Politiciana care a făcut furori la CM din Rusia a venit și în Qatar FOTO

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 06:49
6527 citiri
Politiciana care a făcut furori la CM din Rusia a venit și în Qatar FOTO
Kolinda Kitarovic e și la CM din Qatar FOTO facebook

Campionatul Mondial din Rusia, desfășurat acum patru ani, a fost marcat și de prezența unei vedete din lumea politică.

Kolinda Grabar-Kitarovic, președintele Croației la acea vreme și o femeie frumoasă și carismatică, a devenit celebră în întreaga lume, după ce a mers la meciurile naționalei sale, care a ieșit vicecampioană mondială.

Ea a fost prima femeie președinte al Croației, după ce anterior ocupase funcția de ministru de Externe. Imaginile cu ea, susținându-și favoriții chiar și în ploaie, au făcut încojurul lumii.

Kolinda (54 ani) a pierdut alegerile din 2020, în favoarea lui Zoran Milanovic, dar a rămas o figură activă în politica din Croația. Acest lucru n-a împiedicat-o să fie prezentă și la Mondialul din Qatar, unde își susține cu aceeași frenezie echipa. Ea se bucură de popularitate în rândul fanilor din țara natală și nu numai.

Citește și:
Record mondial absolut în istoria fotbalului pentru Cristiano Ronaldo
Record mondial absolut în istoria fotbalului pentru Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo a devenit recordmen mondial de selecţii la echipa naţională, în meciul din această seară contra Liechtensteinul, în preliminariile EURO 2024. Cu un total de 197 de...
Influența electorală a BOR
Influența electorală a BOR
E greu de făcut o reformă reală a educației cu un an înainte să înceapă campania electorală. Ar fi mai onest ca totul să se amâne, în așa fel încât statul să nu mai facă din nou...
#Kolinda Kitarovic, #Qatar, #meciuri, #fan Croatia, #politica , #Campionatul mondial 2022