Cele mai bune laptopuri de 32 GB RAM – Alegerile perfecte pentru gameri și profesioniști

Advertorial
Marti, 10 Ianuarie 2023, ora 17:13
4037 citiri
Cele mai bune laptopuri de 32 GB RAM – Alegerile perfecte pentru gameri și profesioniști
FOTO: unsplash.com

Când căutați laptopuri pentru nevoi profesionale, nu puteți face compromisuri la categoria memorii RAM. Dacă doriți să aveți laptopul puternic și extrem de eficient, trebuie să vă asigurați că are memorie RAM bună, suficientă pentru a rula fără probleme chiar și cele mai solicitante și complexe sarcini. Când vine vorba de laptopuri pentru profesioniști și gameri, un laptop de 32 GB RAM poate fi o opțiune bună de luat în considerare. Deși aceste laptopuri sunt disponibile în diferite intervale de preț, acestea costă adesea mai mult decât laptopurile obișnuite și sunt considerate alegeri premium.

Pentru a vă ajuta să cumpărați cu ușurință cel mai bun laptop de 32 GB RAM online, am enumerat câteva dintre alegerile de top pe care le puteți lua în considerare atunci când faceți achiziția.

2021 HP 17.3" HD+ Touchscreen Laptop

Dacă doriți să cumpărați un laptop touchscreen cu 32 GB RAM, acesta poate fi o opțiune bună pentru nevoile dvs. profesionale pentru a vă face mai eficient. Acest laptop are o dimensiune a ecranului de 17,3 inchi, ceea ce este suficient pentru aproape toate tipurile de sarcini profesionale. Procesorul AMD Ryzen 5-5500U este combinat cu 32 GB RAM, 1 TB HDD și 512 GB SSD pentru a vă oferi suficient spațiu de date pentru toate nevoile dvs. de stocare. Tastatura de dimensiune completă este ușor de utilizat, iar caracteristica de încărcare rapidă a acestui laptop îl face potrivit pentru călătorii. Deci, nu trebuie să vă gândiți prea mult înainte de a vă cheltui banii pe acest laptop cu ecran touchscreen.

Pro: Încărcare rapidă disponibilă, tastatură de dimensiune completă;

Contra: Nu este foarte compact.

Lenovo Legion 5 Gaming Laptop

Căutați un laptop de gaming puternic, potrivit pentru profesioniști? Acesta de la Lenovo poate fi o opțiune bună cu 32 GB RAM. Acest laptop de gaming are o dimensiune a ecranului de 15,6 inchi, ceea ce este suficient pentru aproape toate nevoile populare de jocuri. Cu spațiu de stocare SDD de 1 TB, acest laptop vă oferă spațiu suficient pentru a descărca chiar și unele dintre jocurile dvs. preferate în mod convenabil, fără să vă faceți griji că ocupați tot spațiul de stocare. Fiind disponibil cu o tastatură iluminată, acest laptop de gaming cu 32 GB RAM se va combina cu ușurință cu configurația dvs. de gaming.

Pro: Puternic pentru nevoile de jocuri, tastatură iluminată;

Contra: Scump.

2022 HP 14" HD Display Laptop

Dacă doriți să cumpărați un laptop compact de 32 GB care este extrem de portabil și potrivit pentru nevoile de afaceri, acesta poate fi o opțiune bună de încredere. Disponibil cu procesorul AMD Ryzen 3, acest laptop vă oferă o performanță puternică cu combinația sa de RAM și ROM și se potrivește aproape tuturor nevoilor de afaceri. Memoria RAM de 32 GB este cuplată cu 2 TB pentru ca acest laptop să-ți merite banii și să-ți ofere performanțe puternice pentru toate sarcinile tale. Ecranul anti-orbire oferă o experiență de lucru confortabilă și vă permite să lucrați convenabil pentru o perioadă lungă de timp. Deoarece acest laptop cântărește mai puțin de 1,5 kg, este o alegere excelentă pentru călătorii.

Pro: Foarte accesibil, Dublați spațiul de stocare în comparație cu alte opțiuni populare, Ușor;

Contra: Nu este potrivit pentru jocuri.

HP Pavilion 15.6" FHD Touchscreen Laptop

Iată un alt laptop de 32 GB RAM de la HP pe care îl poți cumpăra online dacă ești în căutarea unui laptop eficient cu ecran tactil. Acest laptop este disponibil cu un procesor Intel Quad-Core i7-1165G7 de a 11-a generație, 32 GB RAM și 1 TB SSD. Designul premium al acestui laptop îl face o alegere elegantă și vă oferă să vă îmbunătățiți experiența de lucru. Durata de viață a bateriei de până la 8 ore și caracteristica de încărcare rapidă fac din acest laptop o alegere excelentă pentru aproape toți cei care trebuie să iasă frecvent. Dimensiunea ecranului este de 15,6 inci și acest laptop cântărește mai puțin de 2 kg.

Pro: Durată lungă de viață a bateriei, Disponibil cu procesor i7, Disponibil cu o opțiune de încărcare rapidă;

Contra: Nu este potrivit pentru gameri.

MSI GF63 Thin 15 Gaming Laptop

Când vine vorba de laptopuri pentru jocuri, MSI a fost un nume de încredere în India. Acest laptop de 32 GB RAM al mărcii este o alegere bună pentru jucătorii profesioniști care iubesc laptopurile premium pentru nevoile lor de jocuri. Combinația de 32 GB RAM cu 1 TB SSD face ca acest laptop să-ți merite banii și îți permite chiar să descarci jocurile tale preferate pentru sesiuni offline. Tastatura oferă acestui laptop un aspect elegant și se va potrivi perfect cu celelalte accesorii de gaming ale tale. Cu un procesor Intel Quad-Core i5-10300H din a 10-a generație, acest laptop își merită banii.

Pro: Tastatură cu iluminare, Combinație puternică pentru gaming;

Contra: Procesor din a 10-a generație.

Mentor Market vă pune la dispoziție zeci de modele de încărcătoare, baterii, tastaturi si display-uri. Vă așteptăm pe site-ul nostru sau în magazinul fizic pentru a vă putea oferi suport în decizia dvs. de a achiziționa ceea ce aveți nevoie. Vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook, adresa de e-mail sau la telefon.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#laptopuri, #cele mai bune laptopuri, #alegerea perfecta , #laptop