Iohannis, lui Ponta: I-a prostit Basescu pe romani cand v-a numit premier? Pe mine m-a refuzat

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 21:54
12235 citiri
Iohannis, lui Ponta: I-a prostit Basescu pe romani cand v-a numit premier? Pe mine m-a refuzat
Foto: Facebook/ Victor Ponta

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, i-a dat replica finala adversarului de la PSD, Victor Ponta, la cea de-a doua dezbatere electorala din campanie, intreband daca "i-a prostit Basescu pe romani" cand l-a numit pe acesta prim-ministru.

In cadrul partii de final a dezbaterii care a avut loc miercuri seara la postul de televiziune B1 Tv, fiecare dintre cei doi candidati a avut dreptul la un mesaj de 3 minute adresat alegatorilor.

A doua dezbatere Ponta-Iohannis: Coruptii din partide au confiscat discutiile

"L-am vazut pe Traian Basescu, l-ati studiat pe Traian Basescu. Domnule Iohannis, acum l-am vazut pe Traian Basescu din nou - acelasi fariseism, aceeasi incredere ca ii prosteste din nou pe romani", a spus Victor Ponta, dupa mesajul lui Klaus Iohannis.

"Oare i-a prostit dl Basescu pe romani cand v-a pus prim-ministru? Pe mine m-a refuzat, pe dvs. v-a pus", a venit replica lui Klaus Iohannis, dupa care Victor Ponta a avut o scurta reactie, neinteligibila, deoarece moderatoarea emisiunii a pus punct dezbaterii.

In mesajul sau, Klaus Iohannis a incheiat indemnand alegatorii sa voteze "schimbarea" si a promis ca astfel va fi "un presedinte foarte bun".

"Din pacate, de data aceasta nu trebuie sa alegem intre doua persoane, ci intre doua abordari. Va propun schimbarea felului in care se face politica in Romania. Va propun o Romanie a respectului, a prosperitatii, a locului de munca, dl Ponta va propune cresteri de taxe si impozite pe 2015.

Raman cu oferta mea, de a schimba felul in care se face politica in Romania, de a avea respect fata de felul in care se face politica. Voi respecta dreptul la vot al romanilor, indiferent daca voteaza in Dorohoi sau in Bucuresti sau in Londra. Daca dl Ponta nu si-a facut treaba cand a fost prim-ministru, cum isi va putea face cand va fi presedinte?

Eu voi fi presedintele vostru, nu am in spate niciun fel de institutii, niciun fel de oameni care ma manevreaza. Sau daca doriti sa aveti un presedinte care este exponentul baronilor PSD, care face politica PSD. Nu dati toata puterea unui singur partid, care este de stanga, neautentic si nereformat. Votati schimbarea si voi fi un presedinte foarte bun pentru voi", este mesajul candidatului ACL, care a generat reactia lui Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Iohannis Basescu prostit romani, #Iohannis dezbatere Ponta, #dezbatere Ponta Iohannis , #Victor Ponta