Iahtul pe care Prințesa Diana și fostului ei iubit Dodi al-Fayed și-au petrecut ultima vacanță va fi scos la vânzare

Vineri, 12 August 2022, ora 17:45
2882 citiri
Iahtul pe care Prințesa Diana și fostului ei iubit Dodi al-Fayed și-au petrecut ultima vacanță va fi scos la vânzare
Aventura prințesei Diana cu fiul miliardarului Mohamed al-Fayed Dodi a durat doar câteva luni FOTO Twitter

Luna aceasta se împlinesc 25 de ani de la moartea tragică a uneia dintre cele mai uimitoare femei din familia regală britanică, Prințesa Diana. Cu o lună înainte de moartea ei, Lady Dee se afla în vacanță pe un iaht cu fostul ei iubit, magnatul egiptean Dodi al-Fayed, care a murit și el în accidentul de la Paris.

În acea ultimă vacanță magică, Diana și-a luat fiii, prințul William și prințul Harry, cu ea. Călătoreau în sudul Franței la bordul superyacht-ului, care acum va fi scos la vânzare.

Iahtul a aparținut tatălui lui Dodi, fostul proprietar al magazinelor Harrods, Mohamed al-Fayed. După accidentul de mașină din august 1997 care a ucis cuplul, Mohamed a încercat de mai multe ori să vândă iahtul, dar fără rezultat.

Acum iahtul îi aparține lui Bassim Haidar, care l-a cumpărat anul trecut. El intenționează să vândă nava pentru a cumpăra un model mai mare. Barca este în prezent în revizie, după care este planificată să o scoată la vânzare luna viitoare. Acest lucru a fost declarat de directorul Seawood Yachts, John Wood.

Iahtul a fost lansat la apă în 1990. Nava are nouă cabine care pot găzdui până la 18 pasageri, precum și 26 de membri ai echipajului. Există jacuzzi, solar, sufragerie, bar și spațiu de birou. Deși prețul navei nu a fost încă precizat, la momentul vânzării anterioare costa peste 10 milioane de dolari.

Aventura prințesei Diana cu fiul miliardarului Mohamed al-Fayed Dodi a durat doar câteva luni. Au existat zvonuri privind o căsătorie. Totuși, surse apropiate familiei regale, după moartea lui Lady Dee, au infirmat astfel de concluzii.

Prietenii prințesei credeau că ea era încă îndrăgostită de fostul ei soț, Prințul Charles, în timpul aventurii cu Dodi.

Cu toate acestea, fiul miliardarului egiptean nu a fost singurul iubit al lui Lady Dee de la despărțirea ei de Prințul de Wales. Din 1995 până în 1997, ea s-a întâlnit cu un medic britanic de origine pakistaneză, Hasnat Khan. Prietenii Dianei au asigurat că aceasta este îndrăgostită de Hasnat și l-au numit „un domn minunat”. Cu toate acestea, cuplul a trebuit să se despartă. Acest lucru a fost probabil pentru că Lady Dee nu a vrut să se mute în Pakistan.

Citește și:
Bacterie descoperită în mai multe sortimente de crenvurşti aflate la vânzare. Clienții care au cumpărat sunt rugați să nu le consume
Bacterie descoperită în mai multe sortimente de crenvurşti aflate la vânzare. Clienții care au cumpărat sunt rugați să nu le consume
Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy comercializate în România sunt retrase de la vânzare din toate magazinele din ţară, furnizorul solicitând rechemarea voluntară a produselor după...
De unde să cumpărați îmbrăcăminte turistică de înaltă calitate?
De unde să cumpărați îmbrăcăminte turistică de înaltă calitate?
Vă place să faceți drumeții pe trasee turistice, să câștigați experiențe noi și să vedeți lumea din vârful munților? Dacă da, probabil că vă întrebați de unde să obțineți...