Luni, 05 Noiembrie 2007, ora 09:59

Teatrul maghiar din Sfantu Gheorghe, la Nottara

Laszlo Bocsardi / Sfantu Gheorghe

Teatrul maghiar "Tamasi Aron" din Sfantu Gheorge va prezenta luni, pe scena Teatrului "Nottara" din Bucuresti, spectacolul cu piesa "Regele Lear", dupa Shakespeare, transmite corespondentul ROMPRES. Premiera spectacolului, regizat de Laszlo Bocsardi, a avut loc in urma cu doar cateva zile la Sfantu Gheorghe, unde a facut "sala plina". Laszlo Bocsardi, unul dintre cei mai cunoscuti regizori maghiari contemporani, a avut initiativa de a traduce simultan acest spectacol in limba romana, astfel incat publicul sa fie cat mai numeros. "Asiguram traducerea pieselor ori de cate ori venea vreun critic din Bucuresti si ne-am dat seama ca putem face acest lucru si pentru spectatori", a declarat regizorul Bocsardi, care a adaugat ca exista foarte multi romani interesati sa vada spectacolele teatrului maghiar. De altfel, Teatrul "Tamasi Aron" a si introdus un sistem de abonamente pentru spectatorii romani, la pretul de 30 de lei ...

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Laszlo Bocsardi, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Laszlo Bocsardi
Laszlo Bocsardi
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Laszlo Bocsardi, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor