Boloni: Dinamo m-a ofertat, dar am refuzat

Marti, 16 Iunie 2009, ora 13:47
615 citiri
Boloni: Dinamo m-a ofertat, dar am refuzat

Tehnicianul campioanei Belgiei, Ladislau Boloni, a declarat, marti, ca a primit o oferta de a antrena gruparea Dinamo, dar situatia confuza a ros-albilor, precum si faptul ca va evolua cu Standard Liege in grupele Ligii Campionilor l-au facut sa refuze propunerea.

"M-a contactat domnul Borcea pentru a veni la Dinamo, dar situatia lor de acum este delicata. Cei de la Dinamo sunt foarte abatuti acum, sunt cam multe necunoscute in sanul echipei si nu stiam in ce directie m-as fi dus daca semnam un contract cu aceasta formatie. In plus, vreau sa joc in grupele Ligii Campionilor cu Standard, chiar daca va fi un parcurs greu si scurt, eu m-am luptat mult pentru a ajunge aici. Astea au fost motivele pentru care am refuzat Dinamo. Cu toate acestea, vreau sa asigur toata suflarea dinamovista ca are respectul meu", a explicat Boloni motivele care l-au facut sa refuze preluarea gruparii din Stefan cel Mare.

Antrenorul lui Standard a vorbit si despre cea de-a doua oferta pe care a primit-o pentru a antrena o echipa din Romania: "M-a cautat domnul Argaseala, dar i-am spus ca pentru orice discutii se poate adresa impresarului meu. Asa mi se pare normal si profesionist. Nu am cerut 1.000.000 de euro salariu pentru a veni la Steaua, nu stiu de unde a aparut aceasta informatie. De fapt, nu i-am dat nicio indicatie impresarului meu in ceea ce priveste negocierile".

O alta echipa care a fost interesata de serviciile lui Ladislau Boloni a fost gruparea scotiana Celtic Glasgow: "Cei de la Celtic testau mai multe piste si cred ca-si doreau foarte mult un antrenor din Marea Britanie. Nu stiu daca eram prima lor optiune, a treia sau a cincea, dar cert este ca eu nu mai puteam sa astept".

Ladislau Boloni, care se afla in vacanta alaturi mama sa, a vorbit si despre semnarea noului contract cu Standard Liege: "Cred ca maine voi merge in Belgia, acolo unde voi semna contractul alaturi de conducerea clubului si alaturi de reprezentantii presei. Nu priveste pe nimeni daca salariul meu a crescut sau a ramas acelasi. Negocierile au fost normale, ca orice negocieri, nu pot spune daca au fost grele sau usoare".

In incheiere, antrenorul campioanei Belgiei a vorbit si despre campania de transferuri a gruparii sale: "S-ar putea ca in lotul nostru sa apara jucatori romani. Maine am sa vorbesc cu cei din conducere si despre acest aspect", a spus Boloni, care a comentat si posibilitatea ca Marius Niculae sa se reintoarca la Standard Liege, asa cum s-a speculat in presa: "Marius e un jucator pe care il cunosc foarte bine, dar are un mare handicap, a jucat deja pentru Standard".

Boloni a preluat echipa in luna iunie a anului 2008, iar in acest sezon a reusit sa castige campionatul in Belgia, dupa ce a trecut la baraj de rivalii de la Anderlecht Bruxelles. De asemenea, la debut, Boloni a castigat si Supercupa Belgiei.

EXCLUSIV. Anunț neașteptat despre antrenorul lui Dinamo. Fostul oficial îl apără pe Ovidiu Burcă
EXCLUSIV. Anunț neașteptat despre antrenorul lui Dinamo. Fostul oficial îl apără pe Ovidiu Burcă
Fostul recrutor al lui Dinamo, Octavian Marin, a explicat ce impact au avut la echipă antrenorii din acest sezon, Ovidiu Burcă și Zeljko Kopic. Octavian Marin crede că criticile care s-au...
FC Botoșani - Dinamo, o nebunie de meci: autogol, gol anulat, penalty ratat, accidentare gravă. Lovitura de grație, în prelungiri
FC Botoșani - Dinamo, o nebunie de meci: autogol, gol anulat, penalty ratat, accidentare gravă. Lovitura de grație, în prelungiri
Formaţia Dinamo a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii. Pentru FC Botoşani au marcat Moura (13 -...
#Ladislau Boloni, #Dinamo , #stiri Ladislau Boloni