Val de ironii după ce Iohannis a anunțat că vrea ”soluții pentru creșterea prețurilor la energie”: „Nu au crescut destul? Sau ești din cartea România educată?”

Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 14:26
8703 citiri
Val de ironii după ce Iohannis a anunțat că vrea ”soluții pentru creșterea prețurilor la energie”: „Nu au crescut destul? Sau ești din cartea România educată?”
Klaus Iohannis, președintele României FOTO Hepta.ro

Klaus Iohannis, președintele României, a scris pe Facebook vineri, 22 octombrie, că a cerut Consiliului European de la Bruxelles ”soluții europene pentru creșterea prețurilor la energie”.

A urmat un adevărat festival de ironii în comentarii, oamenii cerându-i președintelui să nu ”urmărească cu atenție și îngrijorare” și de această dată.

”Gura păcătosului adevăr grăiește

Doamne! Soluții pentru creșterea prețurilor”

”Soluții pentru creșterea prețului??? Nu e destul de mare??? Poate soluții pentru scăderea prețului la energie. Doamne ferește - ne!”

”Salut gestul dumneavoastră, domnule Președinte, de a încerca să găsiți soluții pentru situația cauzată de creșterea prețurilor la energie. Sper că a cere ferm unele lucruri să nu intre la categoria „Urmăresc cu atenție și îngrijorare"

”Domnule președinte, e nevoie de soluții nu PENTRU creșterea prețurilor la energie, ci LA creșterea prețurilor.

#RomaniaEducata”

”Mulțumim pentru resuscitarea USL-ului! Vă sutem profund îndatorați pentru această reușită istorică! "România lucrului bine făcut”

”Noi cam știm cum vă exprimati ferm și clar.

Sper că cei de la Bruxelles nu s-au șocat prea tare la atâta fermitate”

”Ziua 516: Iohannis Încă tot nu face ceva concret cu privire la criza din România. Dar urmează...”

PSD este de acord? Trebuie sa va consultati partenerii de coalitie inainte de orice iesire publica”

”Daca domnu' presedinte ramane implicat, gata m-am linistit. Dupa ce a invins pandemia in urma cu cateva luni, urmeaza sa rezolve si criza energetica si mai ales problemele de incalzire globala”

”Bruxelles-ul s-a cutremurat auzind”, sunt doar câteva dintre comentarii.

#Klaus Iohannis, #preturi energie electrica, #comentarii , #stiri Klaus Iohannis