Borbely: Justitia nu se face la televizor (Video)

Joi, 14 Iulie 2011, ora 16:12
1554 citiri
Borbely: Justitia nu se face la televizor (Video)
Foto: Realitatea TV

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, si-a reiterat, joi, nevinovatia in suspiciunile de coruptie care planeaza asupra sa. Inainte de intalnirea liderilor UDMR de la Cluj, unde se va discuta situatia sa, Borbely a spus ca stie despre caz tot atat cat stiu si jurnalistii, subliniind ca "justitia nu se face la televizor".

"Trebuie ca justitia sa fie independenta si sa-si faca datoria. Dar justitia nu trebuie sa se faca la televizor. Stiu despre caz atat cat stiti si dumneavoastra. Nu am niciun fel de implicatie in acest caz", le-a spus Borbely jurnalistilor.

El a comentat apoi ca, in ceea ce priveste platile pentru programele derulate de "Apele Romane", colegii sai nu fac discriminari intre firme. "Cand am preluat ministerul, am avut 30 de milioane de lei datorii catre constructori. In doi ani si jumatate am platit datoriile si de atunci ministerul se afla cu platile la zi. Nu fac colegii mei niciun fel de discrimare intre firme", a spus Borbely.

Sotia lui Borbely, audiata la DNA

Noi perchezitii in cazul Borbely - vezi ce surpriza au gasit procurorii

DNA are convorbiri care-l incrimineaza pe Borbely - surse

Borbely: Acuzatiile DNA sunt nefondate, nu am nicio implicare in acest caz

Potrivit DNA, in schimbul unor lucrari in valoare de 20.000 de euro la un apartament al unei rude de-ale ministrului, firma Lescaci Com SRL, detinuta de Ion Ciocan, ar fi primit in ultimii patru ani 37 de contracte publice, dintre care 34 de la "Apele Romane". Mai mult, Ion Ciocan, cercetat de procurorii anticoruptie, ar fi intervenit pe langa ministru ca banii pe aceste contracte sa-i fie platiti in regim de urgenta.

Apartamentul in care s-ar fi efectuat lucrarile a fost perchezitionat miercuri de procurori, iar joi, sotia ministrului a fost audiata. Pana acum insa, procurorii nu au formulat niciun fel de acuzatie la adresa lui Borbely, nefiind clara care este calitatea sa in dosar.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#borbely ancheta dna oradea, #Borbely DNA, #Borbely trafic influenta , #DNA