Boloni continua atacurile la adresa lui Becali

Duminica, 18 Octombrie 2009, ora 08:21
1872 citiri
Boloni continua atacurile la adresa lui Becali

Antrenorul echipei Standard Liege, Ladislau Boloni, a explicat atacul la adresa lui Gigi Becali, facut vineri, intr-o scrisoare deschisa.

"Acum, cand oamenii sunt calcati in picioare, cand sunt umilit zi de zi si cand miscarea Steaua este in pericol a fost momentul sa ii dau o replica lui Gigi Becali. Pe mine nu ma intereseaza ca ma jigneste, nu asta este problema. Problema este ca spiritul Steaua nu poate sa fie valorificat, respectat si continuat de catre o conducere ca aceasta", a spus Ladislau Boloni pentru Telesport.

Ladislau Boloni isi doreste ca toate fostele glorii ale Stelei sa se uneasca impotriva lui Gigi Becali, fiind suparat ca Emeric Ienei s-a impacat deja cu patronul din Ghencea.

"Ma deranjeaza ca Nea Imi a facut un compromis si s-a impacat cu Becali. Trecutul Stelei este mototolit de Gigi Becali si nu vad niciun viitor cu acest om in fruntea clubului!", a adaugat Boloni.

Fostul jucator al Stelei l-a atacat pe Gigi Becali, intr-o scrisoare deschisa facuta publica vineri, in care deplangea situatia clubului din acest moment.

Citeste si:
Jucătorul amenințat de Gigi Becali: "Joacă bă fotbal!"
Jucătorul amenințat de Gigi Becali: "Joacă bă fotbal!"
Gigi Becali și-a păstrat vechile obiceiuri, acelea de a interveni în mersul echipei și a-și mărturisi nemulțumirile în privința unor fotbaliști. Ultimul intrat în vizorul patronului...
Gigi Becali a făcut echipa pentru noul sezon! Care sunt titularii de la FCSB
Gigi Becali a făcut echipa pentru noul sezon! Care sunt titularii de la FCSB
FCSB a ratat pentru al șaptelea an consecutiv titlul de campioană a României și va începe noul sezon cu gândul să evite un nou eșec. Vechile obiceiuri rămân însă valabile, implicarea...