Lady Gaga si Elton John colaboreaza, dar nu pentru muzica - ce vor sa lanseze

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 20:43
1922 citiri
Lady Gaga si Elton John colaboreaza, dar nu pentru muzica - ce vor sa lanseze
Foto: Facebook/Lady Gaga

Cantareata americana Lady Gaga si cantaretul britanic Elton John s-au asociat pentru a lansa impreuna o linie vestimentara, in colaborare cu lantul de magazine american Macy's.

Love Bravery este o noua linie vestimentara exclusivista, care va contine haine si accesorii create pentru a-i inspira pe tineri si pentru a sustine fundatiile de caritate ale celor doi artisti - Born This Way Foundation, infiintata de Lady Gaga, si Elton John AIDS Foundation, infiintata de Elton John, informeaza site-ul publicatiei The Hollywood Reporter, citat de News.ro.

Madonna lanseaza o linie vestimentara pentru femeile mature

Intr-o declaratie de presa comuna prin care au anuntat aceasta colaborare din universul modei, Elton John si Lady Gaga spun ca Love Bravery este "o linie vestimentara vivace, intr-o editie limitata, de haine si accesorii, care inspira compasiune si care combate ideile preconcepute".

Linia vestimentara Love Bravery va include tricouri, pulovere, jachete, rucsacuri, esarfe, caciuli si fesuri, brelocuri si insigne. De asemenea, cei doi artisti vor lansa in cadrul aceluiasi brand diverse tipuri de boxe si casti, o linie de stile de apa plata si chiar skateboarduri.

Noua linie vestimentara va fi lansata in cadrul campaniei "American Icon" lansata de lantul de magazine Macy's, care va include afise si panouri, ce combina talentul si stilul celor doi cantareti.

Produsele din linia Love Bravery vor fi comercializate exclusiv in magazinele Macy's incepand din aceasta primavara, pana pe 30 august. Un procent de 25% din incasarile ce vor fi generate de fiecare produs vandut vor fi donate in beneficiul Born This Way Foundation si Elton John AIDS Foundation.

Lady Gaga, pe numele ei adevarat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a nascut pe 28 martie 1986. Artista americana si-a inceput cariera muzicala in 2001, iar pana in prezent a lansat patru albume de studio, care s-au vandut in 29 milioane de copii pe plan mondial. Cantareata Lady Gaga, care a sustinut un concert la Bucuresti in 2012, a fost recompensata cu sase premii Grammy.

Elton John este un cantaret, compozitor si pianist britanic, care, intr-o cariera impresionanta de peste cinci decenii, a castigat cinci premii Grammy, un premiu Tony, un premiu Oscar si un Glob de Aur.

Albumele sale s-au vandut in peste 450 de milioane de copii pe plan mondial. Incepand cu anii 1980, s-a implicat intens in lupta impotriva SIDA, a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame, in 1994, si a primit din partea reginei Elizabeth a II-a titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, in 1998.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Lady Gaga lanseaza haine, #Lady Gaga haine Elton John, #Lady Gaga linie vestimentara Elton John , #stiri Lady Gaga