Ironii la adresa lui Iohannis: Ma temeam sa nu iasa pe locul doi, desi a candidat singur

Marti, 20 Aprilie 2010, ora 23:01
2950 citiri
Ironii la adresa lui Iohannis: Ma temeam sa nu iasa pe locul doi, desi a candidat singur

Vicepresedintele PD-L Cornel Stirbet a dat, miercuri, o mostra de umor, ironizand victoria lui Klaus Iohannis la sefia Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR).

"Am aflat cu satisfactie ca, sambata, 17 aprilie, dl. Klaus Iohannis a fost reales la conducerea Forumului Democrat al Germanilor din Romania, pentru al 3-lea mandat consecutiv.

Am asteptat cu emotie anuntarea rezultatului alegerilor, temandu-ma ca desi a candidat singur, nu cumva, totusi, sa iasa pe locul al 2-lea si, Doamne fereste, sa piarda alegerile. Din fericire nu s-a intamplat asa ceva, iar longevivul (in functie !) primar al Sibiului a obtinut sufragiul a 27 din cei 28 de votanti delegati sa aleaga presedintele FDGR pentru un nou mandat", scrie Stirbet, pe blogul personal.

Stirbet continua spunand ca spera ca Iohannis sa nu fi fost demobilizat de faptul ca nu a fost votat in unanimitate.

"Este adevarat ca victoria putea fi deplina pentru merituosul sef al FDGR, daca nu ar fi defectat un delegat, care a votat impotriva sa, impiedicand iresponsabil, realizarea firescului, adica a unanimitatii. Sper ca acest mic esec sa nu-l demobilizeze pe dl. Iohannis, care sunt sigur ca daca va mai candida pentru inca un mandat si la Primaria Municipiului Sibiu, va obtine ceva mai mult de 28 de voturi.

Printre putinele certitudini pe care le am, este si aceea ca se vor gasi totusi cativa sibieni care il vor vota si care nu il vor lasa nici in ruptul capului sa-i paraseasca, pentru a candida cumva la Presedintia Romaniei sau, mai rau, pentru a accepta doar demnitatea de prim-ministru, care este foarte probabil sa-i mai fie oferita de vreun sef de partid aflat in criza de candidati cu pedigree.

Iar dl. Iohannis, la randul sau, nu-i va parasi pe sibieni, asa cum nu i-a parasit nici anul trecut cand, numai la rugamintile lor a renuntat, dupa cum stie toata lumea, la postul de prim-ministru oferit cu atata generozitate de catre cuplul celebru Geoana - Antonescu", mai scrie Stirbet.

Vicepresedintele PD-L termina felicitandu-l pe Iohannis pentru realegerea sa si pentru realegerile viitoare.

"Inchei, felicitandu-l pe dl. Klaus Iohannis pentru realegerea sa in functia suprema in FDGR, fiind incredintat ca isi va duce la bun sfarsit si acest mandat si altele viitoare, in ciuda tuturor celor care, cu rea-credinta, incearca in zadar sa-l defaimeze, lansand tot felul de acuze neintemeiate, cum ar fi intermedierea vanzarii unor copii in Canada, sau cercetarea sa de catre DNA si alte asemenea bazaconii. Ura, Iohannis!", scrie Stirbet.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Cornel Stirbet Klaus Johannis, #Klaus Johannis FDGR , #stiri Klaus Iohannis