Companiile aeriene au inceput reducerile la bilete

Luni, 17 Ianuarie 2011, ora 09:27
2799 citiri
Companiile aeriene au inceput reducerile la bilete

Companiile aeriene au inceput sa faca reduceri la biletele de avion catre destinatiile externe, mai ales catre orasele considerate capitalele shopping-ului.

Avand in vedere ca acum este perioada reducerilor la haine, companiile aeriene incurajeaza turismul pentru shopping prin bilete mai ieftine cu pana la 35% pentru calatoriile in strainatate.

De exemplu, la Carpatair, in perioada 15 ianuarie-15 februarie, se gasesc bilete de avion la preturi de la 98 de euro dus-intors pentru calatoriile realizate pana la jumatatea lunii martie spre destinatii precum Roma, Milano, Florenta, Ancona, dar si Munchen si Stuttgart.

La aceasta companie, un zbor dus-intors, pe ruta Bucuresti-Roma, in perioada 4-6 martie costa 108 euro, insa fara taxele de aeroport care ajung la 100 de euro.

"Cu ocazia deschiderii sezonului reducerilor de iarna, Carpatair a introdus programul Discount Shopping pentru sase destinatii de shopping din Italia si Germania", a declarat Paula Ardelean, directorul de marketing si vanzari al companiei Carpatair, cu hub-ul la Timisoara, pentru Ziarul Financiar.

Reduceri sunt si la compania aeriana KLM, tot de pana la 35%, la biletele de avion intr-o campanie sub numele "saptamani speciale cu oferte in toata lumea".

Promotiile sunt si la Air France, care incearca sa stimuleze cresterea numarului de pasageri inca din prima luna a anului acesta. Compania aeriana are bilete la pretul de 149 de euro pentru o calatorie dus-intors pe Bucuresti-Paris si la 599 de euro spre Hong Kong.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
#avion bilet, #redcueri bilete, #preturi bilete avion , #pret bilete