pe tine. Acest personaj este interesat doar de propriul său câștig politic, tocmai a deschis calea către guvernare pentru cel mai urat partid din România (format din hoți dovediți, anti-europeni, comuniști). El a preferat ca partidul său să piardă majoritatea, mai degrabă decât să lucreze cu un nou partid care a început cu adevărat reformele în sistemul judiciar și în administrație.

Acest președinte a declarat în urmă cu câteva luni că "am învins pandemia Covid-19, descurajând astfel vaccinarea; el este autorul moral al zecilor de mii de decese! Deschideți ochii și aveți grijă de cei cu care lucrați!"

"Recunoscătoare pentru ce Roberta? Ți-a spus despre planurile sale de a guverna alături de socialiști? Îți amintești de ce am fost în stradă acum câțiva ani? Da, Iohannis a cedat în fața bandei lui Dragnea. Nimic de care să fii recunoscător, ai încredere în noi, vezi comentariile noastre"

"Roberta Metsola, îți amintești protestele uriașe din România? au fost împotriva PSD. Președintele Klaus Iohannis tocmai a negociat sprijinul PSD, încălcând toate promisiunile de campanie!"

"Acest om este cea mai mare dezamăgire pentru poporul român, doamna Metsola. El este de partea greșită în acest moment. Nu are nicio legătură cu statul european de drept și cu valorile anticorupție."

"Ne-a trădat atât de rău. E cu mafia. El este șeful Mafiei, atât PNL, cât și PSD. A creat toată această criză politică doar pentru a scoate din guvern singurul partid curat pe care îl avem în România, USR. Suntem fără speranță și avem nevoie de sprijinul PE. Lucrurile se vor înrăutăți."

"Dezamăgire uriașă a acestui președinte, el a reușit să mintă pe fiecare cetățean român. Am stat la o coadă uriașă în 2014 în fața ambasadei României la Brusells pentru a-l vota împotriva candidatului socialist, dar el a dovedit tuturor că este doar un președinte fals. El are o contribuție enormă la ratele actuale de decese covid din România."

"Este președintele care a revocat-o pe procurorul Laura Codruță Kovesi. În acea zi a oprit lupta împotriva corupției din România. O mare dezamăgire."

"Bună Roberta, tipul acela nu este președinte, aici în România îl confundăm cu mobilierul Ikea, practic îl poți avea acasă și el nu va face nimic, ca un mobilier."

"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
Nu este niciun secret că a te simți confortabil în avion poate fi o provocare. Pasagerii sunt limitați în pozițiile pe care le pot adopta într-un spațiu restrâns. Asta nu a împiedicat...
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Un pachet important de legi, care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, a fost adoptat miercuri, 24 aprilie, de Parlamentul...
#vicepresedinte, #Parlamentul European, #postare, #Klaus Iohannis, #reactii, #critici , #stiri Klaus Iohannis