Transferul lui Mbappe la Real Madrid revine în prim-plan! Dar acum spaniolii pun condiții

Duminica, 17 Decembrie 2023, ora 01:06
2195 citiri
Transferul lui Mbappe la Real Madrid revine în prim-plan! Dar acum spaniolii pun condiții
Kylian Mbappe FOTO DigiSport.ro

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid vrea să-l recruteze pe starul francez Kylian Mbappe, "dar nu la orice preţ", anunţă cotidianul sportiv spaniol AS pe prima pagină.

Mbappe (24 de ani) este legat prin contract de Paris Saint-Germain până la finalul acestui sezon, iar de la 1 ianuarie 2024 va putea negocia liber cu orice club interesat de serviciile sale.

Conform AS, conducerea clubului madrilen a decis să adopte o poziţie "fermă" în privinţa lui Kylian Mbappe, căruia îi va oferi ca termen până pe 15 ianuarie să se decidă dacă semnează cu Real.

Oficialii grupării de pe Santiago Bernabeu nu vor să mai repete situaţia de acum doi ani, când au fost ţinuţi în şah de Mbappe timp de şase luni, înainte ca internaţionalul francez să-şi prelungească înţelegerea cu PSG.

Lucrurile sunt însă diferite în acest moment, în condiţiile în care brazilienii Vinicius Junior şi Rodrygo au devenit deja elemente de bază în echipa madrilenă, iar englezul Jude Bellingham, transferat în vara trecută de la Borussia Dortmund, a depăşit toate aşteptările prin evoluţiile sale în tricoul lui Real Madrid, astfel că o eventuală nouă ratare a transferului lui Mbappe nu ar mai fi considerată o dramă.

Presa spaniolă scrie, totodată, că aceasta va fi ultima ocazie pentru Kylian Mbappe de a îmbrăca tricoul lui Real Madrid, madrilenii neintenţionând să-l mai contacteze pe francez pe viitor, în cazul unui eşec al negocierilor în această iarnă.

În cazul în care nu va ajunge la un acord cu Mbappe şi transferul francezului nu se va realiza, clubul madrilen are deja o altă ţintă bine identificată: norvegianul Erling Haaland de la Manchester City.

Quarterly Report - Editia 4

Mbappe, transfer confirmat la gigantul european. Mama lui a făcut anunțul
Mbappe, transfer confirmat la gigantul european. Mama lui a făcut anunțul
Atacantul Kylian Mbappé a organizat, luni, 20 mai, într-un restaurant din Paris, o petrecere de adio înainte de plecarea sa de la PSG. La ieşirea de la restaurant, în jurul orei 23.30, mama...
Vedeta lui Real Madrid a prins ultima convocare la un turneu final. Sau va juca și la 40 de ani?
Vedeta lui Real Madrid a prins ultima convocare la un turneu final. Sau va juca și la 40 de ani?
Veteranul Luka Modric (Real Madrid), în vârstă de 38 de ani, a fost convocat de selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, pentru EURO 2024, probabil ultimul eveniment major din cariera...
#Kylian Mbappe, #Real Madrid, #psg , #stiri fotbal