Cele mai sexy cantarete din lume, pe scena (Galerie foto)

Vineri, 22 Martie 2013, ora 23:57
12703 citiri
Cele mai sexy cantarete din lume, pe scena (Galerie foto)
Foto: Handbag

Faimoasele cantarete care efectueaza turnee mondiale apeleaza la diversi designeri cunoscuti pentru a le realiza garderobe sexy, care sa impresioneze zecile de mii de spectatori. Beyonce, Rihanna, Lady Gaga sau Katy Perry sunt printre vedetele care pun mare pret pe tinutele lor din spectacole.

Astfel, Rihanna a apelat la Givenchy pentru turneul sau mondial Diamonds, Rita Ora a lucrat cu Emilio Pucci si Paloma Faith pentru a pune in evidenta stilul Dolce & Gabbana, informeaza, Handbag.

Rihanna, cantareata din Barbados in varsta de 25 de ani, are o adevarata colectie de premii, in numar de 241. Dintre acestea trebuie sa remarcam cele 7 premii Grammy primite.

Turneul sau Diamonds Tour se intinde pe aproape intreg anul 2013 si cuprinde orase de pe trei continente. Va concerta in foarte multe tari, printre care Statele Unite, Canada, Spania, Portugalia, Franta, Belgia, Anglia, Germania, dar si in Australia si Noua Zeelanda.

Cantareata americana Beyonce, nascuta pe 4 septembrie 1981, a cucerit in cariera sa nu mai putin de 17 premii Grammy. Turneul mondial din 2013 al lui Beyonce se numeste "The Mrs. Carter Show".

In Europa, Beyonce va avea 32 de concerte, incepand cu spectacolul de la Belgrad din 15 aprilie si va strabate intregul continent, pana la Stockholm, in 29 mai. Apoi se va muta in America din 28 iunie pana pe 5 august 2013, potrivit siteului oficial al cantaretei.

Cantareata britanica Rita Ora, in varsta de 22 de ani, a debutat cu albumul intitulat chiar "Ora" in anul 2012. Ea s-a nascut pe 26 noiembrie 1990 la Pristina din fosta Iugoslavie, astazi Kosovo.

Interpreta americana Lady Gaga, in varsta de 26 de ani, a scos trei albume in 2008, 2009 si 2011. Noul sau LP va fi lansat in 2013 si se va numi "Artpop". Extravaganta cantareata a jucat si in 5 filme.

Pana acum Lady Gaga a primit un numar impresionant de premii muzicale, 308. A cucerit 5 premii Grammy, doua in 2010 si trei in 2011.

Katy Perry este o cantareata americana in varsta de 28 de ani care s-a lansat cu primul sau single "I Kissed a Girl" in anul 2008. De atunci ea a primit 130 de premii muzicale, dar inca nu a castigat niciun trofeu Grammy.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#fotografii cantarete sexy scena, #fotografii concerte Lady Gaga, #fotografii concerte Beyonce, #fotografii concerte Rihanna , #stiri Lady Gaga