Laszlo Attila, la Realitatea TV Cluj: "Declaratiile liderilor politici romani si maghiari, o modalitate de campanie electorala perversa"

Vineri, 16 August 2013, ora 00:27
1924 citiri
Senatorul UDMR, Laszlo Attila, e de parere ca declaratiile liderilor politici din ultimele zile, care au dus la crearea unor tensiuni romano-maghiare, nu sunt decat declratii electorale in afara campaniilor electorale.

"Cred ca in ultimele zile am asistat la diverse declaratii de campanie, pentru ca in 2014 vom avea alegeri atat in Romania, cat si in Ungaria. Noi avem prezidentialele, ei au generale, locale si europarlamentare. As considera aceste declaratii un ajutor reciproc de campanie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Ce a patit mecanicul de locomotiva care a evitat impactul cu masina de pompieri din Cluj
Mecanicul de locomotiva care a reusit sa evite in ultima clipa impactul cu masina de pompieri din ...
Un motociclist a fost accidentat pe Aleea Stadionului, de langa Cluj Arena! Motocicleta s-a facut praf! - FOTO
Un accident rutier a avut loc in urma cu putine momente pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Din ...
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...