Boloni, indignat de mutarea Stelei la Buzau

Vineri, 21 Mai 2010, ora 15:54
614 citiri
Boloni, indignat de mutarea Stelei la Buzau

Fostul jucator al Stelei, Ladislau Boloni, s-a declarat indignat de mutarea echipei patronate de Gigi Becali la Buzau.

"Steaua paraseste Ghencea si se muta la Buzau? Nu pot sa cred. Este total anormal. Nici nu-mi inchipui treaba aceasta. E cel mai frumos stadion din Bucuresti..istorie..sa dispara asa...e un moment trist.

Acolo este istoria Stelei. Acolo sunt cele mai frumoase momente atat pentru Steaua, cat si pentru echipa nationala...E foarte trist! De neinchipuit pentru mine! Cine e de vina? Nu stiu....adica stiu, dar nu vreau sa comentez.", a declarat Ladislau Boloni pentru Sport.ro.

Boloni, aproape de a antrena o fosta castigatoare a Ligii Campionilor

Altfel, Ladislau Boloni este aproape de reveni in prima liga din Portugalia, el fiind dorit de fosta castigatoare a Ligii Campionilor, FC Porto.

Hagi, acuzat ca vrea sa preia Steaua de la Becali

Gigi Becali a lansat o noua bomba in scandalul pe care il poarta cu Ministerul Apararii, el acuzandu-l, mai mult sau mai putin voalat, pe Gica Hagi ca ar fi in spatele conflictului si ca ar vrea sa preia clubul Steaua.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Ladislau Boloni, #Steaua evacuata Ghencea, #Gigi Becali , #antrenor