Un fost campion mondial și-a pierdut viața la 31 de ani, într-o avalanșă

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 12:32
1694 citiri
Un fost campion mondial și-a pierdut viața la 31 de ani, într-o avalanșă
Kyle Smaine

Americanul Kyle Smaine, în vârstă de 31 de ani, campion mondial la schi acrobatic în 2015, şi-a pierdut viaţa într-o avalanşă de zăpadă produsă la finalul săptămânii trecute în regiunea Nagano din Japonia, au anunţat rudele acestuia, citate de agenţia EFE.

Echipa de freestyle a Statelor Unite a confirmat, la rândul ei, decesul lui Smaine printr-o postare pe reţeaua de socializare Instagram, însoţită de o fotografie a sportivului.

"Am pierdut un om, un prieten, un schior şi un coechipier grozav", a scris Federaţia, transmiţând în acelaşi timp condoleanţe familiei sale.

Soţia schiorului, Jenna Dramise, a postat şi ea un mesaj de adio pe Instagram: "Sunt recunoscătoare că m-am căsătorit cu tine şi că te-am avut în viaţa mea. Ţi-a plăcut schiul mai mult decât oricui altcuiva".

În avalanşa produsă şi-au pierdut viaţa două persoane, între care Smaine, conform autorităţilor din Nagano.

Originar din Apple Valley (SUA), Kyle Smaine a cucerit medalia de aur la schi acrobatic la Campionatele Mondiale din 2015 de la Kreischberg (Austria). Ultima sa competiţie majoră a fost trei ani mai târziu la Cupa Mondială de la Mammoth Mountain.

#Kyle Smaine, #campion mondial, #avalansa , #stiri din sport
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
766 citiri.condolences