Totul despre concertul Lady Gaga de la Bucuresti

Joi, 16 August 2012, ora 15:09
3620 citiri
Totul despre concertul Lady Gaga de la Bucuresti
Foto: Emagic

Asteptarea va lua sfarsit joi seara pentru fanii lui Lady Gaga, care o asteapta pe cantareata de ani de zile sa vina in Romania. Incepand cu ora 21:00 artista se va dezlantui pe scena din Piata Constitutiei, inaintea sa cantand Lady Starlight.

Fanii vor putea intra la concert inca de la ora 17:00.

Artista va canta pe o scena de aproximativ 3.000 de metri patrati si 26 de metri inaltime.

Scena are forma unui castel realizat in stil gotic.

Fanii trebuie sa stie ca nu au voie sa intre la concert cu umbrele, sticle de apa, aparate foto profesionale sau neprofesionale si nici macar parfumuri.

Cel de-al doilea concert sustinut de Lady Gaga in Europa in acest turneu, primul a avut loc la Sofia, se anunta a fi unul de exceptie. Cu siguranta, cantareata isi va uimi fanii.

Lady Gaga a ajuns in Romania si a dormit ore intregi in autocar

Lady Gaga a ajuns in Bucuresti miercuri cu autocarul cu care a plecat spre Romania imediat dupa concertul de la Sofia. Zeci de fani, care stateau in fata hotelului in care s-a cazat, au avut destul de mult de asteptat pentru ca diva a dormit cam mult in autocar.

Dupa ore de stat in soare, tinerii au reusit sa o vada pe artista, care a stat cateva minute bune sa faca poze cu ei si sa le dea autografe.

Un paparazzo tupeist, pus la punct de bodyguardul lui Lady Gaga

Momentul nu a fost lipsit de incidente deoarece un paparazzo a vrut sa faca o poza sub rochia lui Lady Gaga, insa bodyguardul sau si-a facut imediat meseria si i-a confiscat aparatul foto.

Apoi, artista a urcat in camera de hotel, insa fanii nu au plecat, ci s-au asezat in fata ferestrei si au inceput sa o strige, sperand ca diva isi va face aparitia la geam.

Unii erau entuziasmati si tipau de bucurie, in timp ce altii plangeau cat puteau de tare, insa de suparare pentru ca nu au reusit sa obtina autograful mult asteptat.

"Eu chiar meritam", a strigat plangand o adolescenta.

"Este perfecta", a tipat o alta entuziasmata ca si-a vazut idolul.

Daca vor ramane la fel de bucurosi sau vor fi dezamagiti de concert ramane de vazut.

Lady Gaga, contestata de mii de romani, printre care si Becali: E o fiinta malefica!

In aceasta seara, linistea in zona centrala unde are loc concertul va fi asigurata de peste 300 de jandarmi.

Bucuresti: Restrictii de trafic in Centru pentru concertul Lady Gaga

Bucurestenii trebuie sa stie ca, din cauza concertului, circulatia rutiera va fi restrictionata. Astfel, in perioada 16 august, ora 10:00 - 17 august, ora 05:00 2012, traficul va fi restrictionat pe Bd. Unirii intre bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei si pe bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite.

Asa ca soferii vor fi nevoiti sa gaseasca o ruta ocolitoare.

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul "The Born This Way Ball", ce a debutat pe 27 aprilie in Coreea de Sud si care include peste 20 de orase europene.

"The Born This Way Ball" este cel de-al treilea turneu din cariera artistei si pana acum s-a dovedit a fi cel mai spectaculos.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Lady Gaga concert Bucuresti, #Lady Gaga concert Romania, #Lady Gaga concert , #evenimente