Ironii ACL despre dezbatere: Mediul universitar se pare ca nu prieste PSD

Vineri, 07 Noiembrie 2014, ora 12:28
5016 citiri
Ironii ACL despre dezbatere: Mediul universitar se pare ca nu prieste PSD

Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al PNL, a spus vineri, inainte de intalnirea programata cu staff-ul PSD, in care ar trebui sa stabileasca termenii unei dezbateri intre candidatii Victor Ponta si Klaus Iohannis, cu ce impresii merge la negocieri.

"N-as vrea sa jignesc pe nimeni, dar mediul universitar se pare ca nu prieste PSD-ului", a spus Alina Gorghiu, la Realitatea TV.

Ea a precizat ca echipa ACL isi doreste ca o dezbatere intre cei doi candidati sa aiba loc "pe un teren neutru, la care sa aiba acces toata presa".

Iohannis, replica lui Ponta: La nivelul lui de doctorat confunda caminul cultural cu universitatea

Intrebata daca ACL a respins formula avansata de PSD, cu dezbateri in studiourile unor televiziuni pentru ca sediile TV sunt un "teren de temut pentru Iohannis", Gorghiu a replicat cu o intrebare: "Credeti ca Parlamentul sau universitatile sunt locatii de temut pentru Victor Ponta?".

Vineri, de la ora 13.30, staff-urile celor doi candidati vor avea "o prima discutie" cu privire la organizarea unei dezbateri electorale inainte de turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

"Sunt extrem de optimista ca PSD va fi de acord ca Ponta si Iohannis sa aiba aceasta dezbatere. Ne dorim foarte tare o dezbatere intre cei doi candidati", a aratat Gorghiu.

PSD si ACL negociaza termenii unei confruntari Ponta-Iohannis

Staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis a trimis, joi, o invitatie catre echipa lui Victor Ponta, pentru a se intalni sa stabileasca termenii unei dezbateri electorale. Vineri dimineata, Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, a confirmat participarea social-democratilor la aceste negocieri.

In ultimele zile, cei doi candidati pentru functia de presedinte al Romaniei s-au acuzat reciproc de faptul ca ar evita o confruntare electorala, inainte de scrutinul din 16 noiembrie.

Ponta, ironii pe tema confruntarii cu Iohannis

In timp ce Victor Ponta a propus patru dezbateri desfasurate la patru televiziuni de stiri, Klaus Iohannis a spus ca isi doreste un alt loc de desfasurare a unei astfel de dezbateri, pe teren neutru.

Universitatea de Vest din Timisoara si studentii de la Universitatea din Bucuresti au lansat public invitatii catre cei doi candidati la alegerile prezidentiale, oferindu-se sa gazduiasca astfel de dezbateri electorale.

Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC pentru Cotroceni, a obtinut 40,44% dintre voturi la scrutinul de duminica, pe locul doi fiind clasat candidatul ACL, Klaus Iohannis, cu 30,37%.

Citeste si:
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....
Cum a fost dovedit Traian Băsescu ca "turnător" în regimul comunist: "Nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii"
Cum a fost dovedit Traian Băsescu ca "turnător" în regimul comunist: "Nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii"
Germina Nagâţ, membru în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), a afirmat că Traian Băsescu nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii,...