Irlandezii catre Diarra: Vom avea grija de tine!
Lassana Diarra / stiri Lassana Diarra
Desi mai e o zi pana la infruntarea Franta - Irlanda, din barajul pentru Campionatul Mondial din 2010, spiritele sunt incinse dupa evenimentele de la partida tur. Jigniti pe teren de catre Lassana Diarra, irlandezii ii transmit francezului ca nu va scapa nepedepsit. "Dupa ce arbitrul a incheiat partida eram cu capul in jos. Lassana a venit la mine si credeam ca vrea sa ne strangem mana, dar el a inceput sa ma insulte. A spus apoi lucruri jignitoare despre mine si poporul irlandez. Mi-e si rusine sa repet ce a zis", a declarat mijlocasul Keith Andrews. "Il vrem pe Diarra si miercuri pe gazon. Abia il asteptam. Vom avea grija de el", au declarat mai multi jucatori irlandezi, insa Diarra a replicat scurt: "Daca Andrews o sa ma caute, ma va gasi. Pregatit!". In tur, francezii s-au impus cu scorul de 1-0 chiar la Dublin, prin reusita lui Nicolas Anelka. Returul se va disputa miercuri, de la ora 22:00. C.F.

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Lassana Diarra, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Lassana Diarra
Lassana Diarra
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Lassana Diarra, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.