Dan Sova, despre Iohannis: Un traseist politic

Luni, 25 August 2014, ora 21:26
2878 citiri
Dan Sova, despre Iohannis: Un traseist politic

Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, sustine ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, este un "traseist politic" si subliniaza ca acesta a castigat primaria Sibiului sub sigla FDGR.

"Am vazut ca purtatorul de cuvant al PNL ne spune ca este legala trecea domnului Iohannis de la FDRG la PNL. Domnul Iohannis a trecut la PNL de la formatiunea in numele careia a candidat. Nu a fost independent. Faptul ca FDRG este o formatiune a unei minoritati nationale nu inseamna ca este moral ce a facut domnul Iohannis. Primaria Sibiului a fost castigata sub sigla FDGR", a declarat Sova.

Gorghiu, lui Dragnea: Studiati legislatia inainte de a va umple de ridicol in mod public!

Social-democratul arata ca Iohannis este un "traseist politic".

"Domnul Iohannis este un traseist politic si nu are moralitatea sa comenteze pe acest subiect. Asta, dincolo de faptul ca tradarea electoratului de catre PNL este o justificare cat se poate de morala pentru primari liberali care nu vor sa traga la caruta regimului Basescu pentru ca asa le cere noua conducere a partidului", a mentionat Sova.

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, precizeaza ca este perfect legal ca un membru al unei organizatii apartinand minoritatilor nationale sa faca parte in acelasi timp si dintr-un partid politic si ii sugereaza vicepremierului Liviu Dragnea, care i-a reprosat aceasta situatie liberalului Klaus Iohannis, sa studieze mai bine legislatia.

Dragnea: Iohannis a migrat de la FDGR la PNL. E singurul caz de bigamie politica (Video)

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat luni, la Baia Mare, ca liderul PNL, Klaus Iohannis, da dovada de "ipocrizie" in privinta actului normativ care ar permite alesilor locali sa poata opta in doua saptamani pentru partidul in care vor sa activeze, in conditiile in care si el a fost ales la Primaria Sibiu pe lista Forumului Democrat German si apoi a migrat la liberali.

Citeste si:
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 26 mai, că cea mai mare greșeală a guvernului a fost ”liberalizarea haotică la energie”. El a lăudat, în schimb, creșterea economică...
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă a prezentat, la Liga Aleşilor Locali organizată de PNL joi 26 mai, la Braşov, bilanţul guvernării în prima jumătate a anului. Premierul a precizat că, după şase...
Comentarii
Marin2134
rank 5
:))))) Comentarii tipic basiste !! Daca unul spune adevarul, da-i la
plagiatordreamer
rank 3
Dan Sova si autostrazile inaugurate de el si alti escroci din psd.