VIDEO Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19: "Vaccinul este sigur, este eficient si recomand tuturor vaccinarea"

Vineri, 15 Ianuarie 2021, ora 10:03
11400 citiri
VIDEO Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19: "Vaccinul este sigur, este eficient si recomand tuturor vaccinarea"
Administratia Prezidentiala

Presedintele Kalus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID, public, pentru a marca inceputul celei de a doua etape a campaniei de imunizare.

UPDATE 10.22 Dupa ce a stat 15 minute sub supravegherea medicilor, asa cum prevede procedura, presedintele Klaus Iohannis a facut scurte declaratii.

"Tocmai m-am vaccinat. Este o procedura simpla, nu doare si vreau sa subliniez ca acest vaccin este sigur, este eficient si recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, impreuna cu respectarea masurilor de restrictie ne vor scoate din pandemie", a afirmat presedintele la plecarea de la Spitalul Militar Central, unde s-a vaccinat.

UPDATE 10.10 Presedintele Klaus Iohannis este prima persoana vaccinata in cea de-a doua etapa de imunizare. Demnitarul va ramane sub supraveghere timp de 15 minute.

Iohannis a fost imunizat cu serul Pfizer-BioNTech.

UPDATE 10.08 Medicii care ii administreaza vaccinul presedintelui Klaus Iohannis i-au explicat acestuia cateva lucruri referitoare la vaccinare, urmand astfel procedurile prin care vor trece toti cei care urmeaza sa se imunizeze. Acestuia i s-a aratat si doza de vaccin.

UPDATE 10.03 Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Spitalul Militar Central "Dr. Carol Davila", unde va beneficia, vineri, de prima doza de vaccin anti COVID-19.

"Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca sa zic asa, in ghilimele, sa ne bagam in fata. Ar fi fost, probabil, mesajul gresit, dar vineri incepe a doua etapa de vaccinare in care este prevazuta vaccinarea, de exemplu, a personalului de invatamant, a persoanelor de peste 65 de ani si a persoanelor cu comorbiditati, cu boli cronice, dar si a personalului numit esential, de exemplu Administratia Prezidentiala, Guvernul si asa mai departe. Si pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu ma voi vaccina public vineri", preciza Iohannis.

A doua etapa de vaccinare anti-COVID incepe vineri, 15 ianuarie, pentru populatia cu grad ridicat de risc si lucratorii care desfasoara activitati in domenii-cheie, esentiale.

Prefectura Capitalei a anuntat ca incepand din 15 ianuarie se pot face programari pentru vaccinare, insa procesul de vaccinare incepe de luni, 18 ianuarie.

Incepe a doua etapa de vaccinare din campania nationala. Presedintele Klaus Iohannis, asteptat sa se vaccineze vineri

Prefectura Capitalei: "Procesul de vaccinare va debuta la data de 18 ianuarie"

Citește și:
O tânără însărcinată în cinci săptămâni a ajuns la spital, bătută de concubin
O tânără însărcinată în cinci săptămâni a ajuns la spital, bătută de concubin
O tânără însărcinată din Rădăuți a fost bătută de concubinul ei din Botoșani. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului. Poliția municipiului...
Intervenție extrem de dificilă de transportare a unui copil de 2 ani, cu mâna fracturată, la spital din cauza zăpezii
Intervenție extrem de dificilă de transportare a unui copil de 2 ani, cu mâna fracturată, la spital din cauza zăpezii
Pompierii din Vrancea au intervenit, vineri seară, 27 ianuarie, pentru transportarea la spital a unui copil de 2 ani, din comuna Suraia, care şi-a fracturat o mână. Drumul până la pacient a...