Lady Gaga nu mai canta pe Arena Nationala

Luni, 30 Iulie 2012, ora 13:53
3517 citiri
Lady Gaga nu mai canta pe Arena Nationala

Concertul Lady Gaga din 16 august, programat initial pe Arena Nationala, se muta in Piata Constitutiei. Fanii vor beneficia de o noua categorie de bilete.

Decizia a fost luata din considerente de ordin logistic, pregatirea productiei necesitand mult mai mult timp decat cel preconizat initial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo - FC Barcelona, programat cu doar cateva zile inainte de concert, se mentioneaza pe site-ul organizatorilor.

Incepand de marti, 31 iulie, fanii vor putea achizitiona bilete si in picioare, la Gazon C, acestea urmand sa poata fi cumparate la pretul de 70 de lei pana pe 6 august si 90 de lei pana pe 15 august, inclusiv.

In ziua concertului biletele la Gazon C vor putea fi achizitionate la intrarea in zona de concert, la pretul de 110 lei.

Noul spatiu va include locuri in tribune, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vandute deja pentru Arena Nationala si renumerotate corespunzator. Se vor pastra categoriile de pret anuntate initial pentru biletele cu loc, acestea urmand a fi insa dispuse mai aproape de scena, cu o vizibilitate optima. Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor suferi modificari.

Concertul Lady Gaga este inclus in turneul mondial The Born This Way Ball, ce a debutat pe 27 aprilie in Coreea de Sud si care include 21 de orase europene, printre care si Bucuresti. In cadrul turneului, artista interpreteaza atat piese de pe cel mai recent album, Born This Way, cat si piese incluse pe albumele The Fame si The Fame Monster.

Pe continentul european, Lady Gaga este insotita de trupa The Darkness, reunita recent, cunoscuta pentru hit-ul "I Believe In A Thing Called Love", si de Lady Starlight, o mai veche colaboratoare a artistei.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#concert Lady Gaga Romania, #Lady Gaga concert Arena Nationala, #Lady Gaga concert Piata Constitutiei, #Lady Gaga concert locatie , #stiri Lady Gaga