Iohannis, lui Ponta: I-a prostit Basescu pe romani cand v-a numit premier? Pe mine m-a refuzat

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 21:54
12025 citiri
Iohannis, lui Ponta: I-a prostit Basescu pe romani cand v-a numit premier? Pe mine m-a refuzat

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, i-a dat replica finala adversarului de la PSD, Victor Ponta, la cea de-a doua dezbatere electorala din campanie, intreband daca "i-a prostit Basescu pe romani" cand l-a numit pe acesta prim-ministru.

In cadrul partii de final a dezbaterii care a avut loc miercuri seara la postul de televiziune B1 Tv, fiecare dintre cei doi candidati a avut dreptul la un mesaj de 3 minute adresat alegatorilor.

A doua dezbatere Ponta-Iohannis: Coruptii din partide au confiscat discutiile

"L-am vazut pe Traian Basescu, l-ati studiat pe Traian Basescu. Domnule Iohannis, acum l-am vazut pe Traian Basescu din nou - acelasi fariseism, aceeasi incredere ca ii prosteste din nou pe romani", a spus Victor Ponta, dupa mesajul lui Klaus Iohannis.

"Oare i-a prostit dl Basescu pe romani cand v-a pus prim-ministru? Pe mine m-a refuzat, pe dvs. v-a pus", a venit replica lui Klaus Iohannis, dupa care Victor Ponta a avut o scurta reactie, neinteligibila, deoarece moderatoarea emisiunii a pus punct dezbaterii.

In mesajul sau, Klaus Iohannis a incheiat indemnand alegatorii sa voteze "schimbarea" si a promis ca astfel va fi "un presedinte foarte bun".

"Din pacate, de data aceasta nu trebuie sa alegem intre doua persoane, ci intre doua abordari. Va propun schimbarea felului in care se face politica in Romania. Va propun o Romanie a respectului, a prosperitatii, a locului de munca, dl Ponta va propune cresteri de taxe si impozite pe 2015.

Raman cu oferta mea, de a schimba felul in care se face politica in Romania, de a avea respect fata de felul in care se face politica. Voi respecta dreptul la vot al romanilor, indiferent daca voteaza in Dorohoi sau in Bucuresti sau in Londra. Daca dl Ponta nu si-a facut treaba cand a fost prim-ministru, cum isi va putea face cand va fi presedinte?

Eu voi fi presedintele vostru, nu am in spate niciun fel de institutii, niciun fel de oameni care ma manevreaza. Sau daca doriti sa aveti un presedinte care este exponentul baronilor PSD, care face politica PSD. Nu dati toata puterea unui singur partid, care este de stanga, neautentic si nereformat. Votati schimbarea si voi fi un presedinte foarte bun pentru voi", este mesajul candidatului ACL, care a generat reactia lui Victor Ponta.

Citeste si:
Congresul PNL va avea loc la Romexpo, cu 5.000 de delegați. ”Nu luăm în calcul altă variantă în acest moment”
Congresul PNL va avea loc la Romexpo, cu 5.000 de delegați. ”Nu luăm în calcul altă variantă în acest moment”
Premierul Florin Cîţu a afirmat sâmbătă, înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional (BPN) al Partidului Naţional Liberal, că, pe lângă modificările la statutul formaţiunii, în BPN...
A fost aprobată propunerea lui Orban ca PNL să respingă orice formulă de colaborare cu PSD pentru guvernare
A fost aprobată propunerea lui Orban ca PNL să respingă orice formulă de colaborare cu PSD pentru guvernare
Președintele liberalilor, Ludovic Orban, a propus în Biroul Permanent Național o rezoluție simplă prin care să se respingă orice formulă de colaborare cu PSD pentru guvernare. Propunerea a...
Sursa: Ziare.com